Windows 10 update pitanja na uređajima sa niskim skladišni prostor

Napomena

Ovaj članak je ažuriran da pojasni svoje veoma korisne na kvalitet ispravke i da uputite korisnike da najnovije smjernice rezolucije.

 

Simptomi

U sustavima Microsoft Windows 10 koji imaju ograničen prostor za skladištenje (često, tanki klijenata ili ugrađene sisteme), kada pokrenete Windows Update, proces ažuriranja možda prikazati poruku o grešci zbog nedovoljnog skladišnog prostora.

Uzrok

Windows Update zahtijeva prostora za skladištenje za preuzimanje ispravki kvaliteta (kao što je mesečni kumulativne ispravke).  Windows Update redovno će pokušati da instalirate najnovije ispravke kvaliteta može primeniti na uređaj.  Ako nema dovoljno prostora za skladištenje na uređaju, će prikazati poruku o grešci obavijestiti korisnika da biste oslobodili dodatni skladišni prostor.

Rešenje

Preporučujemo da redovno obrok od održavanje sistema da biste osigurali da uspješno instaliranih ispravki za kvalitet. To uključuje brisanje nepotrebnih i privremene datoteke. Obuhvata i održavanje svest o dostupan i izdvojena skladišta na sistemima. Da biste saznali više o tome kako bi se oslobodio prostor za skladištenje u programu Windows 10, pogledajte sledeći članak u Windows: slobodni prostor na Windows 10.

 

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×