Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Napomena:  Želimo da vam što pre pružimo najnoviji sadržaj pomoći čim na vašem jeziku. Ova stranica je prevedena automatski i može da sadrži gramatičke greške ili netačnosti. Naš cilj je da ovaj sadržaj bude koristan. Možete li nam na dnu ove stranice saopštiti da li su vam informacije bile od koristi? Ovo je članak na engleskom jeziku za brzu referencu.

Sada možete da zatražite oblaku rešenje dobavljač (CSP) relacije sa Microsoft 365 klijente koji ste već kupili pretplatu direktno iz Microsoft.

Napomena: Tražite drugi sadržaj pomoći za partnere? Pročitajte članak Pomoć za partnere.

Prednosti zahtevate lokalnog prodavca relacije sa direktno klijenta

Kao lokalnog prodavca možete da dođete do potencijalne klijente bez obzira na to kako se klijenti prvi put kreira. Cloud rešenje dobavljač (CSP) partnerima i klijentima da sada vršite interakciju na sledeće načine:

  • Postojećeg kupca direktno Microsoft 365 možete da uspostavite vezu sa CSP.

  • Postojećeg kupca direktno Microsoft 365 možete kupiti pretplate sa CSP.

Partneri možete da uspostavite CSP relacije sa klijentima koje već imate postojeće zakupcima ili pretplate i zatim možete da ih prodaju CSP pretplate.

CSP klijenta takođe možete kupiti pretplate sa direktno iz Microsoft i više nije ograničena na kupovinu pretplate kroz njihove CSP prodavca. Sa ovim, partneri možete da uspostavite CSP relacije sa klijenta koji već ima postojeće pretplate i postojeće zakupca i da zatim prodati CSP pretplate tog kupca. Dok to omogućava postojanje CSP i drugu pretplatu tipove na istom zakupcu klijenta, ovo ne promenite ili utiče na bilo koju od klijenta prethodno kupili pretplatu. Te pretplate će ostati aktivan i nepromenjen, a sve Partner--zapisa (POR) povezane sa tim pretplate ostaje na mestu. Pored toga, klijent možete nastaviti da kupujete pretplate putem ovih drugih kanala uz njihove CSP pretplata, na primer, direktno iz Microsoft.

Za uputstva o tome kako da zatražite ovu vezu, pogledajte članak partneri: zahtev prodavca relacije.

NAJČEŠĆA PITANJA

Koja je uloga CSP treba da imate da biste poslali lokalnog prodavca poziv pošta?   

CSP partnera sa puno administracije (AdminAgents) i prodaje podrške (SalesAgents) uloge možete poslati poštu.

Možete da prikažete pretplate klijenti kupili direktno od MicrosoftCSP partneri?   

Da, CSP partnera možete da prikažete sve pretplate, ali sve pretplate koje ste kupili direktno od Microsoft su samo za čitanje.

Da li da klijenti vidimo koje su kupljene od lokalnog prodavca CSP za njih?   

Ne, klijente nije moguće prikazati u polju Office 365 administrativni centar, u okviru naplata > pretplate. Međutim, klijente može da vidi licence iz te pretplata u okviru naplata > licence.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×