Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Ovaj članak opisuje zbirnu ispravku za hitne ispravke 3146714, koja je dostupna za Microsoft .NET Framework 4.6 i 4.6.1. Više informacija o problemima koje zbirna ispravka hitne ispravke rešava potražite u odeljku "Problemi koje ova hitna ispravka rešava".

Rezolucija

Hitna ispravka koja odgovara KB3146714 zamenjena je najnovijim ispravkama za .NET Framework, koje sadrže sve ispravke koje su prethodno uključene u KB3146714. Preporučuje se da instalirate najnovije ispravke sistema .NET Framework.

Za više informacija o tome kako da preuzmete datoteke Microsoft podrške kliknite na sledeći broj članka da biste prikazali članak u Microsoft bazi znanja:

119591 Kako da nabavite datoteke Microsoft podrške iz usluga na mreži Microsoft je skenirao ovu datoteku zbog virusa. Microsoft je koristio najnoviji softver za otkrivanje virusa koji je dostupan na datum kada je datoteka objavljena. Datoteka se skladišti na serverima poboljšanim bezbednostima koji sprečavaju sve neovlašćene promene u datoteci.

Napomate Da biste proverili verziju za ažuriranje hitne ispravke, proverite vrednost ključne reči "Izdanje" da biste utvrdili instaliranu verziju. Da biste mogli da budete kompatibilni sa prosleđivanjem, možete da proverite vrednost koja je veća od ili jednaka vrednosti navedenoj u sledećoj tabeli.
 

Hotfix rollup version

Vrednost izdanja DWORD

Zbirna ispravka za 3146711 za .NET Framework 4.6 i novije verzije

394294

Dodatne informacije o tome kako da utvrdite verzije .NET Framework, potražite u .NET Framework Kako: Odredite koje su verzije .NET Framework instalirane.

Više informacija

Preduslovi

Da biste primenili ovu hitnu ispravku, morate da imate instaliranu .NET Framework 4.6 ili 4.6.1.
 

Ponovo pokreni zahtev

Morate ponovo da pokrenete računar kada primenite ovu hitnu ispravku ako se koristi neka datoteka na koju ovo utiče. Preporučujemo da zatvorite sve .NET Framework zasnovane na hitnim ispravkama pre nego što primenite ovu hitnu ispravku.
 

Informacije o zameni hitne ispravke

Ovaj paket hitne ispravke ne zamenjuje prethodno objavljeni paket hitne ispravke.

Problemi koje ova hitna ispravka rešava

Problem sa CLR JIT

C# strukture se proslećuju referencom, ne vrednošću, kada se kôd pokreće na računaru na koji je instaliran .NET Framework 4,6 i koji koristi RyuJIT kompajt. Jedan simptom ove greške jeste da kôd predstavlja podatke u kolekciji neispravnim redosledom (vremenska grupa). Ova promena ponašanja u ranijim verzijama programa .NET Framework uzrokuje različite simptome kada klijenti preuzmu podatke vremenske grupe iz naše historijane podataka.

Do ovog problema dolazi zbog zastavice lvAddrExposed koja nedostaje za promenljive tmp koje imaju funkciju pass-by-ref argumenata, što oštećuje fazu kopiranja prop.

Problem sa CLR-om

Problem u učitaru CLR tipa može da izazove rok tokom vraćanja generičkih tipova u prethodno stanje iz starih slika. Zbog toga ngen createpdb komanda nije uspela. Ovaj problem je rešen uz ovu hitnu ispravku.

Windows problem sa obrascima

The Windows Forms PrintPreviewDialog UI is initialized very slowly when the following conditions are true:
 

  • Koristi se mrežni štampač.

  • Korisničke željene postavke za ovaj štampač, kao što su dvostrane postavke, se izmene.

U ovaj scenario smo dodali optimizaciju performansi. Ako postavke stranice nisu izmenjene za određenu stranicu, postavke štampača za ovu stranicu se ne dodaju ponovo (pristupom štampanju na čekanju). Ako aplikacija izmeni postavke štampača pomoću rukovaoca događajem QueryPageSettings , performanse čina pregleda pre štampanja za stranice na koje ovo utiče ne poboljšavaju se čak i ako je postavljena zastavica za davanje sajma.

Da biste se dali sa tom optimizacijom, u app.config datoteku treba dodati sledeći ključ, u zavisnosti od verzije programa .NET Framework:

.NET Framework 4.5.2:

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<konfiguracije>
< appSettings >
< key="OptimizePrintPreview" value="true" />
< /appSettings >
</configuration> .NET Framework 4.6 ili noviju verziju:

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<konfiguracije>
< vremena>
< AppContextSwitchOverrides vrednost = "Switch.System.Drawing.Printing.OptimizePrintPreview=true" />
< /runtime>
</configuration> Ako aplikacija može da se pokrene u bilo koju verziju programa .NET Framework, koristite oba prekidača u istoj datoteci.

Da biste odjavnici, uklonili prekidač ili postavili vrednosti na vrednost "false".

ClickOnce problem

ClickOnce je ažuriran da podrži TLS 1.1 i 1.2. ClickOnce automatski otkrije koji TLS protokol je neophodan u toku radnog vremena. Nisu neophodni dodatni koraci u programu ClickOnce biste omogućili ovu funkcionalnost.

Imajte ClickOnce TLS 1.0 za daljoj budućnosti, iako se više ne smatra usavršenim za PCI.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×