Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Ovaj članak opisuje zbirnu ispravku za hitne ispravke 3146718, koja je dostupna za Microsoft .NET Framework 4.5.2, 4.5.1 i 4.5. Više informacija o problemima koje zbirna ispravka hitne ispravke rešava potražite u odeljku "Problemi koje ova hitna ispravka rešava".

Veb instalacioni program je mali paket (manji od 1 MB) koji automatski određuje i preuzima samo komponente koje su primenljive na određenu platformu. 

Rezolucija

Hitna ispravka koja odgovara KB3146718 zamenjena je najnovijim ispravkama za .NET Framework, koje sadrže sve ispravke koje su prethodno uključene u KB3146718. Preporučuje se da instalirate najnovije ispravke sistema .NET Framework.

Za više informacija o tome kako da preuzmete datoteke Microsoft podrške kliknite na sledeći broj članka da biste prikazali članak u Microsoft bazi znanja:

119591 Kako da nabavite datoteke Microsoft podrške iz usluga na mreži Microsoft je skenirao ovu datoteku zbog virusa. Microsoft je koristio najnoviji softver za otkrivanje virusa koji je dostupan na datum kada je datoteka objavljena. Datoteka se skladišti na serverima poboljšanim bezbednostima koji sprečavaju sve neovlašćene promene u datoteci.


Napomate Da biste proverili verziju za ažuriranje hitne ispravke, proverite vrednost ključne reči "Izdanje" da biste utvrdili instaliranu verziju. Da biste mogli da budete kompatibilni sa prosleđivanjem, možete da proverite vrednost koja je veća od ili jednaka vrednosti navedenoj u sledećoj tabeli.
 

Hotfix Rollup Version

Vrednost izdanja DWORD

Zbirna ispravka za 3146711 za .NET Framework 4.5 i novije verzije

380035

Dodatne informacije o tome kako da utvrdite verzije .NET Framework, potražite u .NET Framework Kako: Odredite koje su .NET Framework verzije instalirane.

Više informacija

Preduslovi

Da biste primenili ovu hitnu ispravku, morate da imate instaliranu .NET Framework 4.5.2, 4.5.1 ili 4.5.
 

Ponovo pokreni zahtev

Morate ponovo da pokrenete računar kada primenite ovu hitnu ispravku ako se koristi neka datoteka na koju ovo utiče. Preporučujemo da zatvorite sve .NET Framework zasnovane na hitnim ispravkama pre nego što primenite ovu hitnu ispravku.
 

Informacije o zameni hitne ispravke

Ovaj paket hitne ispravke ne zamenjuje prethodno objavljeni paket hitne ispravke.


Problemi koje ova hitna ispravka rešava

ASP.NET problema

Contention and bad performance on System.Web.BufferAllocator when you run a web application ons computers that have more than 32 cores.

Ispravka: Sadržaj je eliminisan uklanjanjem globalnog zaključavanja u e-pošti System.Web.BufferAllocator.

Windows problem sa obrascima

The Windows Forms PrintPreviewDialog UI is initialized very slowly when the following conditions are true:
 

  • Koristi se mrežni štampač.

  • Korisničke željene postavke za ovaj štampač, kao što su dvostrane postavke, se izmene.

Optimizacija performansi je dodata u ovaj scenario. Ako postavke stranice nisu izmenjene za određenu stranicu, postavke štampača se ne mogu ponovo dodati (pristupom štampaču nalevo na računaru) za ovu stranicu. Ako aplikacija izmeni postavke štampača pomoću rukovaoca događajem QueryPageSettings , performanse čina pregleda pre štampanja za stranice na koje ovo utiče neće se poboljšati čak i ako je postavljena zastavica za davanje sajma.

Da biste dali sa svojom optimizacijom, u app.config datoteku treba dodati sledeći ključ, u zavisnosti od verzije programa .NET Framework

.NET Framework 4.5.2:

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<konfiguracije>
< appSettings >
< key="OptimizePrintPreview" value="true" />
< /appSettings >
</configuration> .NET Framework 4.6 ili noviju verziju:

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
<konfiguracije>
< vremena>
< AppContextSwitchOverrides vrednost = "Switch.System.Drawing.Printing.OptimizePrintPreview=true" />
< /runtime>
</configuration> Ako aplikacija može da se pokrene u bilo koju verziju programa .NET Framework, koristite oba prekidača u istoj datoteci.

Da biste odjavnici, uklonili prekidače ili postavili vrednosti na vrednost "false".

ClickOnce problem

ClickOnce je ažuriran da podrži TLS 1.1 i 1.2. ClickOnce sada automatski otkriva koji TLS protokol je neophodan u toku radnog vremena. Nisu neophodni dodatni koraci u programu ClickOnce biste omogućili ovu funkcionalnost.

Imajte ClickOnce TLS 1.0 za daljoj budućnosti, iako se više ne smatra usavršenim za PCI.
 

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×