Zbirna ispravka 6 za System Center 2012 R2 Virtual Machine Manager

Radite bilo gde na bilo kom uređaju sa uslugom Microsoft 365

Nadogradite na Microsoft 365 da biste radili bilo gde sa najnovijim funkcijama i ispravkama.

Nadogradi odmah

Uvod

Ovaj članak opisuje probleme koje rješava Update Rollup 6 za Microsoft System Center 2012 R2 Virtual Machine Manager. Nema dostupnih dva ispravke za Virtual Machine Manager (VMM): Server i Administrator konzole. Pored toga, ovaj članak sadrži uputstva za instalaciju za Update Rollup 6 za System Center 2012 R2 Virtual Machine Manager.

Funkcije koje se dodaju u ova zbirna ispravka

 • Dodavanja Azure pretplatu funkciju: Pomoću funkcije za dodavanje pretplate Azure u Update Rollup 6, administratori menadžera virtuelna mašina za možete da dodate Microsoft Azure pretplate za VMM i izvode osnovne radnje na azurno instance u one pretplate. Funkcija je uključena u Virtual Machine Manager u Update Rollup 6 za System Center 2012 R2. Za svaku azurno pretplatu koju dodate, možete da koristite konzola da vidim sve instance ulogu u svim grupama za raspoređivanje u tu pretplatu. Šta mogu da uradim sa ovom karakteristikom Ako se već služite svoje lokalne virtuelne mašine za Virtual Machine Manager, možete koristiti ovu funkciju da biste izvršili neki osnovni postupci u azurno instance bez napuštanja VMM konzolu. Na primer, možete uraditi na sledeći način:

  • Dodajte ili uklonite jednu ili više azurno pretplate pomoću konzole za VMM.

  • Pogledajte listu pogledom na detalje i statuse svih instanci ulogu u svim primenama u tu pretplatu.

  • Ručno da ažurirate listu instanci.

  • Izvršite sledeće osnovne radnje na u slučajevima:

   • Start

   • Prestani

   • Isključivanje

   • Ponovno pokretanje

   • Povezivanje preko RDP

  Više informacija potražite u odeljku dodajući pretplatu na azurno u VMM u System Center 2012 R2 sa Update Rollup 6.

 • Poboljšana E2A ASR zaštita scenarija: Tako što Update Rollup 6 u svom okruženju Virtual Machine Manager, to je lakše da otkrijete i ispravite problem do koga ponekad dolazi kada konfigurišete Azure lokacije Recovery (ASR) zaštita. Do ovog problema dolazi kada želite dodati zaštitu ASR za lokalne virtuelne mašine, a imate sledeća svojstva virtuelna mašina:

  • Verzija bez navedenog operativnog sistema

  • Nema naznaka koji disk sadrži operativni sistem za virtuelnu mašinu

  Ova svojstva mora biti navedena jer su potrebnih za Azure lokacije za oporavak. U Update Rollup 6, jasno je skup greška poruke prikazuju u VMM u oknu poslove ako pokušate da konfigurišete virtuelna mašina koje ne ispunjava uslove. Informacije o zahtevima za ASR, potražite ASR E2A zaštitu Scenario poboljšanje.

 • Opciju da biste koristili VMs 2 generacije usluge i VMRoles: U Update Rollup 6, VMM sada pruža podršku za 2 generacije virtuelna mašina za usluge i VM uloge. Pomoću ove funkcije, možete da rasporedite sa više nivoa usluge, kao i da ih odaberete za generaciju virtuelna mašina za pojedinačne sloja. Korisnicima može da servisira instance ove usluge kroz konvencionalne i zasnovana na izgledu servisiranje. Za više informacija, pogledajte razumevanje generacija 1 i 2 generacije virtuelne mašine u VMM.

 • Ukupna umrežavanje izlaganja Upotreba pravila u upravljanju paketa: Ova promena je metu Hyper-V Hosts uvodi dva pravila:

  • Ukupan promet dolazni mrežni VNic kolekciju pravilo

  • Ukupan promet odlazni mrežni VNic kolekciju pravilo

  Ova pravila izmeriti je ukupna dolazne i ukupne odlazni saobraćaj u Kilo bajta po VNic po virtuelna mašina u sledeći metod: Za svaki VM:

  1. Omogućiti Hyper-V mjerenja ako nije omogućena.

  2. Pokreni Mere-VM.

  3. Prikupite mjerenja podataka za svaki udaljena adresa od „0.0.0.0/0” ili „:: / 0" po VNic.

  Po podrazumevanim postavkama, ova pravila pokrenuti svaki sat. Korisnik se može odlučiti da zaobići ova postavljanja do poništavanja svojstvo IntervalSeconds. Što se češće od svakih pet minuta (300 sekundi), ova pravila trebalo da bude pokrenut. Ponašanje u prethodnim verzijama: VMM li ne merimo potrošnju podataka. Ona je izmerila samo Propusna moć.

 • Opcija da overcommit oblak i voditelj grupe kapacitet za repliku VMs: Sistem centar 2012 R2 Virtual Machine Manager omogućava vam da stavite tvoje replike virtuelne mašine konfigurisanih oblak ili domaćina grupu ako se uklope postavke kapaciteta. Do sada, VMM je pretpostavio da sve resurse koji su dodeljeni repliku VMs bili u upotrebi. Stoga, VMM nije dozvolio da stavite neke replike virtuelna mašina na oblak ili domaćina grupu ako to bi povuklo agregatne opterećenje sve replike VMs izvan kapacitet grupe oblak ili domaćina. Iako je ovo ponašanje se pobrinuo da sve replike VMs moguće istovremeno pokrenuti, izazvace-optimalna upotreba replika oblake i voditelj grupe. Ovo bi se dogoditi ako (Enterprise ili Hostera) pokušali da stavite dodatne VMs unutar oblaka ili grupa domaćina. To jest, ako ti overcommited grupi replika oblak ili domaćina. U Update Rollup 6, mogu da overcommit oblake i voditelj grupe u svom okruženju VMM konfigurisanjem sledeći ključ registratora na VMM serveru:

  Lokaciji u registru:HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Microsoft System Center Virtual Machine Manager Server\Settings\PlacementIme DWORD: IgnoreMemoryForStoppedReplicaVM DWORD vrijednost: 1 Napomena Ako potključ položaj ne postoji, kreirajte je. Za više informacija, pogledajte opciju da overcommit oblak i HG za repliku VMs.

 • Podrška za VMWare VCenter 5.5 osnovna scenarija. Zbirna ispravka 6 uvodi u sljedećim scenarijima za podršku:

  • Dodavanje VCenter 5.5 VMM 2012 R2 UR6 upravljanja

  • Dodajte ESX hosta 5.5 verzijom i dovesti pod upravom

  • Kreiranje predloška VMWare VM i rasporediti VMs sa obrascem

  • Kreiranje predložaka sa osnovnim umrežavanje (među njima su scenariji domenu), i rasporediti virtuelne mašine

  • Izvrši raznim VM životnog ciklusa operacije (npr, start, stanica, isključite, popravljanje, osvežavanja i kontrolni punkt na virtuelna mašina).

  • Povežite virtualnog računala uz pomoć konzole i provjerite pristupačnost

  • Deprovision virtuelne mašine

  • Kreiranje resursa bazen, i donesi resursa bazen pod upravom VMM

  Ovo su ograničene scenarije. Međutim, one predstavljaju prvi i najvažniji korak ka pružanju podrške novije verzije VCenter. Moramo nastaviti da gradimo na nam supportability matrice za VMWare VCenter i obezbediće ispravke da se obrati ovom u budućnosti pakete zbirnih.

Problemi koje rješava Ova zbirna ispravka

 • Sporna stavka 1 Doći će do greške 801 kada VMM objekti su uklonjeni. VMM ponekad naiđe na problem u kojem je VMM objekat kao što je virtuelna mašina nije moguće ukloniti ili iz korisničkog Interfejsa ili Windows Powershell jer nedostaju neke od svojih podređene objekte u bazi podataka. Često na ovaj način korisnici tražiti dopunske skripte da biste uklonili pogođenih objekata. U Update Rollup 6, VMM ima poboljšanu tri Powershell cmdlets za umanjivanje grešaka vezanih za 801. Ovi cmdlets su Ukloni-SCServiceTemplate, Ukloni SCLibraryServeri Uklanjanje SCLibraryShare. Korisnici ne moraju da koriste u – sila zastavu zajedno sa ovim cmdlets kako bi izbegli 801 grešaka. Na cmdlets pružaju mogućnost otklanjanja zavisnih elemenata koji dovesti do 801 grešaka.

 • Pitanje 2 VMM servis razbilo i generiše pogreške kršenja prava pristupa u System.Xml kada je odgovornost na događaj integracije usluge.

 • Pitanje 3 Kritična izuzetak u rukovaocu WCF greška--ObjectDisposedException--Microsoft.VirtualManager.Engine.Remoting.ClientConnection.HandleError. Kada VMM isključuje WCF servisa domaćin, zove prekid, što može da izazove sve neprerađene poruke da budu ungracefully i ovo može rezultirati ObjectDisposedExceptions pri padu. VMM je najvišeg nivoa WCF greška rukovalac vidi izuzecima pre nego što taj proces je prekinut i prijavljuje ih kao kritični izuzetaka. I evo VMM prijavljuje bezopasan greške kao kritične greške nikako dodajući da korisnik konfuzije.

 • Pitanje 4 Opcija za MAC adresa greyed se u korisničkom Interfejsu kad vnic nije povezan. Ovo sprečava korisnike povodom nic kao smetnje. Nakon nadogradnje na VMM u System Center 2012 R2, kupac ne mogu odaberite opciju statične Mac adrese u VM predlošcima on kreira, ako virtuelna mašina nije povezan sa mrežom. MAC adresa i IP opcije su greyed napolje, kada virtual machine „nije povezan”. Zbog toga, on ne možete dodeliti statične MAC adresa virtuelnu mašinu pre raspoređivanja.

 • Pitanje 5 Vvirtual mašina za prilagođavanje mogu propasti i generisati izuzetak za kritične kada Hyper-V ne vraća objekat tipa disketna jedinica. Tokom prilagođavanje virtuelna mašina, ima šansu da Hyper-V će se vratiti objekta disketnu jedinicu kao "null" i VMM će pokušati da biste dodali na disk jedinicu. Međutim, dodajući disketu na koju nije primenjen u Hyper-V. Ovo baca izuzetak koji uzrokuje otkazivanje posao i ostavlja virtuelnu mašinu u stanju kreiranje nije uspelo. Korisnika možete da popravite virtuelnu mašinu da bude funkcionalno. Do ovoga može doći ako flopi disk Config (na udeo u udaljenim) nije dostupan za Hyper-V ili Hyper-V je zauzet ili pod stresom.

 • Pitanje 6 Ne mogu rasporediti VMs sa statična IP adresa kada više IP bazeni za jedan VM podmreže su konfigurisane. Kupac pokušava da kreirate virtuelnu mašinu koristeći predložak koji ima statičke IP postavke. Ako postoje više IP bazeni u podmreži i kupac pruža IP adrese iz različitih bazen nego podrazumevani jedan (to jest, auto, koji je naseljen bazen koji je prikazan u korisnički Interfejs), a zatim VM čarobnjak završi bez bilo kakve greške, ali stvaranje virtualnog računala propadne i re pretvara se u „IP adresa iz opsega” greške.

 • Pitanje 7 VmmService pad se javlja tokom rukovanja uklonjene virtuelna mašina podmreže na IP promenite događaje poslao Hyper-v. U nameљtaljka NVGRE, ako postoji neki događaj poslao Hyper-V za promena IP ali VM podmreži više ne postoji u VMM, uzrokuje pad VMM usluga.

 • Pitanje 8 VMS je nestalo kao u VmMovedRefresherEvent se ne prima. Kada je virtuelna mašina potez događaju dok domaćin nije u režimu Eventing i virtuelna mašina je u stanju migracije i kada se smuvaju podsecanje na događaj može postojati prozor gde niko ne slusa i operaciju ažuriranja u pravu pre režim slušanja ne r eceive kusur. Stoga VMM neće primati ove izmene do sledećeg punu podsecanje, što može biti do 24 sata. Da biste bili sigurni da takvi Propušteni događaji se sinhronizuju kroz podsecanje na lagan virtuelna mašina u Eventing režimu, možete da kreirate i konfigurišete registarski ključ za pokretanje na lagan virtuelna mašina podsecanje u pravilnim intervalima. Ovo podsecanje će biti pokrenut kao dodatak za bilo koji događaj zasnovan osveženje.

  Lokaciji u registru:HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Microsoft System Center Virtual Machine Manager Server\Settings Ključ registra: VMPropertiesEventAssitedUpdateInterval Registra tip: DWORD Min vrijednost: 10 sekundi Max vrijednost: 20 dana

  Vrednosti treba da bude naveden u sekundi. DWORD ime: VMPropertiesEventAssitedUpdateInterval DWORD vrijednost:value_in_secondsNapomena Čuvar value_in_seconds može da bude vrednost od 10 sekundi do 20 dana (u sekundama).

 • Pitanje 9 Zahtijevati eksplicitne zastavice da biste označili nedostaju virtuelna mašina ili je usluga virtualnog računala uklanjanje tokom ukloni domaćina korisniku. Trenutno, VMM ne proverava postojanje VMs na domaćina prilikom uklanjanja domaćina iz VMM. Domaćin može da sadrži usluge virtuelne mašine, virtuelne mašine koji su raspoređeni u oblak, virtuelne mašine koje imaju prilagođena svojstva koja su definisana za njih. Ako korisnik slučajno uklanja takve domaćin, sve ove asocijacije su slomljene. Ova ispravka izbegava takve scenarije do slanja upita korisnicima za poruku o potvrdi pre nego što se takva domaćini su zapravo ne uklanja sa VMM.

 • Pitanje 10 Ako imate logičku mrežu koja ima više lokacija u mreži, a mrežne lokacije su vidljivi na domaćina mrežni adapter, PAs iz te različite mrežne lokacije će biti izdvojeno i informacije o usmeravanju takođe mora biti postavljena. (Mrežne lokacije ponekad se nazivaju „logičke mreže definicije”.) U više domaćina scenario sa VM1 na Host1 da niste povezani sa PA1, je slučaj ako je VM2 povezan sa hnv u i ima neki PA1 za NetwkSite1 i onda ga je prekinuta i kasnije ponovo spojili i ima za PA2 za NetwkSite2 (nasumično ili zbog iscrpljenosti tata) , onda neko vreme smo možda ne popunjava tata proizvodnog postupka informacije između NetwkSite1 i NetwkSite2. Do ovoga dolazi zbog načina na koji da unutrašnja rutu predstavljanje je vezan za umetanje u tabelu hash.

 • Pitanje 11 Kad bi voditelj bude odmoran, uspostavlja WinRM mrežne veze (ugostiti svakog odmoran) koja konstantno tokova podataka.

 • Pitanje 12 Prilikom kreiranja više domaćin virtuelnog mrežnih adaptera, posmatrali su slučajni otkazivanja. Kada kupce kreirati više virtualni mrežni adapteri jednim udarcem u sklopu logičke prekidača, jedan ili više virtualni mrežni adapter IP konfiguracija možda neće uspeti.

 • Pitanje 13 Korisnik udara duplikata ključnih umetanja u HostWSManGetter.UpdateRASDCache kada radi ažuriranja za domaćina.

 • Pitanje 14 Kada korisnik pokuša da klonira virtuelna mašina sa kontrolne punktove, nakon završetka kloniranje operacije, VMM pogrešno prepoznaje virtuelnu mašinu novokreirani klon kao originalni virtuelna mašina i nepravilno će zaključiti da je migrirala virtuelnu mašinu. Zatim pokuša da sredim ova promena. Zbog toga, kreira se dodatne virtuelna mašina na drugi kompjuter sa „nestali” stanje. VMM misli da virtuelna mašina koristi drugom hostu ovog virtualnog vidljiva je TFS do sledećeg ažuriranja virtuelna mašina.

 • Pitanje 15 Kada dobavljač VSEM je nadograđena, dobavljača sposobnosti da primite obaveštenje je nije dao do znanja obaveštenje motor.

 • Pitanje 16 Umrežavanje položaj padovima tokom dynamic host optimizacije. Neke operacije položaj trebalo je da se pokreće kao zadatak. Kada ga je pogubljen u podsecanje zadatka, kontekst je nula. To uzrokuje pad položaj.

 • Pitanje 17 Kada administratori delegirano pokrenuli konzolu VMM treba 4 + minuta da biste otvorili konzolu VMM. U velikim okruženjima VMM konzolu start kasni za administratore delegirano kada ga je u odnosu na administratore.

 • Pitanje 18 Ažuriraj dobavljača za skladištenje ne uspe nakon zamene disk na sofs.

 • Pitanje 19 VMM nije moguće ažurirati replike/osnovne virtuelna mašina bez ASR, takođe migracije za oporavak VM u stanje čekanja IC ne izvršava uživo migracije.

 • Pitanje 20 Kada se izbriše virtuelna mašina, objedinjene su punktovima pre brisanja. Kada korisnik pokuša da izbrišete virtuelnu mašinu koja ima Kontrolni punktovi, brisanje toliko vremena (do sat) do kraja.

 • Pitanje 21 Pokreni uradi operaciju ponekad prima izuzetak za kritične: DBCorruptionException.

 • Pitanje 22 Neki korisnici koriste velikih skupova VIPAddress umesto IP opsega da biste lakše Dodavanje/uklanjanje pojedinačnih IPs. Paket za upravljanje VMM šema je trenutno ograničava ovo polje da biste 256 znakova (podrazumevano). Međutim, korisnici možda vrednosti ~ 500 znakova. I stoga otkrivanje slama VMM-OM integracije zbog neočekivanog izuzetka od SCOM.

 • Pitanje 23 Meta RG i meta LUNs nisu pridružene nakon enableRG zadatak ako RG/LUNs su precreated.

 • Pitanje 24 Da ažurirate MAC adresa stavke za uređaja Internet mrežnog prolaza F5 kad to propadne, i zameni. Ako je uređaj F5 Ops je imao i zamenjen sa novim uređajem sa novim MAC adresa, VMM nema način za ažuriranje MAC adresu za novi uređaj.

 • Pitanje 25 Neka korisnik pečaćenje na repliku virtuelna mašina da ti pečat identitet korisnika. Korisnici moraju ažurirati atribute UserRole i vlasnik na njihovim ReplicaVMs, ali trenutno je blokirao bilo koju operaciju na virtuelnu mašinu replika. Pa, ne mogu da ažuriraju ova dva parametra na repliku VMs.

 • Pitanje 26 Registerred SMB deljenog resursa ne prikazuje kao meta putanju opcija kada rasporedite na novi HA virtualni machineto klastera.

 • Pitanje 27 Kritična izuzetak u skladištu podsecanje kada otkrivanje uslugom replikacije--ArgumentNullException--SetCustomOptions.

 • Pitanje 28 Tokom domaćin podsecanje VMM upite u tim informacijama (prekidač tima ili LBFO tima). Dok je upit prekidač timovi VMM udara WSMan izuzetak koji izaziva vswitch da nestane sa konzole.

 • Pitanje 29 HTTPS protokol nije podržan u sondu, a onda VMM mogu da pravilo kreirano monitora monitor HTTPS lokaciju. VMM podržava HTTP i HTTPs u odeljku za konfiguraciju LB porta, ali HTTPS nije podržan u odeljku za protokol LB sondu.

 • Pitanje 30 Resurs vlasnik (SSU korisnika) nije odobreno da pristupi „GrantedTo” listu resursa i zbog toga ne možete da vidite sve koji imaju pristup resursu. Kada se korisnički pristup za davanje takođe samouslužno korisnik, onda ne vide promene napravili su dok su ponovo pokrenite konzolu. Korisnik programa admin mogu vidjeti promjenu, ali za samouslužno korisnika, u GrantedToList i dalje vraćaju keširane rezultate, dok se oni ponovo pokrenite konzolu.

 • Pitanje 31 Nije moguće premjestiti roditelj diskove koji imaju ugrađene migracije proces VMM. Korisnik ima više stotina VMs, sa svih diskova diferencijal ukazujući na samohrani roditelj. Seli sve ove VMs u novo rešenje za skladištenje blokirala je VMM. Za diferencijal diskove, ako neki predak diska u hijerarhiji (nadređeno/podređeno srodstvu) dele drugi diferencijal disk, skladište migracije diferencijal diska je blokirao VMM. Međutim, to je omogućeno kroz Hyper-V Manager.

 • Pitanje 32 Polje expectedDSColumn baca kritične izuzetka prilikom praćenje poruka za kolone Nepodudaranje uzrokuje pad Server kada se pokrene se-scvmhost. Nakon što je DB na serveru se ažurira u Prag, R2 servera mogu da radim sa tim u određenim slučajevima. Ovaj codepath koristi neki umrežavanja i ADHC objekata.

 • Pitanje 33 Kada podesite razmeru se postojeći predložak za servis, na VMM u sistem centar 2012 R2 Update Rollup 5 kreiraju se duplikat Hyper-V virtualne mašine koje imaju isto ime.

 • Pitanje 34 Ako tvoj gost virtuelne mašine Windows bezbednosna ispravka 3035131 ili 3031432 instaliran, VMM gost agent ne pokreće skripte generičke izvršavanja komande (GCE) koji su potrebni od strane VMM u sklopu VM raspoređivanja. Ovo može izazvati otkazivanje u više scenarija koji koristi GCE skripte za raspoređivanje i servisiranje. Na primer, kada pokušate da servisira VMM predložak usluga kroz GCE skripte, dobija se kôd greške 22029. Napomena Nakon što instalirate ažuriranje Rollup 6 (ili noviji zbirne) za System Center Virtual Machine jaslice 2012 R2, imate da dodeli prijavljivanja kao grupna prava za navedeni nalog Pokreni kao. Bez tih prava, gost agent ne može pokrenuti skripte GCE kroz račun Pokreni kao.

 • Pitanje 35 Uživo migracije od virtuelna mašina ne uspijeva kada koristite grupisani skladišni prostor kao CSV i virtuelna mašina skladište se nalazi na CSV. Hyper-V klastera Live migracije ne radi nakon VMM u sistem centar 2012 R2 Update Rollup 5.

 • Pitanje 36 Osnovni disk položaj trebao rotirati između ispravan položaj akcije.

 • Pitanje 37 VMM konzolu može koristiti postojeću nisku za puštanje tokom kopiju predloška za servis. Ponekad, korisnici ne možete kopirati predložak usluga koristeći komandu „Kopiraj” za predložak usluga. Razlog je da Administrator konzole generiše je već postojećih niska otpusnu listu.

 • Pitanje 38 Kapacitet pregled pločice je nestao u VMM u System Center 2012 R2. U VMM u System Center 2012 SP1, ispod okna VMs i usluge kada izaberete domaćin, a zatim kliknite na dugme pregled u meniju gornje konzolu pruža informacije o izabranom domaćin rezime i kapaciteta. Detalje o jezgara procesora, memorije (GB) i skladišta (GB) postao nedostupan u System Center 2012 R2.

 • Pitanje 39 VMM servis pada zbog duplikata VSID. U rijetkim slučajevima (sinhronizacije/rasa-stanje i slučajni broj sudara), različite HNV virtuelna mašina podmreže možete da dobijete isti VMSubnetIdentifier (poznat i kao VSID). Ovo vodi do neočekivanog ponašanja kada koristite ove HNV virtuelna mašina podmreže. Na primer, za VMs povezan sa ovom podmreže, na VMs ne može da dobije očekivana povezanost i neće moći razgovarati s VMs na istoj podmreži. Ili kada to će izazvati VMM servis promenama njihove IP adrese padovima.

 • Pitanje 40 Raspoređivanje virtuelna mašina iza opterećenja uzrokuje kritične Excepion na položaj:

  Microsoft.VirtualManager.Engine.Placement.Conversion.HostConversionHelper.GetLoadBalancerAddressPoolResources

 • Pitanje 41 Početnu stranicu, koji je uveden u Update Rollup 5, uklanja se u Update Rollup 6.

 • Pitanje 42 Virtuelna mašina nije povezan sa grupom za replikaciju i nije moguće premestiti na lokaciju koja je zaštićena od strane grupe za replikaciju.

 • Pitanje 43 Gost IP HNV Network neće biti označena kao dinamika/DedicatedGuestIP čak i ukoliko je omogućen postavki za to. CA reakciji slomljena. Za bilo koji IP adresa je dodao/uselio virtuelna mašina, povezan sa NVGRE mrežom (preuzimanja posla IP klastera/gost gost HNV scenarija), IP adresa se * nije * označen kao dinamičke (tip = DedicatedGuestIP u VMM) čak i ako je virtuelna mašina ima postavke EnableGuestIPNetworkVirtualizationUpdates = true. Kada prvi put da je IP adresa je dodao/preselio to će raditi, ali kasnije failovers od IP adresa (sele iz jednog VM drugom) će nije moguće automatski otkriti. Stoga, IP adresa neće biti dostupan i na VM će izgubiti mogućnost povezivanja.

 • Pitanje 44 Stariji ugrađeni skladišta dobavljača iz Hitachi integracije slomljena sa UR5. Dobavljač za skladištenje mogu osvežiti. Ovo sprečava upravljanje dobavljača usluga.

 • Pitanje 45 Dolazi do pada VMM klijent kada postavite napajanja optimizacija vremenskog opsega.

 • Pitanje 46 Da rasa postoji uslov u uklanjanju na WnvEventEntrySubscriptionObserver kad veza hosta propadne.

 • Pitanje 47 CentOS 7 i crvenu kapu Enterprise Linux 7 uspeti da biste postavili mrežni interfejs konfiguracija kada se koristi DHCP-a. Ovo se odnosi na sve CentOS 7 i crvenu kapu Enterprise Linux (RHEL) 7 virtuelne mašine koje su podešene da koriste DHCP sistem Center Virtual Machine Manager. CentOS 7 i RHEL 7 servere da koriste DHCP naići na odsutne podaci o konfiguraciji mreže za svaku ethernet interfejs koji koriste Linux server. Do ovog problema dolazi zato što CentOS 7 i RHEL 7 nemaju ifconfig alat za Linux koji je instaliran po podrazumevanoj vrednosti, za razliku od prethodnih iteracija. Konfiguracija skripte za umrežavanje DHCP su ažurirane koristiti alat ip umesto ifconfig ako je instalirana alatka za ip.

Kako da nabavite i instalirajte Update Rollup 6 za System Center 2012 R2 Virtual Machine Manager

Informacije o preuzimanju

Pakete ispravki za Virtual Machine Manager su dostupni Microsoft Update ili ručno preuzimanje Microsoft Update Catalog.

Microsoft Update

Da nabavite i instalirate paket nadopuna Microsoft Update, slijedite ove korake na računalu koje ima instaliran Virtual Machine Manager komponentu:

 1. Kliknite na dugme Start , a zatim izaberite stavku Kontrolna tabla.

 2. Na upravljačkoj ploči Dvokliknite Windows Update.

 3. U prozoru Windows Update, kliknite na Proveri na mreži postoje ispravke sa lokacije Microsoft Update.

 4. Kliknite na važne ispravke su dostupne.

 5. Izaberite pakete zbirna ispravka, a zatim kliknite na dugme u redu.

 6. Kliknite na dugme Instaliraj ispravke da instalirate pakete ispravki.

Ručno preuzimanje paketa ažuriranja

Idi na sledeće Web lokacije za ručno preuzimanje ažuriranja pakete iz Microsoft Update Catalog:važno oba servera i Administrator Console komponente moraju se ažurirati na serveru Virtual Machine Manager.

Download Odmah preuzmite paket ažuriranja servera.

Download Odmah preuzmite paket ažuriranja Administrator Console.Napomena Morate zatvoriti Server update da se uverim da sve nedavno raspoređenih virtuelne mašine iz predloška za servis će imati ažurirani gost agent. Postojećih raspoređenih virtuelna mašina možete instalirati ažurirane agent instalirana preko Windows Update, putem usluge WSUS ili ručno pomoću sledećih paketa:

Download Odmah preuzmite paket ažuriranja gost Agent.

Da biste ručno instalirali ažuriranje paketa, pokrenite sledeću komandu iz komandnoj liniji:

msiexec.exe /update packagename 

Na primer, da biste instalirali paket za Update Rollup 6 za server System Center 2012 R2 Virtual Machine Manager (KB3050317), pokrenite sledeću komandu:

msiexec.exe /update kb3050317_vmmserver_amd64.msp Napomene

 • Ako ste ručno ažuriranje pakete iz Microsoft Update Catalog ih preuzeti i instalirati kliknuvši pakete, morate da instalirate Server Virtual Machine Manager i Administrator konzole pakete kao podignutom korisnik. Možete instalirati paket za Virtual Machine Manager gost Agent kao korisnik koji nije iznad normale.

 • Ako imate konzolu administratora koji je instaliran na serveru VMM, instalirati ažuriranja na sledeći način:

  • Zbirna ispravka 6 za Virtual Machine Manager Server

  • Zbirna ispravka 6 za konzolu administratora

  Između ova dva postrojenja, Virtual Machine Manager servera možete da kreirate kritične greške evidenciju pod VMMLogs direktorijum. Do ovog problema dolazi zato što konzolu Administrator deli neke DLL datoteke sa servera za upravljanje Virtual Machine, a postoji neusaglašenost verzija mogla da dovede do evidentiranje kritičnih otkazivanja. Da biste rešili ovaj problem, instalirajte ispravke na Virtual Machine Manager servera koji koristite pokrenuti uslugu Virtual Machine Manager.

 • Pre nego što ažurirate Rollup 5, morao si da ručno ažurirate System Center Virtual Machine Manager DHCP Server (x64) komponente. U VMM sa ažurirati Rollup 5 ili novije verzije, ova ručno ažuriranje se više ne zahteva.

 • Ako preuzimate i izdvojite Admin Console MSP, dva Taksija datoteke su rezultat, kao što možete videti u sledećim ekranu upucao. Jedan od tih fajlova taksi se odnosi na x64 (poznat i kao AMD64) i drugih CAB datoteku odnosi se na x86 (poznat i kao i386). alternate textPogledajte zadnji navod da operativni sistem arhitekture u taksiju ime datoteke da biste utvrdili na koji tip arhitekture određenu datoteku taksi je primenljiva.

Datoteke ažurirane u ova zbirna ispravka

Za listu datoteka koje su promenjene u ova zbirna ispravka, preuzmite sljedeću datoteku:

Datoteka atribut tabele za Update Rollup 6 za System Center 2012 R2 Virtual Machine Manager

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×