Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Datum izdavanja::

20.9.2022.

Verzija:

Windows 11, verzija 22H2

Novosti za Windows 11, verzija 22H2

Windows 11 je usluga, što znači da postaje bolja putem periodičnih ispravki softvera.  

Sjajna vest je da obično ne morate ništa da radite! Ako ste omogućili automatske ispravke, nove ispravke će se automatski preuzeti i instalirati kad god su dostupne, tako da ne morate da razmišljate o tome.

Na levoj strani ove stranice pronaći ćete listu svih ispravki objavljenih za ovu verziju operativnog sistema Windows. Možete da pronađete i više informacija o izdanjima i o bilo kojim poznatim problemima. Instaliranje najnovije ispravke obezbeđuje da dobijete i sve prethodne ispravke koje ste možda propustili, uključujući sve važne bezbednosne ispravke. 

Dodatne informacije o ažuriranju i kako da je preuzmete potražite u člancima: 

Windows 11 pregled - Šta je novo u operativnom sistemu Windows

Windows 11 specifikacije

Šta je novo u programu Windows 11 verziji 22H2

Ažurirajte na novi Windows 11, verzija 22H2 OS

  • Windows 11, verzija 22H2 nudi nove funkcije kako bi obezbedila da vam sadržaj i informacije koje su vam potrebne uvek su na dohvat ruke, uključujući ispravke za "Start" meni, bržu i precizniju pretragu, brze postavke i poboljšanu pokrivenost lokalnih i trenutnih događaja na tabli vidžeta.

  • Uz ovo izdanje nastavljamo našu posvećenost da Windows radi za svakoga sa novim skupom funkcija pristupačnosti, uključujući natpise uživo na nivou sistema, prirodnije glasove za Narator i pregled pristupa glasu. (Napomena: Neke funkcije su u načelnom nivou dostupne za en-us uz postepeno primenu na druga tržišta.)

  • Rešavajte složene zadatke sa poboljšanjima rasporeda za kačenje (uključujući mogućnost kačenja više kartica pregledača u pregledaču Microsoft Edge), sesije fokusa, performanse i optimizacije baterije.

  • Dodali smo funkcije koje će nam dodatno olakšati povezivanje. Windows Studio efekti poboljšavaju video i audio pozive; on uključuje glasovni fokus da biste filtrirali pozadinski šum i uverili se da se čujete. Postoji i zamućenje pozadine da biste se uverili da će se videti samo viđeni. Kontakt oka vam pomaže da uspostavite bolju vezu sa osobama sa kojima razgovarate, a automatsko framiranje zadržava kameru dok se krećete kroz vas.

  • Clipchamp je sada aplikacija za prijemno poštansko sanduče za Windows 11, što omogućava uređivanje video zapisa zabavnim i jednostavnim uz predloške, efekte i još mnogo toga.

  • Za igrače, Windows 11 verzija 22H2 isporučuje optimizacije performansi radi poboljšanja kašnjenja i otključavanja funkcija kao što su automatsko HDR i brzina osvežavanja promenljivih u prozorima.

  • Windows 11, verzija 22H2 takođe isporučuje veoma važne nove bezbednosne funkcijes. Na primer, dostupna na novim Windows 11 uređajima ili uz čiste instalacije programa Windows 11, Smart App Control vam omogućava da bez brige preuzmete sve aplikacije koje su vam potrebne tako što blokira pokretanje nepouzdanih ili nepotpisanih aplikacija, datoteka skripti i zlonamernih makroa u programu Windows 11.

  • Windows Update je svestan uglena. Kada su uređaji uključeni, uključeni, povezani sa podacima intenziteta interneta i regionalnog ugljenog uglja su dostupni, Windows Update će planirati instalacije u određeno doba dana (kada to radi može dovesti do manjih gasova ugljenog sistema jer veća proporcija struje dolazi iz donjih izvora ugljenog uglja na električnoj mreži).

Trenutni status Windows 11, verzija 22H2

Najnovije informacije o poznatim problemima sa programom Windows 11 verzije 22H2 potražite na kontrolnoj tabli za ispravnost operativnog sistema Windows.

Poznati problemi u ovoj ispravki

Microsoft trenutno nije svestan problema sa ovom ispravkom.

Rešavanje problema

Ako imate pitanja ili vam je potrebna pomoć pri aktivaciji ili rešavanju problema sa operativnim sistemom Windows, pogledajte dolenavedene teme pomoći:

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×