Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Microsoft Bing program za otpremanje lokalnih slika posvećen je tome da vam pomogne da otkrijete svet oko vas. Cilj predstavljanja sadržaja koji doprinosi korisnicima na našim platformama i uslugama jeste da poboljšamo utisak pri radu naših korisnika, što im pomaže da pregledaju i istražuju mesta u blizini ili širom sveta. Produžimo sjajne dužine da bismo se uverili da je objavljeni sadržaj sa doprinosom korisnika koristan i odražava svet koji naši korisnici istražuju. Microsoft podržava različite, autentične razgovore i sadržaj o lokalnim preduzećima. Ovo je bezbedan, inkluzivan i respektavan forum na kom su učesnici odgovorni za svoje objave i način na koji se ophode prema drugima. Građanska diskusija zahteva poštovanje, čak i po neslaganju. Naše Microsoft Bing lokalne smernice za stručnjake su dizajnirane za očuvanje tih vrednosti i težimo da pružimo prozirnost i jasna uputstva o tome kako da se usavršite sa njima. Iako se odeljak "Kôd ponašanja" Microsoft ugovora o pružanju usluga primenjuje na sve Microsoft proizvode, Microsoft Bing lokalna zajednica stručnjaka nudi toliko načina za interakciju sa drugima da je to pogodno od dodatnog nivoa objašnjenja.

Ko je kvalifikovan za doprinos sadržaju?

Da biste učestvovali u programu za otpremanje Bing lokalne slike, morate da:

 • Prijavite se sa važećim Microsoft nalogom

 • Najmanje 18 godina

 • Učestvujte kao pojedinačna osoba. Organizacije, brendovi i preduzeća ne ispunjavaju uslove za program za otpremanje Bing lokalne slike. Lokalna preduzeća već mogu da zahtevaju i poboljšaju svoje liste na Bing preko Bing lokacija, kao i da upravljaju njihovim listama.

Uputstva

Ovo je mesto za razmatranje, inkluzivne diskusije. Svi ovde imaju pravo da besplatno učestvuju:

 • Harassment

 • Udućavanje

Izgradnja pouzdane zajednice znači poštovanje drugih i prikazivanje putem verodostojnosti.

 • Nemojte da imitirate nekog drugog, bilo da je to osoba ili organizacija

 • Poštujte privatnost drugih osoba – ne doprinosite slikama ili video zapisima drugih osoba kod kojih nemate dozvolu ili koji su odvedeni na potencijalno osetljivim lokacijama kao što su hospitali ili škole

 • Nemojte da preskačete ili pokušavate da dobijete pristup nijednom svojstvu ili lokaciji na kojoj nemate dozvolu da

 • Doprinosi moraju biti zasnovani na realnim iskustvima i informacijama i jedinstveno kreirani od strane vas

Ovde nije prihvatljivo ponašanje ili nezakonito ponašanje. Prijavite:

 • Nasilan sadržaj

 • Nezakonita aktivnost

 • Rizik za sebe ili druge

 • Profane language

 • Govor govora bez dosega

Na kraju, poštujte zajednicu i nemojte objavvati:

 • Materijal koji drugima nanosi autorska prava ili žig

 • Defatory, namerno lažni ili off-topic content

 • Lične ili poverljive informacije o sebi ili drugima

 • Spam, virusi, malver ili phishing

Prinudna prime

Ako je doprinos koji ste ostvarili označen zastavicom, biće pregledan. Ako ne ispunjava uputstva zajednice, biće uklonjena i dobićete obaveštenje sa uputstvima o tome kako da ispunite standarde zajednice. Po potrebi ćemo obustaviti mogućnost prosleđivanja sadržaja. Stalna odbijanja u ispunjavanju standarda zajednice može dovesti do trajne zabrane, koju možete da naižete putem našeg kanala za povratne informacije. Možete prijaviti slike, komentare i korisničke profile za koje smatrate da kršite uputstva.

Saveti i uputstva specifični za fotografije

Ponekad fotografija vredi više od hiljadu reči. To može da pomogne ljudima da vizuelizuju i istraže mesto bolje nego što mogu samo reči. Postoji mnogo načina da se poboljša kvalitet fotografije. Na primer, korisno je korišćenje prirodnog svetla, fokusiranje na osnovu teme koji želite da uhvatite i isprobavanje više uglova pre prosleđivanja konačnog snimka. Fotografije niskog kvaliteta (mutne, tamne ili duplirane iz drugog izvora) negativno će uticati na iskustvo korisnika i zato će biti uklonjene.

Dozvola za korišćenje sadržaja

Naš program za otpremanje Bing lokalne slike dizajniran je da vam dozvoli da otpremite, prosledite ili delite sadržaj. Nemate obavezu da nam obezbedite bilo kakav sadržaj, a birate sadržaj koji želite da obezbedite. Ako odaberete da obezbedite sadržaj, sadržaj ostaje vaš i vi ste odgovorni za njega. Sve prosleđivanja, uključujući fotografije, informacije o lokalnom preduzeću, sliku profila i vaše korisničko ime, smatraju se "Sadržajem" kao što je definisano u Microsoft ugovoru o pružanju usluga. Pored toga, korporaciji Microsoft i njenim podučavanim partnerima dodeljute licencu za intelektualnu svojinu koja nije besplatna širom sveta da bi koristila, reprodukovala, čuvala, menjala, agregirala, promovisala, prenosila, prikazala ili distribuirala Sadržaj kao deo usluge i iskoristila ta prava trećim licima.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×