Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Ovaj članak opisuje probleme koji su rešeni u zbirnim ispravkama za Microsoft monitoring agenta. Pored toga, ovaj članak sadrži uputstva za instalaciju za zbirnu ispravku.

Problemi koji su rešeni u ovoj zbirnim ispravkama

  • Podrška za Windows Server 2008 i Windows Vista. Dodajte podršku za Windows Server 2008 i Windows da se vista ukrca u paket Microsoft Operations Management.

  • Održavaj originalnu identifikaciju nakon onemogućavanja programskog paketa Operations Management Suite, a zatim ponovo omogućen ili nakon ponovnog instaliranja agenta. Očuvajte identifikaciju sistema tokom nadogradnji ili prilikom omogućavanja i onemogućavanja paketa Operations Management Suite. Prethodno je onemogućavanje i ponovno omogućavanje veze sa paketom "Operations Management Suite" prouzrokovalo generisanje novog identifikacionog agenta.

  • Uvek koristite Microsoft .NET Framework 4.0 za učitavanje kontrolisanih modula ako je dostupan. Podesite željenu postavku za .NET Framework 4.0 kada se kontrolisani kôd učita u pakete za upravljanje. Vrednost .NET Framework 2.0 koristi se ako .NET Framework 4.0 nije dostupan. Ranije je .NET Framework 4.0 koristio na Windows Server 2012, Windows 8 ili novijim verzijama operativnih sistema Windows dok je .NET Framework 2.0 učitan u starijim verzijama programa Windows.

  • Popravite dugme Primeni koje ne funkcioniše na kontrolnoj tabli Microsoft monitoring agenta.

  • Uklonite dijalog koji se prikazuje tokom tihe instalacije kada je potrebno ponovno pokretanje.

Kako da nabavite i instalirate zbirnu ispravku

Informacije o preuzimanju

Paketi ispravki za Microsoft Monitoring Agent dostupni su iz usluge Microsoft Update ili putem ručnog preuzimanja.

Microsoft Update

Ova ispravka je dostupna na lokaciji Microsoft Update. Dodatne informacije o tome kako da pokrenete Microsoft Update potražite u članku Kako da dobijete ispravku putem Windows Update.

Ručno preuzimanje

Da biste ručno preuzeli paket ispravki, idite u Microsoft Update katalog i potražite termin "Microsoft Monitoring Agent". Dostupne ispravke će se pojaviti u rezultatima pretrage. Na primer, ovaj paket ispravki je naveden na sledeći način:

Zbirna ispravka za Microsoft Monitoring Agent (KB 3071396)

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×