Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Ovaj članak opisuje zbirnu ispravku za hitne ispravke 3156984 za Microsoft .NET Framework 4.5.2, 4.5.1 i 4.5. Više informacija o problemima koje zbirna ispravka hitne ispravke rešava potražite u odeljku Problemi koje ova zbirna ispravka hitna ispravka rešava.

Paket van mreže može da se koristi kada nije moguće koristiti veb instalacioni program zbog nedostatka internet veze. Preporučujemo da koristite Veb instalacioni program umesto paketa van mreže kad god je to moguće za optimalne zahteve za efikasnošću i propusnim propusnim prostorom.

Rezolucija

Hitna ispravka koja odgovara KB3156984 zamenjena je najnovijim ispravkama za .NET Framework, koje sadrže sve ispravke koje su prethodno uključene u KB3156984. Preporučuje se da instalirate najnovije ispravke sistema .NET Framework.

Za više informacija o tome kako da preuzmete datoteke Microsoft podrške kliknite na sledeći broj članka da biste prikazali članak u Microsoft bazi znanja:

119591 Kako da nabavite datoteke Microsoft podrške iz usluga na mreži Microsoft je skenirao ovu datoteku zbog virusa. Microsoft je koristio najnoviji softver za otkrivanje virusa koji je dostupan na datum kada je datoteka objavljena. Datoteka se skladišti na serverima poboljšanim bezbednostima koji sprečavaju sve neovlašćene promene u datoteci.

Napomate Da biste proverili verziju za ažuriranje hitne ispravke, proverite vrednost ključne reči "Izdanje" da biste utvrdili instaliranu verziju. Da biste mogli da budete kompatibilni sa prosleđivanjem, možete da proverite vrednost koja je veća od ili jednaka vrednosti navedenoj u sledećoj tabeli.
 

Hotfix Rollup Version

Vrednost izdanja DWORD

Zbirna ispravka za 3156984 za .NET Framework 4.5 i novije verzije

380038

Dodatne informacije o tome kako da utvrdite verzije .NET Framework, potražite u .NET Framework Kako: Odredite koje su .NET Framework verzije instalirane.
 

Više informacija

Preduslovi

Da biste primenili ovu hitnu ispravku, morate da imate instaliranu .NET Framework 4.5.2, 4.5.1 ili 4.5.
 

Ponovo pokreni zahtev

Morate ponovo da pokrenete računar kada primenite ovu hitnu ispravku ako se koristi neka datoteka na koju ovo utiče. Preporučujemo da zatvorite sve .NET Framework zasnovane na hitnim ispravkama pre nego što primenite ovu hitnu ispravku.
 

Informacije o zameni hitne ispravke

Ovaj paket hitne ispravke ne zamenjuje prethodno objavljeni paket hitne ispravke.

Problemi koje ova hitna ispravka rešava

Windows Presentation Foundation problema

  • 1. problem: Kada koristite virtuelizaciju kontrole liste (ListBox, DataGrid, ListView i tako dalje) u WPF aplikaciji, možete da naiđete na izuzetak ArgumentException. Kada dodate novu stavku u kolekciju, dobijate sledeću poruku o grešci.

    Visina mora da bude negativan

  • 2. problem: WPF aplikacije koje rade na niti UI-ja kao odgovor na događaje premeštanja dodirom mogu imati loše performanse i odloženu interakciju sa UI-jem. Do toga je došlo zbog popune premeštanja poruka koje su objavljene u redu za čekanje za WPF.

    Da biste rešili ovaj problem, premeštanja su sada prikladno sažeta kada niti UI-ja nije u mogućnosti odmah da ih obradi. Ovo relativno relativno potiče broj događaja premeštanja dodirom i pruža brži odziv interakcije sa UI-jem. Ove sažete poene mogu da se dobiju putem pozivanja TouchEventArgs.GetIntermediateTouchPoints po potrebi.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×