Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Ovaj članak opisuje zbirne hitne ispravke 3154528 za Microsoft .NET Framework 4.6 i 4.6.1. Više informacija o problemima koje zbirna ispravka hitne ispravke rešava potražite u odeljku "Problemi koje ova hitna ispravka rešava".

Rezolucija

Hitna ispravka koja odgovara KB3154528 zamenjena je najnovijim ispravkama za .NET Framework, koje sadrže sve ispravke koje su prethodno uključene u KB3154528. Preporučuje se da instalirate najnovije ispravke sistema .NET Framework.

Za više informacija o tome kako da preuzmete datoteke Microsoft podrške kliknite na sledeći broj članka da biste prikazali članak u Microsoft bazi znanja:

119591 Kako da nabavite datoteke Microsoft podrške iz usluga na mreži Microsoft je skenirao ovu datoteku zbog virusa. Microsoft je koristio najnoviji softver za otkrivanje virusa koji je dostupan na datum kada je datoteka objavljena. Datoteka se skladišti na serverima poboljšanim bezbednostima koji sprečavaju sve neovlašćene promene u datoteci.

Napomate Da biste proverili verziju za ažuriranje hitne ispravke, proverite vrednost ključne reči "Izdanje" da biste utvrdili instaliranu verziju. Da biste mogli da budete kompatibilni sa prosleđivanjem, možete da proverite vrednost koja je veća od ili jednaka vrednosti navedenoj u sledećoj tabeli.
 

Hotfix rollup version

Vrednost izdanja DWORD

Zbirna ispravka za 3154528 za .NET Framework 4.6 i novije verzije

394297

Dodatne informacije o tome kako da utvrdite verzije .NET Framework, potražite u .NET Framework Kako: Odredite koje su verzije .NET Framework instalirane.

Više informacija

Preduslovi

Da biste primenili ovu hitnu ispravku, morate da imate instaliranu .NET Framework 4.6 ili 4.6.1.
 

Ponovo pokreni zahtev

Morate ponovo da pokrenete računar kada primenite ovu hitnu ispravku ako se koristi neka datoteka na koju ovo utiče. Preporučujemo da zatvorite sve .NET Framework zasnovane na hitnim ispravkama pre nego što primenite ovu hitnu ispravku.
 

Informacije o zameni hitne ispravke

Ovaj paket hitne ispravke ne zamenjuje prethodno objavljeni paket hitne ispravke.

Problemi koje ova hitna ispravka rešava

Problem sa CLR-om

Kada pokrenete ngen komandu za instalaciju pomoću simbolične veze ka sklopu, NGen čuva neispravne podatke za čuvanje knjige za nastalu izvornu sliku. To čini da izvorna slika nije neuiskorišćana.

Problem sa sistem.transations

Kada koristite klasu SubordinateTransaction u aplikaciji, transakcija može da se prekine kada je pokušana promocija.

Windows Presentation Foundation problema

  • Kada koristite kontrolu liste za virtuelizaciju (ListBox, DataGrid, ListView i tako dalje) u Windows Presentation Foundation (WPF) aplikaciji, možete da naiđete na izuzetak ArgumentException. Kada dodate novu stavku u kolekciju, dobijate sledeću poruku o grešci.

    Visina mora da bude negativan

  • Kada koristite kontrolu liste (ListBox, DataGrid, ListView i tako dalje) u WPF aplikaciji, možda ćete videti povećanje broja stavki koje se dobavljaju iz kolekcije u poređenju sa prethodnom verzijom .NET Framework. Do ovog problema dolazi kada stavke nemaju istu visinu kada se prikazuju. Kada je kolekcija velika, izgleda kao da je zamrznuta aplikacija, dok se WPF meri u čitavoj kolekciji. 

    Ovaj problem je ispravljen u slučaju da nema grupisnja ili hijerarhije, a kontrola se pomera (ScrollUnit="Item").

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×