Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptom

Ako pokušavate da ažurirate na Funkcionalnu ispravku za Windows 10 za maj 2019. (Windows 10 u verziji 1903), možete naići na odlaganje ispravke radi kompatibilnosti i primiti poruku: „Uređaji povezani sa domenima koji koriste područja MIT Kerberos: Postavke vašeg računara još nisu podržane u ovoj verziji sistema Windows 10. Microsoft radi na skoroj podršci za vaše postavke. Nije potrebno ništa preduzeti. Windows Update će automatski ponuditi ovu verziju sistema Windows 10 kad ove postavke budu podržane.“

MIT Kerberos realms hold

Uzrok

Uređaji povezani sa domenom koji je konfigurisan za korišćenje MIT Kerberos područja neće se pokrenuti ili će možda nastaviti da se ponovo pokreće nakon instalacije Funkcionalne ispravke za Windows 10 za maj 2019. (Windows 10 u verziji 1903). Uređaji koji su kontroleri domena ili članovi domena zahvaćeni su ovim.

Ako niste sigurni je li vaš uređaj zahvaćen, kontaktirajte svog administratora. Napredni korisnici mogu da provere da li postoji ovaj ključ registratora prateći putanju HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\System\Kerberos\MitRealms ili da provere smernicu „Definisanje interoperabilnih postavki za Kerberos v5 područje“ pod stavkom Konfiguracija računara -> Smernice -> Administrativni predlošci > Sistem -> Kerberos.

Naredni koraci

Ovaj problem je rešen pomoću ispravke KB4512941. Procenjuje se da će se zaštitna mera ukloniti početkom septembra.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×