Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Zbirna ispravka zamena je zbirna ispravka iz jula 2016. za Windows 7 SP1 i Windows Server 2008 R2 SP1 (KB3172605) koja je objavljena 21. jula 2016.
 

Paket zbirne ispravke iz juna 2016. za Windows 7 servisni paket 1 (SP1) i Windows Server 2008 R2 SP1 rešava probleme i obuhvata poboljšanja performansi i pouzdanosti. Preporučujemo da primenite ovu zbirnu ispravku kao deo redovnih rutina održavanja. Pogledajte otklonite probleme u ovoj ispravki.

Problemi koje ova ispravka rešava

Ovaj paket ispravki rešava probleme koji su dokumentovani u sledećim člancima Microsoft baze znanja:

Poznati problemi u ovoj ispravki

 • 1 . problem Simptomi

  Pretpostavimo da koristite Enhanced Mitigation Experience Toolkit (EMET) u operativnom sistemu Windows 7 Servisni paket 1 (SP1) na računaru na kojem je instalirana ispravka 3175024 ažuriranja. Kada pokušate da pokrenete aplikaciju, aplikacija se veoma rano zamrzava u procesu i ne pokreće se u potpunosti.

  Izazvati

  Do ovog problema dolazi zato što je filtriranje tabele "Adresa izvoza" (EAF) aktivno u aplikaciji.

  Zaobilaženje problema

  Da biste zaobišli ovaj problem, koristite jedan od sledećih metoda da biste onemogućili EAF umanjivanje u svim aplikacijama.

  Metod 1

  Izaberite pokrenuti proces u EMET-u, pritisnite i držite stavku Konfigurisanje procesa (ili kliknite desnim tasterom miša na njega), a zatim opozovite izbor u polju za potvrdu EAF za svaku pokrenutu aplikaciju. Sledeći snimci ekrana pokazuju ove korake.  1#x2


  metod 2

  U Smernice grupe dodajte postavku konfiguracije aplikacije Smernice grupe koja onemogućava EAF za sve procese pomoću zvezdice (*) kao džoker znaka za ime vrednosti.  3statusa

  Microsoft istražuje ovaj problem i objaviće više informacija u ovom članku kada te informacije postanu dostupne.

Reference

Dodatne informacije o Windows Update potražite na sledećim Microsoft veb lokacijama:

Rešavanje problema sa instaliranjem ispravki

Novosti: najčešća pitanja

KB2509997 Ne možete da instalirate ispravke u operativnim sistemima Windows Vista, Windows 7, Windows Server 2008 ili Windows Server 2008 R2Saznajte više o terminologiji koju Microsoft koristi za opisivanja softverskih ispravki.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×