Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Simptomi

Pretpostavimo da zasnovane na Video ekranu je deljenje (VbSS) se koristi za deljenje sadržaja između dva korisnika u Microsoft Skype za poslovne 2016. Onda VbSS se zamenjuje sa Remote Desktop Protocol (RDP) tokom sesije deljenja ekrana. Kada se završi sa sesijom deljenja ekrana, možda će vam neka polja pozivalac VbSS sesije nedostaju poziv detalj snimanje (CDR) izveštaj.

Rešenje

Da biste rešili ovaj problem, instalirajte 7. avgust 2018, ažuriranje (KB4032255) za Skajp za poslovne 2016 i primeni sledeći GPO:

Postavke pravila grupe:

  1. Otvorite Upravljanje smernicama grupe tablu i kreirajte novi Objekat smernica grupe.

  2. Unesite ime GPO i ostavi izvor kao niko.

  3. Na kartici postavke, kliknite desnim tasterom miša na konfiguraciju računara ili konfiguracija korisnika i izaberite Uredi.

  4. Kliknite desnim tasterom miša na registratora i biranje Nove stavke registratora u padajućem meniju. Možete da rasporedite na ključ registratora u okviru konfiguracija računara ili konfiguracija korisnika.

  5. Navedite informacije u registratoru u obliku kao ispod: (a) akcije:Kreiranje” (b) saće:HKEY_CURRENT_USER” (c) putanja ključ : Software\Microsoft\Office\16.0\Lync (d) naziv vrijednosti:TryGetVBSSMetricsFromRemovedChannels (e) tip vrednosti: REG_DWORD f) vrednost podataka: 1 (g) baze: decimalni

NapomenaJe postavka TryGetVBSSMetricsFromRemovedChannels postavljena na 0 po podrazumevanoj vrednosti, tako da morate da kreirate i primenite iznad GPO da biste omogućili fix .

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×