Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

Kada imate dugo pokrenut tok posla koji sadrži uslove čekanja u softveru Microsoft Dynamics CRM 2011, tok posla može da uđe u stanje čekanja i možda će morati da bude nastavljen.

Uzrok

Do ovog problema dolazi ako uslovi u stanju čekanja ne mogu ispravno da se procene kada se entiteti u stanju čekanja menjaju izvan izvršavanja toka posla pre ili u isto vreme kada je procenjen uslov čekanja.

Rešenje

Da biste rešili problem, primenite zbirnu ispravku 13 za Microsoft Dynamics CRM 2011 ili noviju verziju. Za više informacija kliknite na sledeće brojeve članaka da biste videli članke u Microsoft bazi znanja:

2791312 Zbirna ispravka 13 za Microsoft Dynamics CRM 2011 je dostupna

2849744 Zbirna ispravka 14 za Microsoft Dynamics CRM 2011 je dostupna

2843571 Zbirna ispravka 15 za Microsoft Dynamics CRM 2011 je dostupna Kada primenite zbirnu ispravku, morate da koristite alatku OrgDBOrgSettings za Microsoft Dynamics CRM 2011. Za više informacija o ovoj alatki kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2691237 Alatka OrgDBOrgSettings za Microsoft Dynamics CRM 2011 Morate da promenite postavku ActivateAdditionalRefreshOfWorkflowConditions u OrgDBOrgSettings u TRUE. Napomena Podrazumevana vrednost ove postavke je FALSE.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×