Dan zastave DNS je 1 februara 2019 godine. Na ovaj dan, Domain Name System (DNS) dobavljači će prestati da podržavaju određene zaobilaženja koje omogućavaju razrešavanje imena za domene koje se nalaze na DNS serveri koji u potpunosti ne odgovaraju na noviju proširenje mehanizama za DNS (EDNS) protokol. Za više informacija posjetite dnsflagday.net.

Microsoft je posvećen usklađenosti DNS dan zastave. U ovom trenutku, ulogu servera za DNS EDNS Server prozoru sa Microsoft je omogućen može rezultirati „Manjih problema” na dnsflagday.net rezultate testova. Usklađenosti otkazivanja takođe dobijaju posredničkog uređaja, (kao što su mrežne skretnice, prekidači, itd.).

Domeni taj test kao „Manjih problema” trebalo bi da to neće uticati na DNS dan zastave i trebalo bi da i dalje raditi na/nakon 1 februara 2019 godine bez dodatne ispravke. Važno je da ne zaboravite da Delte koji se javljaju u DNS rezultate testa može doći zbog okruženja i/ili posredničkog uređaja. Kupce treba da radi sa svojim dobavljačima posredničkog uređaja da pomogne adresu sporne stavke.

Mi trenutno su procenjivanja rešenja za otklanjanje ovih manje probleme i posvećeni rešavanja pitanja usklađenosti EDNS. Ove ispravke će biti objavljen putem usluge Windows Update nakon DNS dan zastave.

Šta treba da radim?

Radnja nije potrebna za DNS Server ulogu na DNS dan zastave. Administratori će morati da instalirate poboljšanja kada one postanu dostupne na ispravke za Windows. Vi možete da tražite EDNS usklađenosti povezane ispravke u člancima baze znanja za Windows Update istoriju pod „Poboljšanja i ispravke”.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×