Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Ispravke za Windows Server 2022

Windows Server 2022 je najnovije izdanje na Long-Term Kanal servisa (LTSC). Gradi se na sistemu Windows Server 2019, našem najbržem usvajanju Windows Server do sada. Ovo izdanje obuhvata naprednu bezbednost sa više slojeva, hibridne mogućnosti uz Azure i fleksibilnu platformu za modernizaciju aplikacija sa kontejnerima. 

Na levoj strani ove stranice pronaći ćete listu svih ispravki objavljenih za ovu verziju programa Windows Server. Možete da pronađete i više informacija o izdanjima i bilo kom poznatom problemu. Instaliranjem najnovije ispravke dobijate i sve prethodne ispravke koje ste možda propustili, uključujući sve važne bezbednosne ispravke.

Dodatne informacije o ažuriranju i kako da je nabavite potražite u temi: 

Trenutni status sistema Windows Server 2022

Za najaže informacije o poznatim problemima za Windows i Windows Server, idite na Windows na tabli za objavljivanje dokumenta.

Poznati problemi

Microsoft trenutno nije svestan problema sa ovom ispravkom.

Beleške i poruke

Nijedno.

Rešavanje problema

Ako imate pitanja ili vam je potrebna pomoć prilikom aktivacije ili rešavanja problema Windows, pogledajte naše teme pomoći u nastavku:

Srodne informacije

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×