Zbirna ispravka 17 za Microsoft Exchange Server 2010 servisni paket 3 (SP3) objavljena je 2017 21. Pre nego što instalirate ovu dopunu, morate . Takođe, pogledajte ove važne informacije o tome kako da instalirate ovu ispravku. Ova ispravka takođe uključuje nove ispravke za letnje/zimsko računanje vremena (DST) za Exchange Server 2010 SP3. Za više informacija o DST-u posetite .

Preuzmi zbirnu ispravku 17 za Exchange Server 2010 SP3

1. metod: Microsoft Update

Ova zbirna ispravka je dostupna na lokaciji Microsoft Update.Napomena Microsoft Update ne otkriva zbirne ispravke za Exchange Server 2010 na grupisanim Exchange Server 2010 sistemima.

2. metod: Microsoft Download Center

Zbirna ispravka je dostupna i za preuzimanje sa sledeće Veb lokacije Microsoft Download Center:

.

Da biste dobili ovu ispravku, sledite ove korake:

 1. Otvorite Windows Update.

 2. U oknu za navigaciju izaberite stavku Proveri da li postoje ispravke, a zatim sačekajte dok Windows potraži najnovije ispravke za računar.

 3. Ako vidite poruku koja navodi da su opcionalne ispravke dostupne ili će vas upitati da pregledate opcionalne ispravke, izaberite poruku da biste prikazali ispravke.

 4. U listi potvrdite izbor u polju za potvrdu ažuriranje 4011326, a zatim kliknite na dugme Instaliraj.

Problemi koje ispravlja kumulativno ažuriranje

Ova Kumulativna ispravka rešava probleme opisane u sledećim člancima Microsoft baze znanja:

Ažuriranje detaljnih informacija

Uputstva za instalaciju

Saznajte više o . Takođe Saznajte više o sledećim scenarijima za instalaciju ispravki.

Zahtev za ponovnim pokretanjem

Zahtevane usluge se automatski ponovo pokrenu kada primenite ovu zbirnu ispravku.

Informacije o uklanjanju

Da biste uklonili zbirnu ispravku 17 za Exchange Server 2010 SP3, koristite stavku " Dodaj ili ukloni programe " na kontrolnoj tabli da biste uklonili ispravku 4011326. 

Kada instalirate ovu zbirnu ispravku na računar koji nije povezan sa Internetom, može doći do dugog vremena instalacije. Pored toga, možete dobiti sledeću poruku:

Kreiranje izvornih slika za .net sklopove.

Ovo ponašanje je izazvano mrežnim zahtevima za povezivanje na sledeću Veb lokaciju: ovi mrežni zahtevi predstavljaju pokušaje pristupa listi opozvanih certifikata za svaki asembler koji generisanje osnovne slike (NGEN) sastavlja osnovnom kodu. Međutim, pošto server koji radi pod sistemom Exchange server nije povezan sa Internetom, svaki zahtev mora da čeka na vreme pre nego što se proces nastavi. Da biste rešili ovaj problem, sledite ove korake:

 1. U meniju " Alatke " programa Internet Explorer izaberite stavku " Internet opcije", a zatim izaberite stavku " Napredno".

 2. U odeljku " bezbednost " opozovite izbor u polju za potvrdu izdavač certifikata , a zatim kliknite na dugme u redu.Napomena Obrišite ovu bezbednosnu opciju u programu Internet Explorer samo ako je računar u okruženju koje se čvrsto kontroliše.

 3. Kada se instalacija dovrši, potvrdite izbor u polju za potvrdu opozvanih certifikata izdavača.

Važno Pre nego što primenite ovu zbirnu ispravku, napravite rezervnu kopiju bilo koje . Kada primenite paket zbirnih ispravki, proces ažuriranja ažurira datoteke Outlook Web App, ako je to potrebno. Zbog toga, sva prilagođavanja datoteke za prijavljivanje. aspx ili druge datoteke Outlook Web aplikacija se zamenjuju i morate ponovo da kreirate prilagođavanja Outlook Web aplikacija u datoteci Logon. aspx.

Ako zadovoljavate oba naredna uslova, primenite zbirnu ispravku na serverima "Klijentski pristup" na internetu (CAS) pre nego što primenite zbirnu ispravku na serverima za klijentski pristup koji se suočavaju sa Internetom:

 • Vi ste CAS klijent smernica za primenu proxy servera.

 • Vi ste raspoređeni .

Napomena Za ostale konfiguracije sistema Exchange Server 2010 ne morate da primenite zbirnu ispravku na serverima po određenom redosledu.

Više informacija

Instaliranje ove ispravke na DBCS verziju sistema Windows Server 2012

Nije moguće instalirati ili deinstalirati zbirnu ispravku 17 za Exchange Server 2010 SP3 na verziji paketa Windows 2012 server (DBCS) sa dvostrukom bajtnom znakom) ako je preferiranje jezika za programe koji nisu Unikod postavljeni na podrazumevani jezik. Da biste rešili ovaj problem, morate prvo da promenite ovu postavku. Da biste to uradili, sledite ove korake:

 1. Na kontrolnoj tabli izaberite sat, region i jezik, izaberite region, a zatim izaberite stavku administrativna.

 2. U oblasti jezika za ne-Unikod programe , izaberite stavku Promeni lokalni standard sistema.

 3. Na trenutnoj listi lokala sistema izaberite engleski (Sjedinjene Države), a zatim kliknite na dugme u redu.

Kada uspešno instalirate ili deinstalirate zbirnu ispravku 17, vratite ovu jezičku postavku na odgovarajući način.

Reference

Saznajte više o koju Microsoft koristi za opisivanje softverskih ispravki.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×