Važno: Aplikacija Internet Explorer 11 za računare je povučena i bez podrške je od 15. juna 2022. za određene verzije programa Windows 10.

I dalje možete da pristupite starijim, zastarelim lokacijama koje zahtevaju Internet Explorer sa režimom Internet Explorer Microsoft Edge. Saznajte kako.

Internet Explorer 11 aplikacija za računare će se retektivno preusmeriti na brži, bezbedniji Microsoft Edge pregledač i na kraju će biti onemogućena putem Windows Update. Onemogući IE danas.

Simptome

Do ovog problema dolazi u sledećem scenariju:

  • Postavka Kontrola korisničkog naloga (UAC) je onemogućena.

  • Nalog je nalog koji nije administrator i ima određeno članstvo u grupi ili kontrolu korisničkog naloga: Pokreni sve administratore u Administrator režimu odobravanja je onemogućena.

Rezoluciju

Ažuriranje informacija

Da biste rešili ovaj problem, instalirajte najnoviju kumulativnu bezbednosnu ispravku za Internet Explorer. Da biste to uradili, idite na lokaciju Microsoft Update.

Tehničke informacije o najnovijim kumulativnim bezbednosnim ispravkama za Internet Explorer potražite na sledećoj Microsoft veb lokaciji:

http://www.microsoft.com/technet/security/current.aspxNapoemu Ova ispravka je prvo uključena u bezbednosnu ispravku 2976627.

Za više informacija o bezbednosnoj 2976627, kliknite na sledeći broj članka da biste videli članak u Microsoft bazi znanja:

2976627 MS14-051: Kumulativna bezbednosna ispravka za Internet Explorer: 12. avgust 2014.

Više informacija

Kada instalirate najnoviju kumulativnu bezbednosnu ispravku za Internet Explorer, morate da omogućite UAC postavke i promenite tip naloga da biste rešili ovaj problem.

Status

Microsoft je potvrdio da je ovo problem u Microsoft proizvodima koji su navedeni u odeljku "Odnosi se na".

Reference

Pogledajte terminologiju koju Microsoft koristi za opis softverskih ispravki.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×