Srodne teme
×
Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Novosti za Windows Server, verzija 23H2

Windows Server, verzija 23H2 je najnovije izdanje u našem godišnjem kanalu. On se razvija na Windows Server 2019, našem najbržem usvajanju sistema Windows Server do sada. Ovo izdanje obuhvata naprednu bezbednost sa više slojeva, hibridne mogućnosti uz Azure i fleksibilnu platformu za modernizaciju aplikacija kontejnerima. 

Na levoj strani ove stranice pronaći ćete listu svih ispravki objavljenih za ovu verziju sistema Windows Server. Možete da pronađete i više informacija o izdanjima i o bilo kojim poznatim problemima. Instaliranjem najnovije ispravke takođe dobijate sve prethodne ispravke koje ste možda propustili, uključujući sve važne bezbednosne ispravke.

Dodatne informacije o ažuriranju i kako da je preuzmete potražite u člancima: 

Trenutni status sistema Windows Server, verzija 23H2

Za najnovije informacije o poznatim problemima sa operativnim sistemom Windows i Windows Server, idite na Windows kontrolnu tablu ispravnosti.

Poznati problemi

Microsoft trenutno nije svestan problema sa ovom ispravkom.

Beleške i poruke

Niko.

Rešavanje problema

Ako imate pitanja ili vam je potrebna pomoć pri aktivaciji ili rešavanju problema sa operativnim sistemom Windows, pogledajte dolenavedene teme pomoći: 

Srodne informacije

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×