Rezime

Termin „virtualne memorije” kada se koristi u vezi sa PostScript štampače zapravo upućuje na deo je fizički RAM instaliran u štampaču. Ova vrsta štampača memorija je odvojena i razlikuje se od RAM memoriju na računaru ili slobodnog prostora na čvrstom disku računara koju Windows 386 poboljšani režim koristi kao svoju vrstu virtuelne memorije. U sledećim odeljcima definicija i opis štampača virtuelne memorije, virtualna memorija postavke u odeljku "štampači" na kontrolnoj tabli i izvora informacija o štampaču virtuelne memorije.

Više informacija

Opis štampača virtuelne memorije

Fraza „virtuelne memorije” koristi u kontekstu PostScript štampanje opisuje način da PostScript jezik koristi određenim segmentima štampača RAM memorije. PostScript upotreba memorije mogu biti podeljeni u dve osnovne oblasti. Prva oblast je oblast koja je rezervisana za PostScript operacije. Ova oblast uključuje PostScript prevodilac i troje svojih nizova: steka operand, steka rečnik i izvršavanje niza. Druga memorija, virtuelna memorija ili VM, oblasti, je oblast u kojoj su uskladištene vrednosti za PostScript složene objekte. PostScript objekti su jednostavno podatke, kao što su brojevi, booleans, niske i nizovi. Kompozitni objekat možda niz, rečnik, ili niska. Prevodilac i njene stekova manipulaciju i kompozitne objekata tokom procesa štampanja PostScript. Stoga, prva oblast memorije može biti mislili kao ispravljen indirektni troškovi za operacije. Druga memorije je prostor za skladištenje za podatke koji se dinamički podešavati pomoću dijaloga "više opcija" za PostScript štampače (vidi dole).

Postavke virtuelne memorije na kontrolnoj tabli

Nakon što instalirate upravljački program za PostScript štampač u Windows 3.1, dugme više opcija će biti dostupna u dijalogu "Opcije". (Da biste pristupili dijalogu opcije, pokretanje kontrolne table, odaberite ikonu štampača, odaberite dugme "Podešavanje" i odaberite dugme "Opcije".) Ako odaberete "više opcija", unosite dijalogu više opcija koja ima kutija za uspomene grupu u kojoj možete da postavite iznos PostScript štampaču virtuelne memorije. Željeni iznos se unosi u polje virtuelna memorija (KB). Podrazumevana postavka koja se pojavljuje u okviru virtualne memorije je preporučuje proizvođač štampača. Podrazumevana opcija je prikladna u većini slučajeva. Međutim, kada se dokument koristi veliki broj TrueType ili meki fontovi, bilo bi korisno da smanjite postavku virtuelne memorije, tako da je njegova memorija je opozvan češće. Ovo pomaže u sprečavanju štampača memorije da preopterećenosti Nekorištene fonta informacija. Opcija "Obriši memoriju po stranici" izvršava sličnu funkciju. Ovom opcijom se u memoriju štampača je opozvan nakon svake stranice se štampa i fontovi preuzimaju se sa štampačem ponovo. Međutim, ove postavke imaju samo ograničene efikasnosti u suočavanju sa PostScript ispisom. Možete odrediti stvarna količina RAM memorije (to jest, „virtuelne memorije”) na PostScript štampaču štampanje na TESTPS. TXT datoteku u WINDOWS direktorijum. Dodavanje više fizičkog RAM-a na štampaču će vam omogućiti da poveća Maksimalna efektivna vrednost u okviru virtuelne memorije.

Izvori dokumentacije

Iako je stranica 334 od „Microsoft Windows Resource Kit” Vodič za operativni sistem verzija 3.1 implicira da više detalja postoje u vezi virtualni štampač memorije u poglavlju 4 („rešavanje problema”) „Se počela sa Microsoft Windows” vodiča, ne dodatne informacije koje su specifične za štampač virtuelne memorije postoji tamo. Bez obzira na to, u odeljku „da promenite opcije na PostScript štampaču” na stranici 84 „Se počela sa Microsoft Windows” vodič pružaju informacije o izbor jasan memorije po stranici. Druge informacije o virtuelne memorije je pronaći tako što ćete odabrati "Pomoć" ili pritiskom na taster F1 dok umetanja u okviru za postavke virtuelne memorije.

Reference

„PostScript jezik priručnik”, Adobe Systems, Inc., stranice od 18-19, 45-46, Addison-Wesley, 1990 „Microsoft Windows Resource Kit” za Windows, verzija 3.1, stranica 334 „prvi koraci u programu Microsoft Windows”, verzija 3.1, strana 84HELP. TXT, verzija Windows 3.1

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×