Uvod

Ovaj članak opisuje probleme koji su rešeni u zbirnoj ispravci 40 u sledećim verzijama Microsoft Azure oporavka lokacije:

Saznajte više o detaljima problema koji su fiksni iPredusloviTo bi trebalo da bude provereno pre nego što instalirate ovu ispravku.

Preduslovi

Da biste instalirali zbirnu ispravku za Microsoft Azure lokaciju ažuriranja lokacije 40 (verzija 5.1.4800.0), morate da imate jedan od sledećih instaliranih opcija:

 • Microsoft Azure dobavljač za spasavanje lokacije (verzija 5.1.4400 ili novija verzija)

 • Microsoft Azure oporavak lokacije objedinjeni instalacioni program (Vmver to Azure) (verzija 9.24. xxxx. x ili novija verzija)

 • Microsoft Azure agent za usluge za oporavak (verzija 2.0.8700.0 ili novija verzija)

Obratite pažnju na to da možete da proverite instaliranu verziju dobavljača u stavci "programi i funkcije" na kontrolnoj tabli.

Poboljšanja i problemi koji su rešeni u ovoj ispravci

Nakon instalacije ove ispravke, sledeći problemi su fiksni, a uključena su sledeća poboljšanja.

Microsoft Azure dobavljač za spasavanje lokacije

Poboljšanja

Azure na Azure

 • Ponovno zaštita iskustva poboljšanja: za bolje upravljanje BCDR, mi sada očistimo mašine u DR region nakon ponovnog preuzimanja je završen i kada su VMs ponovo zaštićene. Nema potrebe da ručno izbrišite VMs i NICs.

 • Testiraj Failover statičke IP postavke: ranije, kada klijenti su izvršili test reakciji na pravu Dr Ne koristi originalnu IP adresu. To je bilo da se obezbedi da IP bude dostupna stvarni DR. Međutim, korisnici žele da preuzmu istu IP adresu tokom DR bušilica za proveru postavki umrežavanja. Mi smo se obratili ovom brigom i dozvolite korisnicima da izaberu statične IPs-ove tokom probnog preuzimanja.

 • Validatori za poboljšanje spremnost preuzimanja: dodaju se Validatori da bi se obezbedilo da su kupci spremni za preuzimanje. Neophodne radnje zajedno sa ovim pitanjem biće date u slučaju sumnja se na grešku.

Microsoft Azure spasavanje lokacije unificirani Setup & predložak servera konfiguracije

Poboljšanja

 • Poruke o greškama tokom raspoređivanja servera za konfigurisanje preko OVF-a poboljšane su tako da obezbede tačan Osnovni uzrok i preporučene korake za rešavanje problema.

Usluga mobilnosti

Poboljšanja

 • Nova obaveštenja o zdravstvenoj ispravnosti se dodaju ispod scenarija koji utiču na primenu doslednih tačaka za oporavak

  • Kada program VSS pisci ne uspeju na izvornom računaru

  • Kada je VSS dobavljač onemogućen ili nije instaliran na izvornom računaru

 • Postojeća zdravstvena upozorenja obogaćena je kontekstualna informacijama radi bolje analize

  • Podaci o disku, "velika stopa protoka" i količina podataka koji se nalaze na disku se dodaju za ' iznenadno visok nivo upozorenja o stopi '

  • Detalji diska i količina podataka koji se nalaze na čekanju po disku dodaju se za ' visoku upozorenje o latventnosti '

Problemi popravljene

 • Serveri u operativnom sistemu Windows 2019 prilikom omogućavanja bezbednog pokretanja programa UEFI biće blokirani tokom omogućenog replikacije. Ovo će izbeći probleme sa pokretanjem nakon datoteke "Azure" ne podržava konfiguraciju sigurnog pokretanja za UEFI

 • Tokom instalacije agenta za mobilnost uočene su MSI otkazivanja izvršenja kada je više proizvoda instalirano na serveru. Alternativni pristup je osmišljen tako da rešava ovaj problem.

Microsoft Azure oporavak lokacije (usluga)

Poboljšanja

 • Za zaštitu Hyper-V servera možete koristiti i naloge za skladištenje na Azure

 • Poboljšanja se izrađuju u logici koja se koristi za biranje najbolje napravljene VM-a tokom preuzimanja. Trenutno se obrađuju mali broj uglova u kojima su odabrani visokokvalitetni SKUs.

Problemi popravljene

 • Sili neočekivanim stavkama u "Device. MAP" datoteka se obrađuje kako bi se izbeglo neuspehe u Linux serveri

Microsoft Azure oporavak lokacije (portal)

Poboljšanja

NA

Problemi popravljene

NA

Ažuriranje "Azure" računara za spasavanje lokacije

Između dve lokacije na VMM

 1. Preuzmite najnoviju zbirnu ispravku za Microsoft Azure lokator za spasavanje lokacije

 2. Najpre instalirajte zbirnu ispravku na serveru za VMM koji upravlja lokacijom za oporavak.

 3. Kada se lokacija za oporavak ažurira, instalirajte zbirnu ispravku na VMM serveru koji upravlja primarnom lokacijom.

Belešku Ako je VMM veoma dostupan VMM (grupisani VMM), uverite se da ste instalirali nadogradnju na sve čvorove klastera u kojima je instalirana VMM usluga.

Između lokacije na lokaciji VMM i Azure

 1. Preuzmite zbirnu ispravku za Microsoft Azure dobavljač za spasavanje lokacije.

 2. Instalirajte zbirnu ispravku na serveru VMM.

 3. Instalirajte najnovije Microsoft Azure agent za usluge oporavkana svim programima Hyper-V.

Belešku Ako je vaš VMM veoma dostupan VMM (grupisani VMM), uverite se da ste instalirali nadogradnju na sve čvorove klastera u kojima je instalirana VMM usluga.

Između internet stranice sa hiper-V i Azure

 1. Preuzmite zbirnu ispravku za Microsoft Azure dobavljača za spasavanje lokacije.

 2. Instalirajte dobavljača na svakom čvoru Hyper-V servera koje ste registrovali u oporavku za Azure lokaciju.

Belešku Ako je vaš Hyper-V domaćin grupisani Hyper-V server, uverite se da ste instalirali nadogradnju na sve čvorove klastera.

Između Vmver ili fizičkog sajta na Azure

 1. Ažurirajte server za upravljanje na lokaciji tako što ćete preuzeti Microsoft Azure program za oporavak lokacije ujedinjena instalacija. Ovo je server koji ima server za konfigurisanje i obrađuje uloge servera.

 2. Ako imate servere za procese podešavanja, ažurirajte ih sledeći tako što ćete pokrenuti Microsoft Azure server za spasavanje, ujedinjena instalacija.

 3. Idite na "Azure portal", a zatim idite na stranicu " zaštićene stavke " > replicirane stavke . Izaberite VM na ovoj stranici. Izaberite dugme za Ažuriranje agenta koje se pojavljuje na dnu stranice za svaku VM. Ovim se ažurira agent usluge mobilnosti na svim zaštićenim VMs-ovima.

Belešku Ponovno pokretanje se preporučuje nakon svake nadogradnje agenta za mobilnost da biste se uverili da su sve najnovije promene učitane na izvornom računaru. To nije nužno obavezno. Međutim, ponovno pokretanje je obavezno ako je razlika između verzija agenta poslednjeg ponovnog pokretanja i ciljne verzije veća od četiri (4) na poslednjem decimalnom mestu. Za detaljnije objašnjenje pogledajte sledeću tabelu.

Verzija agenta tokom poslednjeg ponovnog pokretanja

Nadogradnju na

Da li je ponovno pokretanje sistema obavezno?

9,16

9,18

Nije obavezno

9,16

9,19

Nije obavezno

9,16

9,20

Nije obavezno

9,16

9,21

MandatoryFirst nadogradnju na verziju 9,20, a zatim je ponovo pokrenite pre nadogradnje na verziju 9,21 (zato što je razlika između poslednje ponovne verzije i ciljne verzije veća od 4).

Više informacija

Poznati problemi

U ovoj ispravci nema poznatih problema.

Reference

Saznajte više o terminologiji koju Microsoft koristi za opisivanje softverskih ispravki.

Odricanje odgovornosti informacija nezavisnog proizvođača

Proizvode nezavisnih proizvođača o kojima se govori u ovom članku proizvela su preduzeća koja su nezavisna od korporacije Microsoft. Microsoft ne daje nikakvu garanciju, impliciranu ni neku drugu, u pogledu performansi ili pouzdanosti ovih proizvoda.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×