Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

Pretpostavljam da vam da primenite novom okruženju Microsoft Exchange Server 2016 u računaru koji ima je dodatni disk kao što je „D:”. U ovom slučaju, možda će vam da je sledeće dodatne zapisničke datoteke kreiraju disk jedinica D a ne evidencije podrazumevana fascikla C:\Program Files\Microsoft\Exchange Server\V15\Logging:

  • D:\ActivityLogs\UAPStatisticsLog

  • D:\ExchangeLogs\Logging\RecordReview

Nakon što primijenite ovu nadopunu, sve datoteke za evidenciju će biti kreirana u Exchange Server 2016 podrazumevana fascikla evidencije.

Uzrok

Do ovog problema dolazi zato što putanja datoteke za evidenciju nije pravilno postavljen od strane Exchange servera. Pored toga, aktivnost evidencije omogućena, koja nije primenljiva na Exchange Server 2016.

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, instalirajte Kumulativno ažuriranje 11 za Exchange Server 2016 ili kasnije Kumulativna ispravka za Exchange Server 2016.

Više informacija

Nakon što primijenite kumulativno ažuriranje 11 ili kasnije Kumulativna ispravka za Exchange Server 2016, to je sigurno da izbrišete fascikle koje ste kreirali disk jedinica D.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem kod Microsoft proizvoda koji su navedeni u odeljku „Odnosi se na”.

Reference

Saznajte više o terminologiji koju Microsoft koristi za opisivanje softverskih ažuriranja.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×