Sign in with Microsoft
Sign in or create an account.

Ovaj članak opisuje zbirnu ispravku za hitne ispravke 3146717, koja je dostupna za Microsoft .NET Framework 4.5.2, 4.5.1 i 4.5. Više informacija o problemima koje zbirna ispravka hitne ispravke rešava potražite u odeljku Problemi koje ova zbirna ispravka hitna ispravka rešava.

Paket van mreže može da se koristi kada nije moguće koristiti veb instalacioni program zbog nedostatka internet veze. Preporučujemo da koristite Veb instalacioni program umesto paketa van mreže kad god je to moguće za optimalne zahteve za efikasnošću i propusnim propusnim prostorom.

Rezolucija

Hitna ispravka koja odgovara KB3146717 zamenjena je najnovijim ispravkama za .NET Framework, koje sadrže sve ispravke koje su prethodno uključene u KB3146717. Preporučuje se da instalirate najnovije ispravke sistema .NET Framework.

Za više informacija o tome kako da preuzmete datoteke Microsoft podrške kliknite na sledeći broj članka da biste prikazali članak u Microsoft bazi znanja:

119591 Kako da nabavite datoteke Microsoft podrške iz usluga na mreži Microsoft je skenirao ovu datoteku zbog virusa. Microsoft je koristio najnoviji softver za otkrivanje virusa koji je dostupan na datum kada je datoteka objavljena. Datoteka se skladišti na serverima poboljšanim bezbednostima koji sprečavaju sve neovlašćene promene u datoteci.

Napomate Da biste proverili verziju za ažuriranje hitne ispravke, proverite vrednost ključne reči "Izdanje" da biste utvrdili instaliranu verziju. Da biste mogli da budete kompatibilni sa prosleđivanjem, možete da proverite vrednost koja je veća od ili jednaka vrednosti navedenoj u sledećoj tabeli.
 

Hotfix Rollup Version

Vrednost izdanja DWORD

Zbirna ispravka za 3146711 za .NET Framework 4.5 i novije verzije

380035

Dodatne informacije o tome kako da utvrdite verzije .NET Framework, potražite u .NET Framework Kako: Odredite koje su .NET Framework verzije instalirane.
 

Više informacija

Preduslovi

Da biste primenili ovu hitnu ispravku, morate da imate instaliranu .NET Framework 4.5.2, 4.5.1 ili 4.5.
 

Ponovo pokreni zahtev

Morate ponovo da pokrenete računar kada primenite ovu hitnu ispravku ako se koristi neka datoteka na koju ovo utiče. Preporučujemo da zatvorite sve .NET Framework zasnovane na hitnim ispravkama pre nego što primenite ovu hitnu ispravku.
 

Informacije o zameni hitne ispravke

Ovaj paket hitne ispravke ne zamenjuje prethodno objavljeni paket hitne ispravke.

Problemi koje ova hitna ispravka rešava

ASP.NET problema

Sadržaj i loše performanse se javljaju na sajtu System.Web.BaferAllocator kada pokrenete veb aplikaciju na računarima koji imaju više od 32 jezne.

Ispravka: Sadržaj je eliminisan uklanjanjem globalnog zaključavanja u e-pošti System.Web.BufferAllocator.

Windows Problem sa obrascima

Windows Forms PrintPreviewDialog UI se veoma sporo pokretanje kada su sledeći uslovi ispunjeni:
 

  • Koristi se mrežni štampač.

  • Korisničke željene postavke za ovaj štampač, kao što su dvostrane postavke, se izmene.

Optimizacija performansi je dodata u ovaj scenario. Ako postavke stranice nisu izmenjene za određenu stranicu, postavke štampača se ne mogu ponovo dodati (pristupom štampaču nalevo na računaru) za ovu stranicu. Ako aplikacija izmeni postavke štampača pomoću rukovaoca događajem QueryPageSettings , performanse čina pregleda pre štampanja za stranice na koje ovo utiče neće se poboljšati čak i ako je postavljena zastavica za davanje sajma.

Da biste se dali sa tom optimizacijom, u app.config treba dodati sledeću šifru, u zavisnosti od vaše verzije programa .NET Framework.

.NET Framework 4.5.2:

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<konfiguracije>
< appSettings >
< key="OptimizePrintPreview" value="true" />
< /appSettings >
</configuration> .NET Framework 4.6 ili noviju verziju:

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<konfiguracije>
< vremena>
< AppContextSwitchOverrides vrednost = "Switch.System.Drawing.Printing.OptimizePrintPreview=true" />
< /runtime>
</configuration> Ako aplikacija može da se pokrene u bilo koju verziju programa .NET Framework, koristite oba prekidača u istoj datoteci.

Da biste odjavnici, uklonili prekidač ili postavili vrednosti na vrednost "false".

ClickOnce problem

ClickOnce je ažuriran da podrži TLS 1.1 i 1.2. ClickOnce automatski otkrije koji TLS protokol je neophodan u toku radnog vremena. Nisu neophodni dodatni koraci u programu ClickOnce biste omogućili ovu funkcionalnost.

Imajte ClickOnce TLS 1.0 za daljoj budućnosti, iako se više ne smatra usavršenim za PCI.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×