Simptoma

Koristite mnogo tokova posla u usluzi Microsoft Dynamics CRM 4,0. Tabele Asnkoperationbase i radne tabele rastu i pojavljuju se problemi sa performansama.

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što, kada su pravila toka posla ispaljena, instanca toka posla i zapis toka posla se kreiraju u tabelama Asnkoperationbase i radne tabele podataka MSCRM. Međutim, kada se dovrši instanca toka posla, zapis toka posla ostaje u bazi podataka. Stoga se tabele Asnkoperationbase i radne tabele nastavljaju da rastu. Na kraju će se smanjiti performanse.

Imajte u vidu da je polje Asnkoperationtype za ove zapise podešeno na 10.

Reљenja

Ovaj problem je rešen u najnovijoj zbirci za ažuriranje za Microsoft Dynamics CRM 4,0.
Dodatne informacije potražite u članku sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

949256 Ispravke i hitne ispravke za Microsoft Dynamics CRM 4,0važne ovaj odeljak, metod ili zadatak sadrže korake koji vam govore kako da izmenite registrator. Međutim, može doći do ozbiljnih problema ako pogrešno izmenite registrator. Stoga se uverite da pažljivo pratite ove korake. Napravite rezervnu kopije pre nego što ga izmenite radi dodatne zaštite. Zatim možete da vratite registrator u prethodno stanje ako dođe do problema. Dodatne informacije o pravljenju rezervne kopije i oporavku registratora u prethodno stanje potražite u članku sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

322756 Kako da napravite rezervnu kopije i ponovo vratite registrator u operativnom sistemu Windows

kada instalirate hitnu ispravku, da biste nam omogućili ovu hitnu ispravku, idite na odeljak "Popravimeni". Ako želite da sami omogućite hitnu ispravku, idite na odeljak "Dozvoli mi da je sredim".

Popravite to za meneDa biste automatski omogućili hitni popravak, kliknite na dugme Ispravi ili Poveži. Zatim kliknite na dugme pokrene u dijalogu preuzimanje datoteke i slijedite korake u čarobnjaku za popravku .
Primeć

 • Ovaj čarobnjak je možda na engleskom jeziku. Međutim, automatska ispravka takođe funkcioniše za druge jezičke verzije operativnog sistema Windows.

 • Ako se ne nalazite na računaru koji ima problem, sačuvajte rešenje Fix it na fleš disku ili CD-u, a zatim ga pokrećete na računaru koji ima problem.


Zatim idite na dugme "dali je to otklonite problem?".Dozvoli mi da je sredim sam

Da biste omogućili ovaj hitni popravak, slijedite ove korake:

 1. Kliknite na dugme Start, izaberite stavku Pokreni, otkucajte ponovno gedit, a zatim kliknite na dugme
  u redu.

 2. U uređivaču registratora pronađite sledeći potključ:

  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\MSCRM

 3. Utvrđivanje da li se u DWORD registratoru nalazi ime koje se zove Asincremoveupotpunitotedi tokovi posla. Podaci o vrednostima za Asincremoveupotputetedit stavke registra mora biti 1.

 4. Ako funkcija registratora nije postojala, dodajte stavku. Da biste to uradili, pratite ove korake:

  1. Kliknite desnim tasterom miša na opciju MSCRM,
   kliknite na dugmenovo, izaberite stavku DWORD vrednost, a zatim otkucajte
   asncremoveupotpunitetedtokovi posla u
   poljuime .

  2. Kliknite dvaput na
   asincremoveupotpunitetedeni tokovi posla, a zatim otkucajte
   1 u polju Podaci o vrednosti .

  3. Kliknite na dugme Start, izaberite stavku
   Pokreni, otkucajte iisreset, a zatim kliknite na dugme
   u redu.

   Napomena ako je vrednost u polju "podaci o vrednosti" za Asincremoveupotpuniusluge DWORD vrednosti vraća na vrednost 0, Microsoft Dynamics CRM nastaviće da zadržava zapise toka posla u bazi podataka čak i ako su zadaci dovršeni.

Napomena ovaj hitni popravak je samo za proaktivnu. Stoga, kada je hitna ispravka instalirana i aktivirana, samo se novi zapisi toka posla automatski brišu. Ako su tabele Asnkoperationbase i radne baze podataka već velike zbog ovih zapisa toka posla, morate da očistite ove tabele pomoću Microsoft SQL Server alatke za čišćenje koje je uključeno u sledeći članak Microsoft baze znanja:

968520 Performanse su spore ako tabela Asncoperationbase postane prevelika u usluzi Microsoft Dynamics CRM 4,0

Da li je to otklonite problem?

 • Potvrdite da je problem popravljen. Ako je problem rešen, završili ste sa ovim odeljkom. Ako problem nije popravljen, možete da se obratite podršci.

 • Cijenili bismo vaše povratne informacije. Da biste obezbedili povratne informacije ili da biste prijavili probleme sa ovim rešenjem, ostavite komentar na blogu "Popravi mi ga" ili nam pošaljite e- poruku.

Više informacija

Za više informacija o terminologiji za softverske ispravke kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

824684 Opis standardne terminologije koja se koristi za opisivanje Microsoft softverskih ispravki za dodatne informacije o Microsoft Business Solutions CRM softnehitni ispravci i ažuriranje paketa terminologije, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

887283 Hitna ispravka softvera Microsoft Business Solutions CRM i Ažuriraj standarde imenovanja paketa

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×