Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Kao što se prethodno delilo, ažuriramo pregledač Microsoft Edge novim izgledom koji ima za cilj modernizaciju pregledača za svakodnevne korisnike. Zbog toga ćete možda primetiti vizuelne promene u iskustvu pregledača. 

Kako da se vratim na klasiиni izgled?

Uvek se trudimo da poboljšamo utisak pri radu sa pregledačem i da vrednostimo vaše povratne informacije. Razumemo da možda više volite prethodni dizajn pregledača Microsoft Edge. Da biste se vratili na klasični izgled i doživljaj pregledača, uradite sledeće:

  1. Otvorite Postavke pregledača Microsoft Edge (idite na edge://settings) ili izaberite stavku Postavke i još mnogo toga > Postavke > Izgled .

  2. U okviru Prilagođavanje izgleda isključite sledeći preklopnik:

    • Isprobajte novi izgled i doživljaj pregledača Microsoft Edge

Pregledač će se vratiti na prvobitni izgled. Ove postavke možete ponovo da uključite u bilo kom trenutku da biste ponovo isprobali novo iskustvo.

Da biste vratili položaj ikone profila na desnu stranu pregledača, u okviru Prilagođavanje trake sa alatkama isključite sledeći preklopnik:

  • Prikaži ikonu profila na naslovnoj traci

Recite nam šta mislite

Podelite povratne informacije o iskustvu koristeći novi dizajn pregledača Microsoft Edge. 

Povratne informacije možete da prosledite putem pregledača Microsoft Edge na dva načina:

  • Na Windows uređaju, u pregledaču Microsoft Edge pritisnite kombinaciju tastera Shift + Alt + I, pratite uputstva na ekranu, a zatim izaberite stavku Pošalji.

  • U programu Microsoft Edge, idite na Postavke i dodatne informacije > pomoć i povratne informacije> Pošalji povratne informacije, pratite uputstva na ekranu, a zatim izaberite stavku Pošalji.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×