Windows Installer 4,5 je dostupan

Nabavljanje programa Windows Installer 4,5 distribuno

Pre nego što preuzmete ovu redistribu, morate utvrditi da li koristite 32-bitnu ili 64-bitnu verziju operativnog sistema Windows.

Automatski rezultat otkrivanja verzije

Belešku Ako se rezultat automatskog otkrivanja ne prikazuje na ekranu, pogledajte Kako da utvrdite da li računar radi pod 32-bitnom ili 64-bitnom verzijom Windows operativnih sistema.

Preuzimanje programa Windows Installer 4,5 distribuno

Sledeća datoteka je dostupna za preuzimanje sa lokacije Microsoft Download Center: [Imovina 4009805]Odmah preuzmite Windows Installer 4,5. Belešku Pogledajte sledeću tabelu da biste pronašli datoteku koju ćete odabrati za svoj operativni sistem:

Operacijskog sustava

Datoteke koje treba birati sa lokacije Microsoft Download Center

Windows XP SP2 Windows XP SP3

Za 32-bitni: WindowsXP-KB942288-v3-x86. exe Za 64-bitni: WindowsServer2003-KB942288-v4-x64. exe Za IA64 platformu: WindowsServer2003-KB942288-v4-ia64. exe

Windows Server 2003 SP1 Windows Server 2003 SP2

Za 32-bitni: WindowsServer2003-KB942288-v4-x86. exe Za 64-bitni: WindowsServer2003-KB942288-v4-x64. exe Za IA64 platformu: WindowsServer2003-KB942288-v4-ia64. exe

Operativni sistem Windows Vista Windows Vista SP1 Windows Server 2008

Za 32-bitni: Windows 6.0-KB942288-v2-x86. MSU Za 64-bitni: Windows 6.0-KB942288-v2-x64. MSU Za IA64 platformu: Windows 6.0-KB942288-v2-ia64. MSU

Instalacija paketa Windows Installer 4,5 zahteva ponovno pokretanje sistema da bi uspešno ažurirale zahtevane binarne datoteke. Za više informacija pogledajte Kako da pribavite Microsoft datoteke podrške putem usluga na mreži.

 

Microsoft je skenirao ovu datoteku na prisustvo virusa koristeći najnoviji softver za otkrivanje virusa koju je bio dostupan dana kada je datoteka objavljena. Datoteka se čuva na serverima visoke bezbednosti koji sprečavaju neovlašćeno menjanje datoteke.

Više informacija

Sledeće nove i poboljšane funkcije su primenjene u programu Windows Installer 4,5.

Više transakcija pakovanjaU više pakovanja možete kreirati jednu transakciju iz više paketa. U višejezičkoj transakciji, paket se koristi za dinamički uključivanje paketa u transakciju. Ako se neki od paketa ne instaliraju kao što je očekivano, možete da vratite instalaciju.

Ugrađeni rukovalac korisničkog interfejsaRukovalac prilagođenog korisničkog interfejsa (UI) možete ugraditi u paket Windows Installer. Ovo olakšava integrisanje prilagođenog korisničkog interfejsa. Takođe možete pozvati ugrađeni upravljač korisničkog interfejsa sa stavke " Dodaj ili ukloni programe " na kontrolnoj tabli. Možete i da pozivati ugrađeni upravljač korisničkog interfejsa tokom procesa popravke programa Windows Installer.

Ugrađeni čainerUgrađeni dodatak možete koristiti da biste dodali pakete u više transakcija pakovanja. Možete koristiti ugrađeni chainer da biste omogućili instalacione događaje na više paketa. Na primer, možete da omogućite događaje instaliranja na zahtev, popravite događaje i da deinstalirate događaje u više paketa.

Ažuriranje suvišnih prilagodljivostOva funkcija vam omogućava da ispravite promene u tabeli "FeatureComponent" tokom superiornosti.

Deljenje deljene komponente prilikom deinstalacijeOva funkcija se uverava da je najnovija verzija komponente dostupna svim proizvodima.

Prilagođena izvršavanje radnje pri ažuriranju ispravkeOva funkcija omogućava da ispravka doda ili promeni prilagođenu radnju tako da se prilagođena radnja poziva kada se ispravka deinstalira.

Problemi prisutni u ranijim verzijama programa Windows Installer koji su adresirane u programu Windows Installer 4,5 su sledeći:

  • Korisničko pravo na Sebackupprivilegije nije nestao u usluzi Windows Installer. Ovo ne ometa bilo kakve prilagođene radnje koje su potrebne ovom korisniku.

  • Neki od poređenja naziva usluge-razlikovanje imena u akciji Installovera u operativnom sistemu Windows Vista rezultirali su nepotrebnim porukama "datoteke koje se koriste".

  • Kada deinstalirate ispravku koja je dodala novu komponentu, komponenta je takođe deinstalirana. Do ovoga je došlo čak i ako su komponente delili drugi proizvodi.

Reference

Osnovni podaci o Windows Installer Redistributalu Kako otkloniti poteškoće s greškama programa Windows Installer

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×