Uvod

Ovaj članak opisuje probleme koje rješava Update Rollup 12 za Windows Azure paketa (WAP). Ovaj članak sadrži i uputstva za instalaciju za ova zbirna ispravka.

Problemi koje rješava Ova zbirna ispravka

 • Sporna stavka 1 Radne površine ne zamjenjuje IP adresu sa spoljnim mapirane na net IP adresa i luka u generisani RDP datoteke.

 • Pitanje 2 Zaљtiжena virtuelne mašine (VMs) i dalje pokazuju pregled teksta unutar korisničkog Interfejsa.

 • Pitanje 3 U portal stanara, korisnici ne mogu odvojiti DVD-a. Zbog toga, korisnici mogu da uklonite priloženi VM ISO i zamijeniš neku drugu. Korisnici očekuju da vidite prazne virtualni DVD jedinicu u stanar portal i biti u stanju da jednostavno povezivanje i izbacivanje ISO datoteke.

 • Pitanje 4 Stanari ne mogu koristiti korisnička imena koja sadrže znak znak dolara ($) kada kreiraju akreditiv kroz lokaciju WAP administracije za proširenje SMA.

 • Pitanje 5 WAP sada podržava i preporučuje da omogućite TLS 1.2 za sve svoje dolazne veze. Za odlaznu komunikaciju, preporučujemo da omogućavanje TLS 1.2 zajedno sa TLS 1.1 i TLS 1.0 za niz pregovora. Sledeća lista pruža uputstva o tome kako da omogućite ove protokole komunikacije:

  4043907 Spakuj TLS 1.2 protokol Vodič za primenu i podršku za Windows Azure

Nabavljanje Update Rollup 12 za Windows Azure paket

Informacije o preuzimanju

Pakete ispravki za Windows Azure paketa su dostupne sa Microsoft Update ili ručno preuzimanje.

Microsoft Update

Ova ispravka je dostupna kroz Microsoft Update. Kada uključite automatsko ažuriranje, ova ispravka će preuzeti i instalirati automatski. Za više informacija o tome kako da automatski dobije sigurnosna ažuriranja, pogledajte Windows Update: FAQ.

Ručno preuzimanje servisnog paketa

Idite na sledeću Web lokaciju za ručno preuzimanje ažuriranja paket iz Microsoft Update Catalog:

Odmah preuzmite paket ispravki za Windows Azure paketa.

Informacije o instalaciji

Ova instalacija uputstva su za sledeće komponente Windows Azure paket:

 • Stanar lokacije

 • Stanar API

 • Stanar javni API

 • Administracija lokacije

 • Administracija API

 • Potvrda identiteta

 • Windows potvrda identiteta

 • Upotreba

 • Nadgledanje

 • Microsoft SQL

 • MySQL

 • Galerija Web aplikacije

 • Konfiguracija lokacije

 • Najbolje prakse analizator

 • PowerShell API

Da biste instalirali ažuriranje .msi datoteke za svaku komponentu Windows Azure paketa, slijedite ove korake:

 1. Ako je sistem trenutno operativne (rukovanja promet kupaca), raspored pauze za Azure servere. Windows Azure Pack trenutno ne podržava kotrljanje nadogradnje.

 2. Prestani ili preusmeravanje promet kupaca na alternativne lokacije koje smatrate zadovoljavajući.

 3. Kreiranje rezervne kopije računara. Napomene

  • Ako koristite virtuelne mašine, slikaju trenutnom stanju.

  • Ako ne koristite virtuelne mašine, uzmi rezervnu kopiju jedni MgmtSvc-* fasciklu u direktorijumu Inetpub na svakom računaru koji ima instaliran WAP komponentu.

  • Prikupljanje informacija i datoteka koje su povezane sa certifikatima, domaćin zaglavlja i promene porta.

 4. Ako koristite sopstvenu temu za lokaciju Windows Azure paketa stanar, pogledajte da istraje Windows Azure paketa temu nakon nadogradnje na Microsoft da biste izvršili ažuriranje.

 5. Izvrši ispravku tako što ćete pokrenuti svaki .msi datoteka na računaru na kojem je pokrenut odgovarajuće komponente. Na primer, da pokrenete MgmtSvc-AdminAPI.msi na računaru koji radi pod „MgmtSvc-AdminAPI” lokaciju u Internet Information Services (IIS).

 6. Za svaki čvor koji je u okviru opterećenja, pokrenite ažuriranja za komponente na sledeći način:

  1. Ako koristite originalni samopotpisani certifikati instalirani od strane WAP, operaciju ažuriranja će zameniti ih. Morate da izvezete novi certifikat, a da ga uvezete u drugim čvorovima koje su ispod opterećenja. Imam ove certifikate za „CN = MgmtSvc-* (samopotpisani)” obrazac za imenovanje.

  2. Ažuriranje resursa dobavljača (RP) usluge (SQL Server, My SQL, SPF/VMM, Web lokacije) po potrebi. Takođe, uverite se da su pokrenute RP lokacije.

  3. Ažuriranje je stanar API lokacije, javni API stanar, Administrator API čvorova i Administrator "i" potvrda identiteta stanar lokacije.

  4. Ažuriranje lokacija administratora i stanar.

  Skripte da biste nabavili verzije baze podataka i ažuriranje baze podataka koje su instalirani od strane MgmtSvc-PowerShellAPI.msi se skladište na sledećoj lokaciji:

  C:\Program Files\Management Service\MgmtSvc-PowerShellAPI\Samples\Database Ako se ažuriraju se sve komponente i funkcioniše kao što je očekivano, možete da otvorite saobraćaj da tvoj ažurirani čvorova. U suprotnom, odeljak „Vraćanje uputstva” u ovom članku. Napomena Da li si ažuriranja iz zbirna koja je ista kao ili prethodi ažurirati 5 zbirnih hitnih ispravki za Windows Azure paketa, slijedite ove upute da biste ažurirali bazu podataka WAP.

Ako dođe do problema, i utvrdite da je vraćanje je neophodno, sledite ove korake:

 1. Ako se snimci su dostupni kao što je opisano u druge note u koraku 3 u odeljku „Uputstva za instalaciju”, zatvorite snimaka. Ako nema snimaka, pređite na sledeći korak.

 2. Koristite rezervnu kopiju koju je odveden kao što je opisano u prve i treće note u koraku 3 u odeljku „Uputstva za instalaciju” vraćanje baze podataka i kompjutere. Napomena Ne ostavljaj sistem u stanju delimično ažurirani. Izvršavanje operacija: Vraćanje na svim računarima na kojima Windows Azure paket instaliran, čak i ako ažuriranje nije uspeo na samo jedan čvor. Preporučujemo vam da pokrenete na Windows Azure paketa najbolje prakse Analyzer (BPA) na svakom čvoru Windows Azure paket da se uverite da je konfiguracija stavki ispravni.

 3. Otvorite saobraćaj u svoje obnovljene čvorova.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

Pridružite se Microsoft insajdere >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×