Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

UVOD

Ovaj članak opisuje kako biste zaobišli razni problemi do kojih dolazi kada pokušate da napravite rezervne kopije ili vraćanje datoteka ili fascikli pomoću Windows rezervne kopije i vraćanje u prethodno stanje. Kada dođe do ovog problema za Windows rezervne kopije i vraćanje u prethodno stanje, dobijate sledeće greške:

 • 0x80070001

 • 0x81000037

 • 0x80070003

Pored toga, možda nećete moći da biste potražili datoteke i fascikle koje želite da vratite u čarobnjak za vraćanje datoteka.

Detaljnije informacije potražite u odeljku „Simptomi”, „Izazvati”, „Zaobilazna rješenja”, i sekcije „Dodatne informacije” ovog članka.

Simptomi

Problemi do kojih dolazi kada pokušate da napravite rezervne kopije datoteka

Sporna stavka 1

Ćete dobiti sledeći kôd greške kada pokušate da napravite rezervnu kopiju datoteka ili fascikli pomoću Windows rezervne kopije i vraćanje u prethodno stanje:

0x80070001 (nevažeće funkcije)Do ovog problema dolazi kada pokušate da napravite rezervnu kopiju određenu biblioteku ili kada prihvatite podrazumevane postavke u Windows rezervne kopije i vraćanje u prethodno stanje.

Kliknite ovde da biste videli rešenje za ovaj problem.

Pitanje 2

Dobijate poruku o grešci sličnu sledećoj kada pokušate da napravite rezervnu kopiju datoteka ili fascikli pomoću Windows rezervne kopije i vraćanje u prethodno stanje:

0x81000037: Windows rezervne kopije je otkazao prilikom pokušaja čitanja iz kopije u senci na jednom od volumena rezervna kopija

Do ovog problema dolazi kada pokušate da napravite rezervnu kopiju određenu biblioteku ili kada prihvatite podrazumevane postavke u Windows rezervne kopije i vraćanje u prethodno stanje.


Kliknite ovde da biste videli rešenje za ovaj problem.

Problemi do kojih dolazi kada pokušate da vratite datoteke u prethodno stanje

Pitanje 3

Ne možete koristiti za pretraživanje za datoteke ili Potraži fascikle funkcionalnost da biste potražili datoteke i fascikle koje želite da vratite u čarobnjak za vraćanje datoteka.


Kliknite ovde da biste videli rešenje za ovaj problem.

Pitanje 4

Ćete dobiti sledeći kôd greške kada pokušate da vratite datoteke i fascikle u biblioteci koristeći Windows rezervne kopije i vraćanje u prethodno stanje:

0x80070003

Kliknite ovde da biste videli rešenje za ovaj problem.

Uzrok

Ovi problemi pojaviti jer fasciklama ili bibliotekama koji pokušavate da napravite rezervnu kopiju ili vraćanje uključuju tačka ponovnog raščlanjivanja.
Reparse tačke liče na prečice za Windows ili na Unix simboličkim vezama. Tačka ponovnog raščlanjivanja se mogu koristiti da pokazuje na datoteku koja je privremeno preselili na drugu jedinicu. Na primer, tačka ponovnog raščlanjivanja bi omogućilo fascikli kao što je C:\DVD da biste ukazali na disk jedinici E, stvarni DVD jedinice.

Uzrok problema koji se javljaju kada pokušate da napravite rezervne kopije datoteka

Sporna stavka 1

Do ovog problema dolazi ako je ponovnog raščlanjivanja postavite pokazivač tačke na volumenu koji koristi sistem datoteka FAT.

Kliknite ovde da biste videli rešenje za ovaj problem.

Pitanje 2

Do ovog problema dolazi ako je raščlanjivanja postavljeni volumen koji sadrži komprimovane datoteke (na primer, multimedijalne datoteke .zip datoteke i tako dalje).

Kliknite ovde da biste videli rešenje za ovaj problem.

Uzrok problema koji se javljaju kada pokušate da vratite datoteke u prethodno stanje

Pitanje 3

Do ovog problema dolazi ako je ponovnog raščlanjivanja postaviti pokazivač tačke bod mount ili spoj direktorijum u koren drugi volumen.

Kliknite ovde da biste videli rešenje za ovaj problem.

Pitanje 4

Do ovog problema dolazi ako je raščlanjivanja je mount poenta ili spajanja, postavite pokazivač na koren drugi volumen, a ako je ispunjen jedan od sljedećih uvjeta:

 • Katalog tačke ponovnog raščlanjivanja je izbrisan, a pokušate da vratite datoteke ili fascikle na prvobitnu lokaciju.

 • Izaberete u polju za potvrdu Vrati datoteke u njihove izvorne potfascikle u čarobnjaku za vraćanje datoteka i pokušate da vratite datoteke ili fascikle na alternativnu lokaciju.

Kliknite ovde da biste videli rešenje za ovaj problem.

Zaobilazno rješenje

Rešavanje problema do kojih dolazi kada pokušate da napravite rezervne kopije datoteka

Pitanje 1 i stvar 2

Da biste rešili ove probleme, uklonite na raščlanjivanja iz biblioteke, a zatim ponovo pokrenite čarobnjak za rezervne kopije. Rezervne kopije sadržaja za ovaj raščlanjivanja (u ovom slučaju, FAT volumena ili postavljeni volumen), izaberete Apsolutna putanja ove lokacije u Windows rezervne kopije konfiguraciju korisničkog interfejsa.


Da biste pronašli fasciklu tačka ponovnog raščlanjivanja ili njene podmape, slijedite ove korake:

 1. Kliknite na dugme Start , upišite CMD u okvir za Pretraživanje programa i datoteka , a zatim pritisnite taster Enter.

 2. U prozoru naredbeni redak upišite DIR /AL /S i pritisnite tipku Enter. Prikazuje se lista JUNCTION (jednu vrstu raščlanjivanja) liste.

  Napomena Vidite nekoliko stavki koje kažu „junction” i stavke, postavite pokazivač na željenu lokaciju („tačku spajanja” je drugi naziv za „raščlanjivanja”). Kada neki program pokuša da upiše na direktorijum nije tačka ponovnog raščlanjivanja, te datoteke se šalju (potpuno slijepu taj program) drugi direktorijum umesto njega.

Da biste izbrisali postavljeni volumen raščlanjivanja, slijedite ove korake:

 1. Pronađite raščlanjivanja našli, kliknite desnim tasterom miša na ikonu tačka ponovnog raščlanjivanja i izaberite stavku Svojstva.

 2. Na kartici " Opšte postavke ", potvrdi fascikla tip je Montiran volumen , a zatim izbrišite ovu fasciklu.

Rešavanje problema do kojih dolazi kada pokušate da vratite datoteke

Pitanje 3

Da biste zaobišli ovaj problemissue, koristite funkcionalnost pretraživanja u čarobnjaku za vraćanje datoteka da biste pronašli datoteke. Da biste to učinili, slijedite ove korake:

 1. Kliknite na dugme za pretragu.

 2. Unesite ključne reči u polju za pretragu za , a zatim kliknite na dugme za pretragu.

 3. Kliknite na dugme da biste izabrali datoteke koje želite da vratite u prethodno stanje sa liste, a zatim kliknite na dugme u redu.

Pitanje 4

Da biste rešili ovaj problem, ponovo kreirajte fasciklu koja nedostaje. Da biste to učinili, slijedite ove korake:

 1. Ako je raščlanjivanja je izbrisano, dobijate sledeću poruku o grešci primeru:

 2. Prati put koji je ukazao na grešku i kreirajte odgovarajuća fascikla. U ovom primeru, kreiranja fascikle MyFolder pod jedinici C.

 3. Pokušajte da ponovo izvršite operaciju vraćanja.

Pored toga, izaberite opciju opozovite izbor u polju za potvrdu Vrati datoteke u njihove izvorne potfascikle kada pokrenete čarobnjak za vraćanje datoteka.

Više informacija

Po dizajnu, Windows rezervne kopije Pređi tačke ponovnog raščlanjivanja na računaru. Međutim, ako je raščlanjivanja se direktno dodaje u biblioteku Windows 7 ili ako nijedno dete čvorova objektima postavite direktno se dodaje u biblioteku za Windows 7, Windows rezervne kopije preko koga prelazi tih lokacija. Ovo mogao dovesti do nekoliko problema tokom procesa pravljenja rezervne kopije.

Napomena Ako je raščlanjivanja se dodaje u fasciklu koja je već deo biblioteke za Windows 7, Windows Backup preskače na raščlanjivanja i nema problema.

Za više informacija o tačke ponovnog raščlanjivanja, potražite na sljedećim Microsoftovim Web-mjestima:

Tačke ponovnog raščlanjivanja

Reparse Point operacije

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×