Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Ovaj članak opisuje zbirne ispravke za hitne ispravke 3120239 dostupne za Microsoft .NET Framework 4.6 i Microsoft .NET Framework 4.6.1. Više informacija o problemima koje zbirna ispravka hitne ispravke rešava potražite u odeljku "Problemi koje ova hitna ispravka rešava".
 

Rezolucija

Hitna ispravka koja odgovara KB3120239 zamenjena je najnovijim ispravkama za .NET Framework, koje sadrže sve ispravke koje su prethodno uključene u KB3120239. Preporučuje se da instalirate najnovije ispravke sistema .NET Framework.

Za više informacija o tome kako da preuzmete datoteke Microsoft podrške kliknite na sledeći broj članka da biste prikazali članak u Microsoft bazi znanja:

119591 Kako da nabavite datoteke Microsoft podrške iz usluga na mreži Microsoft je skenirao ovu datoteku zbog virusa. Microsoft je koristio najnoviji softver za otkrivanje virusa koji je dostupan na datum kada je datoteka objavljena. Datoteka se skladišti na serverima poboljšanim bezbednostima koji sprečavaju sve neovlašćene promene u datoteci.

Više informacija

Preduslovi

Da biste primenili ovu hitnu ispravku, morate da imate instaliranu .NET Framework 4.6 ili .NET Framework 4.6.1.

Ponovo pokreni zahtev

Morate ponovo da pokrenete računar kada primenite ovu hitnu ispravku ako se koristi neka datoteka na koju ovo utiče. Preporučujemo da zatvorite sve .NET Framework zasnovane na hitnim ispravkama pre nego što primenite ovu hitnu ispravku.


 

Informacije o zameni hitne ispravke

Ovaj paket hitne ispravke ne zamenjuje prethodno objavljeni paket hitne ispravke.
 

Problemi koje ova hitna ispravka rešava

1. problem

Kada pokrenete Windows Presentation Foundation (WPF) aplikaciju osetljivu na dodir u okviru konteksta sistema u operativnom sistemu Windows 7 ili Windows Vista, funkcionalnost dodira se gubi i sistem pada nakon nekoliko minuta. Do ovog problema dolazi zato što obično obično nije podržano kada je integalni Windows 7 i Windows Vista. Ova hitna ispravka onemogućava podršku za dodir kada se aplikacija pokrene u okviru konteksta sistema. Promocija "Dodir na miš" i dalje funkcioniše. 

2. problem

Korisnici WPF aplikacija u programu .NET Framework 4.6.1 mogu naići na nedostajuće glyph simbole koji nedostaju, kao što su prazna kvadratna polja, a ne normalni znakovi za znakove u sledećim Unikod opsezi:

0000-052F, 0590-06FF, 0750-077F, 08A0-08FF, 1D00-1FFF, 2C60-2C7F, A720-A7FF, FB00-FB0F, FB1D-FBFF, FC00-FDCF, FDF0-FDFF, FE20-FE2F, FE70-FEFE

Do ovog problema dolazi zbog regresije koja uključuje postavke za povratne informacije fontova u Windows 10. Do ovog problema je verovatnije doći u aplikacijama koje koriste prilagođene fontove koji sadrže samo određeni skup glifova.

Ova ispravka rešava povratna mapiranja WPF fonta za .NET Framework 4.6.1 na Windows 10 i trebalo bi da reši ove vizuelne probleme.3. problem

Kada instalirate .NET Framework 4.6 ili Microsoft Visual Studio 2015, u nekim situacijama koje uključuju mnogo podataka ili mnogo malih objekata može da generiše fatalExecutionEngineError grešku zbog greške u GC-u. Ovo ažuriranje popravlja uslov koji izaziva ovu grešku.

Više informacija o ovom problemu potražite u članku Funkcija koju vraća Microsoft.FSharp.Reflection.FSharpValue.PreComputeUnionConstructor koji vraća FatalExecutionEngineError kada je opozvan.

Ovaj problem je takođe rešen u .NET Framework 4.6.1.4. problem

Neispravna optimizacija koju primenjuje JIT kompajler može da izazove nepredvidljivo ponašanje. Obrazac koda na koji ovaj problem utiče uključuje uslove "if" u blokovima za hvatanje.

Ova hitna ispravka ispravlja grešku koja na kraju i hvata regulatore za neispravna izvršavanja uslovnih izraza.

Ako se aplikacija i dalje ponaša nepredvidljivo nakon primene ove hitne ispravke, pogledajte dodatna detaljna uputstva za rešavanje problema.

5. problem

Neispravna optimizacija koda od strane JIT-a može da izazove nepredvidljivo ponašanje aplikacije kada instalirate Visual Studio 2015 ili .NET Framework 4.6. Ova greška optimizacije javlja se samo kada je funkcija Optimizacija uključena u izdanju izdanja u verziji Visual Studio 2015 ili u prethodnim verzijama programa Visual Studio kada instalirate .NET Framework 4.6.

Ako se aplikacija i dalje ponaša nepredvidljivo nakon primene ove hitne ispravke, pogledajte dodatna detaljna uputstva za rešavanje problema.

Dodatni koraci:

Ako vam koraci u uputstvima za rešavanje problema u povezanom članku pomognu da utvrdite da li je RyuJIT možda uključen u vaš problem, prijavite problem na veb lokaciji Microsoft Povezivanje. Uključite što je moguće više detalja uz kôd da biste reprodukovali problem.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×