Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Primetio

Configuration Manager, verzija 1902, dostupna je od 27. marta 2019. za klijente koji daju saglasnje za prvo izdanje talasa. Verzija 1902 sadrži ispravke koje su pomenute u ovom članku pored novih funkcija. Više informacija potražite u člancima Ispravka 1902 za Configuration Manager i Šta je novo u verziji 1902.

Rezime

Ovaj članak opisuje probleme koji su rešeni u zbirnim ispravkama 2 za Microsoft system Center Configuration Manager grana, verzija 1810. Ova ispravka se odnosi na klijente koji su dali saglasost putem PowerShell skripte na primenu prvog talasa (krug ranih ispravki), kao i na klijente koji su instalirali globalno dostupno izdanje.

Dodatne informacije o promenama u Configuration Manager verziji 1810 potražite u članku:

Problemi koji su rešeni

 • Klijentski računari neispravno prijašte da su na intranetu kada prime zahtev za preusmeravanje 404 sa internet mreže.

 • PXE ispitanik ne koristi skup vrednosti u registratoru u okviru HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\SMS\DP\RamDiskTFTPBlockSize za pokretanje datoteka na slici operativnog sistema.

 • Opcije povratnih informacija "Pošalji osmeh" i "Pošalji mrgude" ažuriraju se da podrže TLS 1.2.

 • Kada koristite opcije povratnih informacija "Pošalji osmeh" ili "Pošalji mrgude" da biste uključili snimak ekrana sa Configuration Manager konzole, dobijenu .PNG datoteku nije moguće izbrisati dok se konzola ne zatvori.

 • Povratne informacije koje su prosleđene UploadOfflineFeedback.exe alatki ne uključuju snimke ekrana kao što je očekivano.

 • Promenljiva sekvence zadatka OSDDoNotLogCommand ne utiče na vrednost komandne linije koja je odštampana u datoteci smsts.log.

 • Nakon promovisanja pasivnog servera lokacije, podrazumevana slika za pokretanje odnosi se na izvor paketa na prethodno aktivnom serveru lokacije. To može dovesti do neuspešnog pokretanja paketa slika ako prethodno aktivni server više nije dostupan.

 • Windows servera 2019 nisu prikazane u čarobnjaku prilikom planiranja ispravki za vanmrežno servisiranje slike operativnog sistema.

 • Poruke obaveštenja koje se na računaru klijenta prikazuju pomoću funkcije ponovnog pokretanja klijenta (koordinator ponovnog pokretanja) mogu da prikažu neispravan lokalni format datuma/vremena.

 • Tačke distribucije povlačenih datoteka možda neće uspeti da preuzmu podatke paketa, sa greškama koje sliče sledećim snimljenim u datoteci PullDP.log:

  CPullDPPkgContJob::LoadContentJobFromXML() ne može da pročita DP lokaciju ili rang!
  CPullDPPkgContJob::LoadContentJobFromXML() nije mogao u potpunosti da učita zadatak! Pogrešno uobličen ili nepotpun XML. Posao nije uspeo.

 • Do ovoga može doći zbog po povremenog otkazivanja mreže između izvučene tačke distribucije i tačke upravljanja.

 • Kada izaberete stavku Uređaji iz odeljka Resursi i usaglašenost Configuration Manager, prikaz prikazuje karticu Zaštita krajnje tačke umesto kartice početak.

 • Tačka i zarez koji se koristi za razdvajanje više e-poruka od prozora "Odobravanje" aplikacije putem svojstava e-pošte zamenjen je zarezom. To može da spreči slanje e-poruka većem broju primalaca na očekivani način.

 • Kada primenite sliku operativnog sistema, dugme Konfiguriši postavke mreže nije dostupno kada kliknete na dugme Nazad nakon greške u sekvenci zadatka.

 • Software 06A – pretraga instaliranog softvera i softvera 06B – Izveštaji o softveru po imenu proizvoda ne vraćaju podatke na očekivani način nakon ažuriranja na Configuration Manager verziju 1810.

 • Tasterske prečice za povratne informacije o proizvodu možda neće funkcionisati na očekivani način u nemačkom ili drugom lokalnim standardima unosa koji nisu na engleskom jeziku.

 • Administratori ne mogu Windows zaštitnik da izbrišu smernice Exploit Guard nakon omogućavanja za klijentske računare. Unos greške koji podseća na sledeću zapisuje se u datoteci ExploitGuardHandler.log.

  Brisanje nije podržano

 • Primene operativnog sistema možda neće uspeti ili potrajati duže nego što je očekivano kada pokušate da preuzmete sadržaj iz tačke distribucije u okruženju pomoću HTTPS i PKI infrastrukture. Stavke grešaka koje podsećaju na sledeće zapisuju se u datoteci smsts.log.

  Beleške Ove stavke su skraćene zbog čitljivosti.

  Funkcija GetDPAuthDownloadToken() nije uspela.
  80090003 Nije moguće dobiti token DP potvrde identiteta od MP-a
  Pokušavamo https://{distribution_point}/CCMTOKENAUTH_SMS_DP_SMSPKG$/{package_ID}.
  Izvor sadržaja je omogućena potvrda identiteta DP tokena, ali token za DP potvrdu identiteta nije dostupan

 • Klijenti koji su konfigurisani za upravljanje klijentima zasnovanim na internetu možda neće uspeti da pokreću pakete za distribuciju softvera iz tačke distribucije u brzoj mrežnoj granica.

 • Preuzimanja sadržaja aplikacije koja se odvijaju tokom primene instalacije slike novog operativnog sistema ne uspevaju da koriste Windows PE Peer Keš kao što je očekivano. To se dešava čak i kada su konfigurisane promenljive SMSTSPeerDownload i SMSTSPeerRequestPort zadatka. U datoteci DataTransferService.log zapisuju se čitave greške koje podsećaju na sledeće:

  CCMHTTP] GREŠKA: URL=https://{host}:{port}/SCCM_BranchCache$/Content_{Content_GUID}, Port={port}, Options=480, Code=0, Text=CCM_E_BAD_HTTP_STATUS_CODE
  Zahtev za https://{host}:{port}/SCCM_BranchCache$/Content_{Content_GUID} nije uspeo sa 401 – pristup je odbijen
  GetDirectoryList_HTTP('https://{host}:{port}/SCCM_BranchCache$/Content_{Content_GUID}') nije uspelo uz pomoć 0x80070005.

 • Mašina za obradu poruka (MPE) koju koriste funkcije Pokreni skripte i CMPivot ne mogu da obrađuju active Directory korisničke podatke ako u putanji OU postoji znak ampersand (&). Stavke grešaka podsećaju na sledeće zapisuju se u datoteci SMS_Message_Processing_Engine.log:

  XML raščlanjivanje: red 1, znak 141, nevažeći znak imena

 • Klijenti ne mogu da preuzmu sadržaj sekvence zadataka sa drugih računara na koje je omogućen peer-cache. To kaskadno prenosi sadržaj iz tačaka distribucije umesto toga.

 • Kada ažurirate na Configuration Manager granu, verziju 1810, primene svih paketa i programa na navedeni računarski izveštaj ne prikazuju ispravno informacije za određeni program kada se izabere ova stavka.

 • Certifikat potvrde identiteta klijenta se ne ažurira u Azure skladištu kada je instalirana tačka distribucije mrežnog prolaza za upravljanje oblakom, CMG-DP instalirana u okruženju lokacije za centralnu administraciju (CAS).

 • Klijenti se ne budi automatski koristeći funkciju buđenja lan-a kada se dostigne krajnji rok za primenu obavezne distribucije softvera, ažuriranja softvera ili redosleda zadataka.

 • Kada ažurirate na Configuration Manager granu, verzija 1810, usluga hosta SMS agenta (ccmexec.exe) može da koristi 100 procenata CPU-a. Sekvence grešaka koje podsećaju na sledeće ponavljaju se u datoteci M365AHandler.log:

  Pokrenuto: "C:\Windows\system32\CompatTelRunner.exe" -m:appraiser.dll -f:DoScheduledTelemetryRun ent
  Izvršavanje komandne linije: pokretanje alatke za proveru
  Kreiranje obrade nije uspelo. Kôd(0x80070002)
  Izvršavanje komandne linije nije uspelo (80070002)
  Komandna linija.Execute() nije uspela.
  CM365ASystemTask:RunAppraiser() nije uspeo. 0x80070002.

 • Zadatak održavanja baze podataka otkrivanja duplikata sistema neće uspeti i vraća stavke greške koje podsećaju na sledeće u datoteci Smsdbmon.log:

  SMS_DATABASE_NOTIFICATION_MONITOR Opis: Microsoft SQL Server je prijavio SQL poruku 245, stepen značaja 16: [22018][245][Microsoft][SQL Server Izvorni klijent 11.0][SQL Server]Konverzija nije uspela prilikom konvertovanja nvarchar vrednosti "INFO: Obrada SID={User_SID}, ItemKeyToKeep=" u zapis tipa podataka. : spRemediateDuplicateSMSID

 • Komponenta SMS sistema stanja može da vrati poruke o statusu greške koje podsećaju na sledeće:

  Microsoft SQL Server je prijavio SQL poruku 547, stepen značaja 16: [23000][547][Microsoft][SQL Server Izvorni klijent 11.0][SQL Server]Izjava OBJEDINJAVANJE nije usaglašena sa ograničenjem FOREIGN KEY "ClientOperationSummary_ClientOperation_FK". Došlo je do neusaglašenosti u bazi podataka "ConfigMgr", tabeli "dbo". ClientOperation"

  Do toga dolazi zbog greške pri pokretanju uskladištene procedure koja se odnosi na obaveštenja klijenta.

 • Usluga SMS Executive (smsexec.exe) može neočekivano da se prekine kada se Active Directory otkrivanje korisnika pokrene ako lokacija obrađuje podatke koji u imenu sadrže znak ampersand (&).

  Beleške Ovaj pad je nedosledan i možda se neće podudarati sa svakim pokretanjem funkcije Active Directory otkrivanja korisnika.


Dodatne hitne ispravke koje sadrži ova zbirna vrednost

KB 4490575: Ažuriranje instalacija prestaje da se odaziva ili se nikada ne prikazuje dovršavanje u Configuration Manager verziji 1810

KB 4490434: Duplirane kolone za otkrivanje korisnika kreiraju se u Configuration Manager

KB 4487960: Microsoft Intune certifikat konektora se ne obnavlja u Configuration Manager

Informacije o ažuriranju za system Center Configuration Manager

Ova ispravka je dostupna u čvoru ispravki i servisiranja Configuration Manager za okruženja koja su instalirana pomoću prvog talasa (Fast Ring) ili široko dostupnih verzija (Slow Ring) verzije 1810.

Članovi programa za Configuration Manager usvajanje tehnologije (TAP) prvo moraju da primene privatnu zbirnu tap ispravku da bi se ova ispravka prikazala.

Da biste proverili da li se tap verzija koristi, potražite GUID paketa tako što ćete dodati kolonu GUID paketa u okno sa detaljima čvora Ispravke i servisiranje u konzoli. Ispravka se odnosi na instalacije verzije 1810 iz paketa koji imaju sledeće GUID-ove:

 • 699975FE-B5BA-43EB-8BE9-E2399F2F309A

 • 85475BAD-8669-4D36-8D64-C625BFE7DEDB

 • ACF6EECC-1C94-44E3-887E-D3349775816D

 • C8799F92-DC23-42A0-96FA-1862414C3967

Informacije o ponovnom pokretanju

Ne morate ponovo da pokrenete računar kada primenite ovo ažuriranje.

Ažuriraj informacije o zameni

Ova ispravka zamenjuje KB 4486457: zbirna ispravka za System Center Configuration Manager grana, verzija 1810

Dodatne informacije o instalaciji

Kada instalirate ovu ispravku na primarnoj lokaciji, postojeće sekundarne lokacije moraju ručno da se ažuriraju. Da biste ažurirali sekundarnu lokaciju na Configuration Manager konzoli, izaberite stavku Administracija, izaberite stavku Konfiguracija lokacije, stavkuLokacije, izaberite stavku Oporavi sekundarnu lokaciju, a zatim izaberite sekundarnu lokaciju. Primarna lokacija zatim ponovo instalira tu sekundarnu lokaciju pomoću ažuriranih datoteka. Ova ponovna instalacija ne utiče na konfiguracije i postavke za sekundarnu lokaciju. Nove, nadograđene i ponovo instalirane sekundarne lokacije ispod te primarne lokacije automatski primaju ovu ispravku.

Pokrenite sledeću SQL Server na bazi podataka lokacije da biste proverili da li se verzija ažuriranja sekundarne lokacije podudara sa verzijom nadređene primarne lokacije:

select dbo.fnGetSecondarySiteCMUpdateStatus ('SiteCode_of_secondary_site')

Ako se dobije vrednost 1, lokacija je ažurirana sa svim hitnim ispravkama primenjenim na njenu nadređenu primarnu lokaciju.

Ako se dobije vrednost 0, lokacija nije instalirala sve ispravke koje su primenjene na primarnu lokaciju i trebalo bi da koristite opciju Oporavi sekundarnu lokaciju da biste ažurirali sekundarnu lokaciju.

Verzija ove ispravke na engleskom jeziku ima atribute datoteke (ili novije atribute datoteke) koji su navedeni u sledećoj tabeli. Datumi i vremena za ove datoteke navedeni su u koordinisanom univerzalnom vremenu (UTC). Kada prikažete informacije o datoteci, one se konvertuju u lokalno vreme. Da biste pronašli razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu Vremenska zona u stavci Datum i Kontrolna tabla.

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Platforme

Aainst.mof

Nije primenljivo

9,247

24-jan-2019.

02:40

Nije primenljivo

Adminui.cloudservicesmanagement.dll

5.1810.1075.2600

654,232

18.01.2018.

17:22

x86

Adminui.uiresources.dll

5.1810.1075.2600

9,018,776

18.01.2018.

17:22

x86

Adminui.wqlinitializer.dll

5.1810.1022.1003

48,536

18.01.2018.

17:22

x86

Adminui.wqlqueryengine.dll

5.1810.1022.1003

87,960

18.01.2018.

17:22

x86

Alternatehandler.dll

5.0.8740.1042

235,904

24-jan-2019.

02:40

x64

Appexcnlib.dll

5.0.8740.1042

190,848

24-jan-2019.

02:40

x64

Assetadvisor.dll

5.0.8740.1042

876,936

24-jan-2019.

02:40

x64

Assetmanagementnode.xml

Nije primenljivo

1,478,318

18.01.2018.

17:22

Nije primenljivo

Baseobj.dll

5.0.8740.1007

2,379,152

24-jan-2019.

02:40

x64

Basesvr.dll

5.0.8740.1042

4,089,216

24-jan-2019.

02:40

x64

Baseutil.dll

5.0.8740.1042

1,535,360

24-jan-2019.

02:40

x64

Ccm32bitlauncher.exe

5.0.8740.1042

684,928

24-jan-2019.

02:40

x64

Ccmcore.dll

5.0.8740.1042

1,777,024

24-jan-2019.

02:40

x64

Ccmctm.dll

5.0.8740.1042

1,316,736

24-jan-2019.

02:40

x64

Ccmsetup.cab

Nije primenljivo

9,531

18.01.2018.

16:07

Nije primenljivo

Ccmsetup.exe

5.0.8740.1042

5,024,256

24-jan-2019.

02:40

x64

Ccmutillib.dll

5.0.8740.1042

1,329,536

24-jan-2019.

02:40

x64

Ciagent.dll

5.0.8740.1042

2,106,240

24-jan-2019.

02:40

x64

Cmupdate.exe

5.0.8740.1042

23,001,984

24-jan-2019.

02:40

x64

Colleval.dll

5.0.8740.1042

112,512

24-jan-2019.

02:40

x64

Configmgr1810-client-kb4488598-x64.msp

Nije primenljivo

6,287,360

24-jan-2019.

02:40

Nije primenljivo

Connectivitydiagnosis.exe

10.0.18286.1000

120,192

24-jan-2019.

02:40

x86

Controller.js

Nije primenljivo

17,791

18.01.2018.

17:22

Nije primenljivo

Ddmcache.sqlce

Nije primenljivo

1,730

24-jan-2019.

02:40

Nije primenljivo

Ddrprov.dll

5.0.8740.1042

208,264

24-jan-2019.

02:40

x64

Deltadownload.dll

5.0.8740.1042

497,024

24-jan-2019.

02:40

x64

Distmgr.dll

5.0.8740.1042

1,216,896

24-jan-2019.

02:40

x64

Dmp.msi

Nije primenljivo

9,142,272

24-jan-2019.

02:40

Nije primenljivo

Dwss.msi

Nije primenljivo

12,759,040

24-jan-2019.

02:40

Nije primenljivo

Execengn.dll

5.0.8740.1042

439,680

24-jan-2019.

02:40

x64

Exploitguardhandler.dll

5.0.8740.1042

143,744

24-jan-2019.

02:40

x64

Lsutilities.dll

5.0.8740.1042

1,200,512

24-jan-2019.

02:40

x64

M365ahandler.dll

5.0.8740.1042

241,544

24-jan-2019.

02:40

x64

Mcs.msi

Nije primenljivo

16,896,000

24-jan-2019.

02:40

Nije primenljivo

Microsoft.configurationmanagement.applicationmanagement.iosinstaller.dll

5.1810.1059.1004

55,192

24-jan-2019.

02:40

x86

Microsoft.configurationmanagement.feedback.common.dll

5.1810.1059.1004

165,784

18.01.2018.

17:22

x86

Microsoft.configurationmanager.cloudservicesmanager.dll

5.0.8740.1042

149,376

24-jan-2019.

02:40

x86

Microsoft.configurationmanager.dmpconnector.connector.dll

5.0.8740.1042

130,432

24-jan-2019.

02:40

x86

Microsoft.configurationmanager.messageprocessingengine.dll

5.0.8740.1042

97,664

24-jan-2019.

02:40

x86

Microsoft.configurationmanager.oms_onboard.dll

5.1810.1075.2600

39,832

18.01.2018.

17:22

x86

Microsoft.configurationmanager.phaseddeployment.podworker.dll

5.0.8740.1007

39,312

24-jan-2019.

02:40

x86

Microsoft.configurationmanager.serviceconnector.dll

5.0.8740.1042

156,032

24-jan-2019.

02:40

x86

Mp.msi

Nije primenljivo

23,986,176

24-jan-2019.

02:40

Nije primenljivo

Patchdownloader.dll

5.0.8740.1009

158,616

24-jan-2019.

02:40

x64

Policypv.dll

5.0.8740.1007

951,696

24-jan-2019.

02:40

x64

Prereqcore.dll

5.0.8740.1042

4,476,800

24-jan-2019.

02:40

x64

Pulldp.msi

Nije primenljivo

15,446,016

24-jan-2019.

02:40

Nije primenljivo

Pulldpcmgr.dll

5.0.8740.1042

1,276,288

24-jan-2019.

02:40

x64

Rebootcoord.dll

5.0.8740.1042

401,792

24-jan-2019.

02:40

x64

Report246.rdl

Nije primenljivo

45,803

24-jan-2019.

02:40

Nije primenljivo

Report247.rdl

Nije primenljivo

37,315

24-jan-2019.

02:40

Nije primenljivo

Report248.rdl

Nije primenljivo

42,296

24-jan-2019.

02:40

Nije primenljivo

Report249.rdl

Nije primenljivo

37,011

24-jan-2019.

02:40

Nije primenljivo

Report250.rdl

Nije primenljivo

46,071

24-jan-2019.

02:40

Nije primenljivo

Report254.rdl

Nije primenljivo

85,062

24-jan-2019.

02:40

Nije primenljivo

Reportsoft06b.rdl

Nije primenljivo

47,560

24-jan-2019.

02:40

Nije primenljivo

Runmetersumm.exe

5.0.8740.1007

4,103,568

24-jan-2019.

02:40

x64

Sccmpxe.exe

5.0.8740.1042

623,488

24-jan-2019.

02:40

x64

Scripts.dll

5.0.8740.1042

211,328

24-jan-2019.

02:40

x64

Sdkinst.exe

5.0.8740.1042

2,871,680

24-jan-2019.

02:40

x64

Serviceconnectiontool.exe

5.0.8740.1007

64,400

24-jan-2019.

02:40

x86

Setupcore.dll

5.0.8740.1042

24,404,352

24-jan-2019.

02:40

x64

Setupdl.exe

5.0.8740.1007

3,430,288

24-jan-2019.

02:40

x64

Smp.msi

Nije primenljivo

11,251,712

24-jan-2019.

02:40

Nije primenljivo

Smsdp.dll

5.0.8740.1042

3,782,016

24-jan-2019.

02:40

x64

Smsprov.dll

5.0.8740.1042

14,360,448

24-jan-2019.

02:40

x64

Smsswd.exe

5.0.8740.1042

331,648

24-jan-2019.

02:40

x64

Smstsvc.exe

5.0.8740.1007

3,960,208

24-jan-2019.

02:40

x64

Srsrp.msi

Nije primenljivo

8,699,904

24-jan-2019.

02:40

Nije primenljivo

Tsagent.dll

5.0.8740.1042

337,792

24-jan-2019.

02:40

x64

Tscore.dll

5.0.8740.1042

3,680,640

24-jan-2019.

02:40

x64

Tsmbootstrap.exe

5.0.8740.1042

745,856

24-jan-2019.

02:40

x64

Tsmessaging.dll

5.0.8740.1042

1,853,312

24-jan-2019.

02:40

x64

Update.sql

Nije primenljivo

4,230

24-jan-2019.

02:40

Nije primenljivo

Updatesagent.mof

Nije primenljivo

7,839

24-jan-2019.

02:40

Nije primenljivo

Updateshandler.dll

5.0.8740.1042

1,160,576

24-jan-2019.

02:40

x64

Wolmgr.dll

5.0.8740.1042

113,024

24-jan-2019.

02:40

x64

_smsprov.mof

Nije primenljivo

752,649

24-jan-2019.

02:40

Nije primenljivo

Aainst.mof

Nije primenljivo

9,247

24-jan-2019.

02:40

Nije primenljivo

Adminui.cloudservicesmanagement.dll

5.1810.1075.2600

654,232

18.01.2018.

17:17

x86

Adminui.uiresources.dll

5.1810.1075.2600

9,018,776

18.01.2018.

17:17

x86

Adminui.wqlinitializer.dll

5.1810.1022.1003

48,536

18.01.2018.

17:17

x86

Adminui.wqlqueryengine.dll

5.1810.1022.1003

87,960

18.01.2018.

17:17

x86

Alternatehandler.dll

5.0.8740.1042

185,224

24-jan-2019.

02:40

x86

Appexcnlib.dll

5.0.8740.1042

153,480

24-jan-2019.

02:40

x86

Assetadvisor.dll

5.0.8740.1042

696,200

24-jan-2019.

02:40

x86

Assetmanagementnode.xml

Nije primenljivo

1,478,318

18.01.2018.

17:17

Nije primenljivo

Baseutil.dll

5.0.8740.1042

1,065,344

24-jan-2019.

02:40

x86

Ccm32bitlauncher.exe

5.0.8740.1042

599,936

24-jan-2019.

02:40

x86

Ccmcore.dll

5.0.8740.1042

1,351,040

24-jan-2019.

02:40

x86

Ccmctm.dll

5.0.8740.1042

1,059,712

24-jan-2019.

02:40

x86

Ccmsetup-sup.cab

Nije primenljivo

1,063,621

24-jan-2019.

02:40

Nije primenljivo

Ccmsetup.exe

5.0.8740.1042

4,076,184

24-jan-2019.

02:40

x86

Ccmsetup.msi

Nije primenljivo

6,459,392

24-jan-2019.

02:40

Nije primenljivo

Ccmutillib.dll

5.0.8740.1042

1,073,544

24-jan-2019.

02:40

x86

Ciagent.dll

5.0.8740.1042

1,545,096

24-jan-2019.

02:40

x86

Configmgr1810-client-kb4488598-i386.msp

Nije primenljivo

4,775,936

24-jan-2019.

02:40

Nije primenljivo

Connectivitydiagnosis.exe

10.0.18286.1000

120,200

24-jan-2019.

02:40

x86

Controller.js

Nije primenljivo

5,198

18.01.2018.

17:17

Nije primenljivo

Ddmcache.sqlce

Nije primenljivo

1,730

24-jan-2019.

02:40

Nije primenljivo

Ddrprov.dll

5.0.8740.1042

167,816

24-jan-2019.

02:40

x86

Deltadownload.dll

5.0.8740.1042

404,872

24-jan-2019.

02:40

x86

Dmp.msi

Nije primenljivo

9,142,272

24-jan-2019.

02:40

Nije primenljivo

Dwss.msi

Nije primenljivo

12,759,040

24-jan-2019.

02:40

Nije primenljivo

Execengn.dll

5.0.8740.1042

360,328

24-jan-2019.

02:40

x86

Exploitguardhandler.dll

5.0.8740.1042

114,056

24-jan-2019.

02:40

x86

Lsutilities.dll

5.0.8740.1042

943,488

24-jan-2019.

02:40

x86

M365ahandler.dll

5.0.8740.1042

197,512

24-jan-2019.

02:40

x86

Mcs.msi

Nije primenljivo

16,896,000

24-jan-2019.

02:40

Nije primenljivo

Microsoft.configurationmanagement.applicationmanagement.iosinstaller.dll

5.1810.1059.1004

55,192

18.01.2018.

17:17

x86

Microsoft.configurationmanagement.feedback.common.dll

5.1810.1059.1004

165,784

18.01.2018.

17:17

x86

Microsoft.configurationmanager.cloudservicesmanager.dll

5.0.8740.1042

149,384

24-jan-2019.

02:40

x86

Microsoft.configurationmanager.oms_onboard.dll

5.1810.1075.2600

39,832

18.01.2018.

17:18

x86

Mp.msi

Nije primenljivo

23,986,176

24-jan-2019.

02:40

Nije primenljivo

Patchdownloader.dll

5.0.8740.1009

117,656

24-jan-2019.

02:40

x86

Pulldp.msi

Nije primenljivo

12,533,760

24-jan-2019.

02:40

Nije primenljivo

Pulldpcmgr.dll

5.0.8740.1042

1,091,464

24-jan-2019.

02:40

x86

Rebootcoord.dll

5.0.8740.1042

315,264

24-jan-2019.

02:40

x86

Sccmpxe.exe

5.0.8740.1042

554,888

24-jan-2019.

02:40

x86

Scripts.dll

5.0.8740.1042

166,272

24-jan-2019.

02:40

x86

Smp.msi

Nije primenljivo

11,251,712

24-jan-2019.

02:40

Nije primenljivo

Smsdp.dll

5.0.8740.1042

2,714,504

24-jan-2019.

02:40

x86

Smsswd.exe

5.0.8740.1042

261,512

24-jan-2019.

02:40

x86

Srsrp.msi

Nije primenljivo

8,699,904

24-jan-2019.

02:40

Nije primenljivo

Tsagent.dll

5.0.8740.1042

278,400

24-jan-2019.

02:40

x86

Tscore.dll

5.0.8740.1042

2,854,280

24-jan-2019.

02:40

x86

Tsmbootstrap.exe

5.0.8740.1042

603,016

24-jan-2019.

02:40

x86

Tsmessaging.dll

5.0.8740.1042

1,302,920

24-jan-2019.

02:40

x86

Updatesagent.mof

Nije primenljivo

7,839

24-jan-2019.

02:40

Nije primenljivo

Updateshandler.dll

5.0.8740.1042

875,392

24-jan-2019.

02:40

x86

_uimanifest.xml

Nije primenljivo

752

18.01.2018.

17:17

Nije primenljivo

Reference

Instalirate Ispravke za system Center Configuration Manager

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×