Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Ovaj članak opisuje zbirnu ispravku za hitne ispravke 3168276 za Microsoft .NET Framework 4.5.2, 4.5.1 i 4.5. Više informacija o problemima koje zbirna ispravka hitne ispravke rešava potražite u odeljku Problemi koje ova zbirna ispravka hitna ispravka rešava.

Veb instalacioni program je mali paket (manji od 1 MB) koji automatski određuje i preuzima samo komponente koje su primenljive na određenu platformu.  

Rezolucija

Hitna ispravka koja odgovara KB3168276 zamenjena je najnovijim ispravkama za .NET Framework, koje sadrže sve ispravke koje su prethodno uključene u KB3168276. Preporučuje se da instalirate najnovije ispravke sistema .NET Framework.

Za više informacija o tome kako da preuzmete datoteke Microsoft podrške kliknite na sledeći broj članka da biste prikazali članak u Microsoft bazi znanja:

119591 Kako da nabavite datoteke Microsoft podrške iz usluga na mreži Microsoft je skenirao ovu datoteku zbog virusa. Microsoft je koristio najnoviji softver za otkrivanje virusa koji je dostupan na datum kada je datoteka objavljena. Datoteka se skladišti na serverima poboljšanim bezbednostima koji sprečavaju sve neovlašćene promene u datoteci.

Napomate Da biste proverili verziju za ažuriranje hitne ispravke, proverite vrednost ključne reči "Izdanje" da biste utvrdili instaliranu verziju. Da biste mogli da budete kompatibilni sa prosleđivanjem, možete da proverite vrednost koja je veća od ili jednaka vrednosti navedenoj u sledećoj tabeli.
 

Hotfix rollup version

Vrednost izdanja DWORD

Zbirna ispravka za 3168276 za .NET Framework 4.5 i novije verzije

380042

Dodatne informacije o tome kako se određuju .NET Framework verzijama potražite u .NET Framework Kako: odredite koje su verzije .NET Framework instalirane.

Više informacija

Preduslovi

Da biste primenili ovu hitnu ispravku, morate da imate instaliranu .NET Framework 4.5.2, 4.5.1 ili 4.5.
 

Ponovo pokreni zahtev

Morate ponovo da pokrenete računar kada primenite ovu hitnu ispravku ako se koristi neka datoteka na koju ovo utiče. Preporučujemo da zatvorite sve .NET Framework zasnovane na hitnim ispravkama pre nego što primenite ovu hitnu ispravku.
 

Informacije o zameni hitne ispravke

Ovaj paket hitne ispravke ne zamenjuje prethodno objavljeni paket hitne ispravke.

Problemi koje ova hitna ispravka rešava

Problem sa tokom posla

Ako koristite razrede u 2016.* i takođe koristite praćenje toka posla i omogućili ste USaglašenost SA FIPS-om na računaru na kojem su tokovi posla pokrenuti, morate da kreirate sledeće AppSetting u datoteci za konfiguraciju aplikacije (ili u web.config za usluge toka posla):

<add key="microsoft:WorkflowRuntime:FIPSRequired" value="true"/>

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×