Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Zbirna ispravka 16 za Microsoft Exchange Server 2010 servisni paket 3 (SP3) objavljena je 2016 13. Pre nego što instalirate ovu dopunu, morate ukloniti sve prelazne ispravke za Exchange Server 2010 SP3. Takođe, pogledajte ove važne informacije o tome kako da instalirate ovu ispravku. Ova ispravka uključuje ispravke vremenskih zona za Exchange Server 2010 SP3. Za više informacija o letnjem/zimskom računanju vremena (DST) idite na letnje/zimsko računanje vremena u okviru pomoći i centra za podršku.  

Preuzmi zbirnu ispravku 16 za Exchange Server 2010 SP3

Microsoft Download Center

Zbirna ispravka je dostupna i za preuzimanje sa sledeće Veb lokacije Microsoft Download Center:

Preuzmite zbirnu ispravku 16 za Exchange Server 2010 SP3 (KB3184730).

Ažuriranje detaljnih informacija

Uputstva za instalaciju

Saznajte više o tome kako da instalirate najnoviju zbirnu ispravku za Exchange Server 2010. Takođe Saznajte više o sledećim scenarijima za instalaciju ispravki.

Kada instalirate ovu zbirnu ispravku na računar koji nije povezan sa Internetom, može doći do dugog vremena instalacije. Pored toga, možete dobiti sledeću poruku:

Kreiranje izvornih slika za .net sklopove.

Ovo ponašanje je izazvano mrežnim zahtevima za povezivanje na sledeću Veb lokaciju: http://CRL.Microsoft.com/PKI/CRL/Products/CodeSigPCA.CRLovi mrežni zahtevi predstavljaju pokušaje pristupa listi opozvanih certifikata za svaki asembler koji generisanje osnovne slike (NGEN) sastavlja osnovnom kodu. Međutim, pošto server koji radi pod sistemom Exchange server nije povezan sa Internetom, svaki zahtev mora da čeka na vreme pre nego što se proces nastavi. Da biste rešili ovaj problem, sledite ove korake:

  1. U meniju " Alatke " programa Internet Explorer izaberite stavku " Internet opcije", a zatim izaberite stavku " Napredno".

  2. U odeljku " bezbednost " opozovite izbor u polju za potvrdu izdavač certifikata , a zatim kliknite na dugme u redu.

  3. Kada se instalacija dovrši, potvrdite izbor u polju za potvrdu opozvanih certifikata izdavača .

Napomena Obrišite ovu bezbednosnu opciju u programu Internet Explorer samo ako je računar u okruženju koje se čvrsto kontroliše.

Važno Pre nego što primenite ovu zbirnu ispravku, napravite rezervnu kopiju bilo koje prilagođene datoteke Web aplikacije programa Outlook. Kada primenite paket zbirnih ispravki, proces ažuriranja ažurira datoteke Outlook Web App, ako je to potrebno. Zbog toga, sva prilagođavanja datoteke za prijavljivanje. aspx ili druge datoteke Outlook Web aplikacija se zamenjuju i morate ponovo da kreirate prilagođavanja Outlook Web aplikacija u datoteci Logon. aspx.

Ako zadovoljavate oba naredna uslova, primenite zbirnu ispravku na serverima "Klijentski pristup" na internetu (CAS) pre nego što primenite zbirnu ispravku na serverima za klijentski pristup koji se suočavaju sa Internetom:

  • Vi ste CAS klijent smernica za primenu proxy servera.

  • Vi ste raspoređeni cas-cas.

Napomena Za ostale konfiguracije sistema Exchange Server 2010 ne morate da primenite zbirnu ispravku na serverima po određenom redosledu.

Zahtev za ponovnim pokretanjemZahtevane usluge se automatski ponovo pokrenu kada primenite ovu zbirnu ispravku.

Informacije o uklanjanjuDa biste uklonili zbirnu ispravku 16 za Exchange Server 2010 SP3, koristite stavku " Dodaj ili ukloni programe " na kontrolnoj tabli da biste uklonili ispravku 3184730. 

Više informacija

Instaliranje ove ispravke na DBCS verziju sistema Windows Server 2012Nije moguće instalirati ili deinstalirati zbirnu vrednost za ažuriranje 16 za Exchange Server 2010 SP3 na verziji paketa "dvobajtni znak (DBCS)" za Windows Server 2012 ako je preferiranje jezika za neunikod programe podešeno na podrazumevani jezik. Da biste rešili ovaj problem, morate prvo da promenite ovu postavku. Da biste to uradili, sledite ove korake:

  1. Na kontrolnoj tabli izaberite sat, region i jezik, izaberite region, a zatim izaberite stavku administrativna.

  2. U oblasti jezika za ne-Unikod programe , izaberite stavku Promeni lokalni standard sistema.

  3. Na trenutnoj listi lokala sistema izaberite engleski (Sjedinjene Države), a zatim kliknite na dugme u redu.

Kada uspešno instalirate ili deinstalirate zbirnu ispravku 16, vratite ovu jezičku postavku na odgovarajući način.

Reference

Saznajte više o terminologiji koju Microsoft koristi za opisivanje softverskih ispravki.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Unapredite veštine

Istražite obuku >

Prvi nabavite nove funkcije

PRIDRUŽITE SE MICROSOFT 365 INSAJDERIMA >

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×