Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Najave

Ova zbirna izmenjen je na Jun 14, 2018, spriječiti problem koji utiče na neki prvi talas korisnici. Radnja nije potrebna za sledeće grupe:  

 • Prvi talas korisnicima koji se prvi put prijavila update 4132447 pre nego što su primenjena Ova zbirna ispravka.

 • Non-prvi talas korisnici koji su se prijavili originalnu verziju Ova zbirna ispravka.

Rezime

Ovaj članak opisuje probleme koje rješava Ova zbirna ispravka za Microsoft System Center Configuration Manager trenutnu granu, verzija 1802.

Problemi koji su fiksni

 • U trenutnoj grani System Center Configuration Manager, verzija 1802, izveštavanje o usklađenosti uslovnog pristupa se zaljubljuje u internoj mreži klijenata ako proxy je potrebno. Do ove greške dolazi čak i ako je proxy postavke su definisani na karticu " mreža " Configuration Manager svojstava u stavke kontrolne table klijenta. Pored toga, greške stavke slične sledećoj su zapisane u datoteci "ComplRelayAgent.log" na klijentu:

  [CCMHTTP] Greška: URL = {Intune CA relej URL adresa usluge} (GuidKey1 = {guid}, GuidKey2 = {guid}, GuidKey3 = {guid}, Port = 443, opcije = 31, kôd = 12002, tekst = ERROR_WINHTTP_TIMEOUT

   

 • Sinhronizacija podataka magacina može biti neuspešan u velikim okruženjima. Microsoft.ConfigMgrDataWarehouse.log datoteka sadrži stavke koje su slične sledećoj:

  DATA_WAREHOUSE_SERVICE_POINT greška: 0: {oznaka}: aritmetički višak greška izraz konvertovati podatke tipa sa Outlookom

   

 • Konzolu Configuration Manager može neočekivani prekid nakon posla u čvor Skripte Status u radni prostor za Monitoring .

   

 • Sinhronizacija unificirani ažuriranje platforme (UUP) datoteka možda vremenskog ograničenja na lokaciji centralne administracije ili primarna lokacija.

   

 • Nakon što primijenite Ova zbirna ispravka, datoteke koje su povezane sa UUP paketi će biti preuzete samo jednom na serveru na lokaciji ukoliko ista datoteka je već prisutna u kešu izvor lokalni paket.

   

 • Niz zadataka raspoređivanja multicast operativni sistem koji je inicirao iz centra za preuzimanje softvera je neuspešna ako se koristi zajedno sa tačka distribucije koji je konfigurisan za HTTPS saobraćaja.

   

 • Nakon što ažurirate trenutnu granu Configuration Manager, verzija 1802, pokreni skriptu funkcija ne radi sa razmacima u skripti parametri.

   

 • Nakon što ažurirate trenutnu granu Configuration Manager, verzija 1710 ili noviju verziju, SMSTSDownloadProgram promenljivu ne funkcioniše kao što je očekivano u spoju sa aplikacijama ili dopune softvera. Do ovog problema dolazi na klijente u obezbeđivanje režimu. Sprečava alternativnog dobavljača sadržaja biti naveden u nizu zadataka.

   

 • SQL Server replikacije može biti neuspešan u hijerarhiji, nakon što je sekundarna lokacija je izbrisana i deinstalirati. Kada dođe do ovoga, ConfigMgrRCMQueueRed čekanja replikacije je onemogućen i evidenciju grešaka SQL sadrži stavke koje su slične sledećoj:

  257, nivo 16, stanje 3, procedura spLogEntry, red 0, poruka: implicitna konverzija iz xml tip podataka u nvarchar(max) nije dozvoljena. Koristite funkciju CONVERT da biste ovaj upit.

   

 • Opciju " Upravljanje aplikacijom " nije dostupna za OneNote za Android kada ga rasporedite u okruženju hibrid Configuration Manager i Microsoft Intune.

   

 • Nakon što ažurirate trenutnu granu Configuration Manager, verzija 1802, softver centar postavke se ne mogu prilagođavati sa Configuration Manager konzole. Kada kliknete na dugme Prilagodi u oknu Podrazumevane postavke , dobijate neobrađeni izuzetak poruku o grešci koja je slična sledećoj:

  System.IO.InvalidDataException: Nevažeći format u xml postavke.

  Do ove greške dolazi ako prilagođeni logotip je naveden pre nego što instalirate ispravku verzija 1802.

   

 • Upravljanje poena ne može da komunicira sa navedenom uslugom uređaj zdravlje atest ako proxy server je potrebno.

   

 • Operativni sistem je ponovo instalirati na klijenta e postojeće Configuration Manager, ako isto ime hosta koji se održavaju registrovan u Azure Active Directory, Conditional Access usklađenosti scenarija može početi na propast.

   

 • Sinhronizacije baza podataka Configuration Manager može biti neuspešan kada obrađuje zaliha summarization. Do ovog problema može doći jer tempdb baza podataka na serveru na kojem je pokrenut SQL Server ponestaje prostora dok su pokrenuti uskladištene procedure.

   

 • Instalacija klijenta Configuration Manager može biti neuspešan u slučaju saradnje za upravljanje. Ovaj problem se može dogoditi ako instalacija je inicirao iz Microsoft Intune da klijenta e se pridružio Azure Active Directory. Pored toga, greške stavke slične sledećoj su zapisane u datoteci "ccmsetup.log" na klijentu:

  Certifikat klijenta nije predviđeno.

  Nije dobila odgovor poruku ccm. Šifra statusa = 401 i StatusText = „CMGConnector_Unauthorized”

  GetDPLocations nije uspjela zbog greške 0x80004005

   

 • Ako omogućite klijentima da koristi mrežni prolaz za upravljanje oblak opciju postavljena da ne u okruženju koje je više poena za upravljanje i oblak upravljanja mrežnim prolazima u upotrebi, klijent ne može da obradi bilo koji lokacija servisne zahteve. Pored toga, greške stavke slične sledećoj se ponavljaju u datoteci "ClientLocation.log" na klijentu:

  Oblak Management Gateway nije dozvoljeno da se koristi na ovoj mašini, Preskoči to.

  Napomena Ova poruka je namenjena za čitanje, „.. .to nije dozvoljeno da se koristi...” 

   

 • Kada uređujete ugnežđeni zadatak sekvence, promene koje napravite u nizu zadataka dete nije automatski odražavaju se u nizu zadataka roditelja.

   

 • Zadatak sekvence možda visi i vratite se u status „Instaliranje” centar za softver klijenta. Do ovog problema dolazi ako nema dovoljno prostora u kešu klijent Configuration Manager, a trenutno keširani sadržaj je 24 sata, stara ili novija.

   

 • Sadržaj možda ne raspoređuj do tačke zasnovano na distribuciju ako paket sadrži nekoliko stotina datoteka (na primer, krajnja tačka zaštite definicija ispravka). Pored toga, PkgXferMgr.log datoteka sadrži greške stavke slične sledećoj:

  Uhvate izuzetak System.ServiceModel.ServerTooBusyException - The HTTP usluge koja se nalazi na https://{source_url} nije dostupna. Mogući jer usluga je prezauzet ili krajnja tačka je nasao na navedenoj adresi. Uverite se da je adresa ispravna i pokušajte ponovo kasnije pristupu usluga.

   

 • Sinhronizacija ispravki na udaljenom Software Update tačku može biti neuspešan ako stotine datoteke su koja se uvozi. Na primer, ovaj do problema može doći kada uvozite Microsoft Surface upravljačke programe. Pored toga, greške stavke slične sledećoj su zapisane u wsyncmgr.log datoteci, a proces sinhronizacije propadne 15 minuta kada se ona pokrene:

  Generički izuzetak: ImportUpdateFromCatalogSite nije uspeo. Parametar = {guid}. Greška = nit je biti prekinuta.

   

 • Preuzimanje datoteka Ekspresna instalacija za Windows 10 može isteći u nekim okruženjima. Do ovog problema može doći kada dostava optimizacija (DO) ili Background Intelligent Transfer Service (BITS) su lep dan za letenje. Pored toga, poruke koje su slične sledećoj su zapisani u DeltaDownload.log datoteci:

  Preuzimanje nakon 5 minuta je isteklo. Otkazivanje preuzimanja posla.

   

 • Deinstaliranje sadržaja za aplikacije ne ažurira se u biblioteci sadržaja. Do ovog problema dolazi ako sadržaj izmenjen nakon kreiranja originalni tip primene.

   

 • Ne mogu da se instaliraju aplikacije, kroz niz zadataka u sredinama koje koristite tačku za upravljanje koje je konfigurisana za HTTPS saobraćaja i imaju omogućen prolaz za upravljanje oblak.

   

 • Nakon ponovnog pokretanja, kao iinstalacije za Windows Update funkciju, kao što je Windows 10 verzija 1803, kroz Windows Software Update Services (WSUS) može da bude prijavljen kao propali. Greška 0x80070422 je prikazan u centru za softver, iako je operacija uspela. Pored toga, greške stavke slične sledećoj su zapisane u WUAHandler.log datoteci:

  Upit svojstva IsRebootRequiredBeforeInstall od WUA UpdateInstaller nije uspelo. Greška = 0x80070422.

   

 • Kada se koristi za Dodavanje-CMDeviceCollectionDirectMembershipRule cmdlet da biste dodali resurs klijent postojeću kolekciju, to možda neočekivano uklonite ugnežđeni Uključivanje i isključivanje pravila članstva. Na ovaj način kolekcija sadrži neispravne klijenata.

   

 • Nakon što izvršite nadogradnju na trenutnu granu Configuration Manager, verzija 1802, za Izvoz-CMDriverPackage cmdlet može nije ispravno generisati paketa očekivane upravljačkog programa.

   

 • U New-CMCloudDistributionPoint cmdlet može biti neuspešan i dobijate poruke grešaka koje podsećaju na sledeći način:

  WriteObject i WriteError metoda moguće pozvati iz izvan zamene od BeginProcessing, ProcessRecord, i EndProcessing metoda, a oni samo Pozvanu iz unutar iste niti.

   

 • U New-CMCloudManagementGateway cmdlet može biti neuspešan i dobijate poruke grešaka koje podsećaju na sledeći način:

  Operacija nije važeći zbog trenutnog stanja objekta.

   

 • U New-CMBootableMedia cmdlet ne kreira važeći potfascikle. Pored toga, CreateTSMedia.log datoteka sadrži greške stavke slične sledećoj:

  Izlazni direktorijum „C:\\Folder1\\Folder2\” ne postoji.

   

 • Nakon što se povežete sa klijentom kroz sesiju daljinske kontrole i funkcije za tastaturu prevođenja je omogućen, traku jezika na klijentu nije vidljiva. Može biti vraćena nakon što se prijavite se i nazad, ili tako što ćete mi promena jezika tastature pomoću kontrolne table.

   

 • Krajnje tačke klijenta za zaštitu neće instalirati na uređaje zasnovane na Windows 10 ruku.

Dodatne hitne ispravke su uključene u ovu zbirnu

4295281 Klijenti interneta Configuration Manager ne možete da skenirate ispravke nakon nadogradnje na trenutnu granu Configuration Manager, verzija 1802

Informacije o nadopuni za System Center Configuration Manager, verzija 1802

Ova ispravka je dostupna za instalaciju u čvor ispravke i Servicing Configuration Manager konzole.

Informacije o ponovnom pokretanju

Ne morate ponovo pokrenuti računalo nakon primjene ove nadopune.

Informacije o zamjeni ažuriranja

Ova ispravka zamenjuje prethodno objavljenu ispravku KB 4132447. Za prvi talas kupce, nakon što je ova zbirna ispravka primenjena, ažuriranje KB 4132447 možda ipak pojaviti u ispravke i Servicing čvor sa stanje „Spremni da instalirate”. Ovo možete zanemariti.

Poznati problemi za prvi talas kupce

Prvi talas klijenti koji su instalirali ovu nadopunu, pre 14. juna 2018, ne primenjujući prvi ažurirati 4132447 nisu u mogućnosti da nadogradite konzolu Configuration Manager. Pogrešne stavke slične sledećoj se zapisuju u u AdminUI.ExtensionInstaller.log:

AdminUI.ExtensionInstaller.exe Warning: 0 : Downloaded file does NOT match Hash, delete the file. AdminUI.ExtensionInstaller.exe Error: 0 : Microsoft.ConfigurationManagement.ManagementProvider.SmsException\r\nDownloaded file does NOT pass Hash validation.

Ovaj problem ne dođe za kupce koji preuzima i instalira Ova zbirna ispravka ili posle 14 juna, 2018. 

Da biste riješili taj problem, ručno da ažurirate datoteku za instalaciju konzole Configuration Manager (AdminConsole.msi). Da biste to učinili, slijedite ove korake:

 1. Proverite da to ažuriranje 4132447 nalazi se u „Spreman za instalaciju” državi u čvor ispravke i Servicing konzolu Configuration Manager. Ako KB 4132447 nije na listi, izaberite da li postoje ispravke. Za tačke povezivanja usluge u režimu rada van mreže, preuzeti, a zatim da uvezete ispravku tako što ćete koristiti alatku za povezivanje servisa.

 2. Kopirajte datoteku \EasySetupPayload\b15738e1-039c-4769-91d2-3043fba4e579\smssetup\bin\i386\AdminConsole.msi <SMSROOT> na sledećim lokacijama:

  • <SMSRoot>\bin\i386\AdminConsole.msi

  • <SMSRoot>\tools\ConsoleSetup\AdminConsole.msi

Razmatranja

Ako tačku povezivanja usluge u režimu rada van mreže, morate ponovo da uvozite ažuriranje tako da ona je navedena u konzolu Configuration Manager. Fili više informacija, see instalirate ispravke u konzoli za System Center Configuration Manager.

Kada instalirate ovo ažuriranje na primarnu lokaciju, već postojeće sekundarne lokacije morate ručno ažurirati. Da biste ažurirali sekundarnu lokaciju u konzoli Configuration Manager, kliknite na dugme Administracija, kliknite Konfiguracije lokacije, lokacije, Oporaviti sekundarnu lokaciju, a zatim izaberite sekundarnu lokaciju. Primarna lokacija onda ponovo instalira tu sekundarnu lokaciju pomoću ažurirane datoteke. Konfiguracija i postavke za sekundarnu lokaciju nije pogođeno ovom ponovne instalacije. Nove nadograđene i ponovo instalirati Sekundarna lokacija ispod tog primarne lokacije automatski primaju ovu ispravku.

Pokrenite sledeću komandu SQL Server na lokaciji baze podataka da biste proverili da li update verziju na sekundarnu lokaciju podudara sa svoje nadređene primarne lokacije:

select dbo.fnGetSecondarySiteCMUpdateStatus ('SiteCode_of_secondary_site')

Napomene

 • Ako dobija se vrednost 1 , lokacija je ažuran, sa sve hitne ispravke primenjeno na svoje nadređene primarne lokacije.

 • Ako dobija se vrednost 0 , lokacija ne sadrži sve ispravke koje su primenjene na primarnu lokaciju instaliran. U ovom slučaju,Trebalo bi da koristite opciju oporaviti sekundarnu lokaciju da biste ažurirali sekundarnu lokaciju.

Informacije o datoteci

Engleska verzija ove nadopune ima atribute datoteke (ili novije atribute datoteke) koji su navedeni u tabeli. Datumi i vremena ovih datoteka navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada pregledate informacije o datoteci, to je pretvaraju u lokalno vrijeme. Da biste saznali razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci " datum i vreme " na kontrolnoj tabli.

 Za trenutnu granu System Center Configuration Manager, verzija 1802

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Platforma

Adminui.clientagentsettings.dll

5.1802.1082.1807

1,103,232

01-May-2018

02:35

x86

Adminui.createdt.dll

5.1802.1082.1807

1,357,696

01-May-2018

02:35

x86

Adminui.ps.collections.dll

5.1802.1082.1807

195,456

01-May-2018

02:35

x86

Adminui.ps.content.dll

5.1802.1082.1807

66,432

01-May-2018

02:35

x86

Adminui.ps.hs.dll

5.1802.1082.1807

705,920

01-May-2018

02:35

x86

Adminui.ps.osd.dll

5.1802.1082.1807

657,280

01-May-2018

02:35

x86

Baseobj.dll

5.0.8634.1813

2,355,072

01-May-2018

02:35

x64

Basesvr.dll

5.0.8634.1813

4,032,896

01-May-2018

02:35

x64

Baseutil.dll

5.0.8634.1813

1,514,880

01-May-2018

02:35

x64

Bgbclientendpoint.dll

5.0.8634.1813

425,344

01-May-2018

02:35

x64

Ccmctm.dll

5.0.8634.1813

1,387,904

01-May-2018

02:35

x64

Ccmexec.exe

5.0.8634.1813

2,180,480

01-May-2018

02:35

x64

Ccmhttp.dll

5.0.8634.1813

382,848

01-May-2018

02:35

x64

Ccmid.dll

5.0.8634.1813

569,728

01-May-2018

02:35

x64

Ccmsetup-sup.cab

Not applicable

980,215

01-May-2018

02:35

Not applicable

Ccmsetup.cab

Not applicable

9,519

16-Mar-2018

18:10

Not applicable

Ccmsetup.exe

5.0.8634.1813

4,656,816

01-May-2018

02:35

x64

Ccmsetup.sdp

Not applicable

2,445

01-May-2018

02:35

Not applicable

Ccmsetupactioni.dll

5.0.8634.1813

1,241,984

01-May-2018

02:35

x64

Ccmutillib.dll

5.0.8634.1813

1,255,808

01-May-2018

02:35

x64

Client.msi

Not applicable

45,260,800

01-May-2018

02:35

Not applicable

Cmupdate.exe

5.0.8634.1813

21,959,552

01-May-2018

02:35

x64

Createmedia.exe

5.0.8634.1813

671,104

01-May-2018

02:35

x64

Createtsmediaadm.dll

5.0.8634.1813

6,624,128

01-May-2018

02:35

x64

Deltadownload.dll

5.0.8634.1813

310,656

01-May-2018

02:35

x64

Dwss.msi

Not applicable

11,206,656

01-May-2018

02:35

Not applicable

Endpointprotectionendpoint.dll

5.0.8634.1813

564,608

01-May-2018

02:35

x64

Execmgr.dll

5.0.8634.1813

1,329,536

01-May-2018

02:35

x64

Exportcontent.dll

5.0.8634.1813

4,329,856

01-May-2018

02:35

x64

Extractcontent.exe

5.0.8634.1813

4,536,704

01-May-2018

02:35

x64

Hman.dll

5.0.8634.1813

1,063,808

01-May-2018

02:35

x64

Lsinterface.dll

5.0.8634.1813

622,464

01-May-2018

02:35

x64

Lsutilities.dll

5.0.8634.1813

1,122,688

01-May-2018

02:35

x64

Managementinsightrules.resx

Not applicable

15,049

01-May-2018

02:35

Not applicable

Mcs.msi

Not applicable

15,056,896

01-May-2018

02:35

Not applicable

Microsoft.configmgrdatawarehouse.exe

5.0.8634.1813

677,760

01-May-2018

02:35

x86

Microsoft.configurationmanagement.migrationmanager.dll

5.0.8634.1813

938,880

01-May-2018

02:35

x86

Microsoft.configurationmanager.azuremanagement.dll

5.1802.1052.1004

121,216

01-May-2018

02:35

x86

Microsoft.configurationmanager.azureroles.contentmanager.dll

5.0.8634.1813

43,904

01-May-2018

02:35

x86

Microsoft.configurationmanager.cloudbase.dll

5.1802.1052.1004

86,912

01-May-2018

02:35

x86

Microsoft.configurationmanager.cloudconnection.proxyconnector.dll

5.0.8634.1813

88,960

01-May-2018

02:35

x86

Mp.msi

Not applicable

19,537,920

01-May-2018

02:35

Not applicable

Osdbitlocker_wtg.exe

5.0.8634.1813

3,982,720

01-May-2018

02:35

x64

Osdimageproperties.dll

5.0.8634.1813

3,863,424

01-May-2018

02:35

x64

Osdsetuphook.exe

5.0.8634.1813

4,910,464

01-May-2018

02:35

x64

Patchdownloader.dll

5.0.8634.1813

153,472

01-May-2018

02:35

x64

Policypv.dll

5.0.8634.1813

969,600

01-May-2018

02:35

x64

Portlweb.msi

Not applicable

5,824,512

01-May-2018

02:35

Not applicable

Pulldp.msi

Not applicable

13,565,952

01-May-2018

02:35

Not applicable

Rdpcoresccm.dll

5.0.8540.1606

2,254,720

01-May-2018

02:35

x64

Reghandler.dll

5.0.8634.1813

325,504

01-May-2018

02:35

x64

Scripts.dll

5.0.8634.1813

198,016

01-May-2018

02:35

x64

Setupcore.dll

5.0.8634.1813

23,348,096

01-May-2018

02:35

x64

Setupwpf.exe

5.0.8634.1813

543,104

01-May-2018

02:35

x86

Setupwpf_cdlatest.exe

5.0.8634.1813

543,104

01-May-2018

02:35

x86

Sitecomp.exe

5.0.8634.1813

890,752

01-May-2018

02:35

x64

Smp.msi

Not applicable

9,515,008

01-May-2018

02:35

Not applicable

Smsdpmon.exe

5.0.8634.1813

3,698,560

01-May-2018

02:35

x64

Smsdpusage.exe

5.0.8634.1813

3,355,520

01-May-2018

02:35

x64

Smsprov.dll

5.0.8634.1813

13,991,296

01-May-2018

02:35

x64

Tokenmgr.dll

5.0.8634.1813

582,528

01-May-2018

02:35

x64

Tsagent.dll

5.0.8634.1813

333,184

01-May-2018

02:35

x64

Tscore.dll

5.0.8634.1813

3,637,120

01-May-2018

02:35

x64

Tsmbootstrap.exe

5.0.8634.1813

738,688

01-May-2018

02:35

x64

Tsmessaging.dll

5.0.8634.1813

1,703,808

01-May-2018

02:35

x64

Tsprogressui.exe

5.0.8634.1813

3,752,832

01-May-2018

02:35

x64

Update.sql

Not applicable

111,674

01-May-2018

02:35

Not applicable

Updateshandler.dll

5.0.8634.1813

1,133,440

01-May-2018

02:35

x64

Wsyncact.dll

5.0.8634.1813

87,424

01-May-2018

02:35

x86

Adminui.clientagentsettings.dll

5.1802.1082.1807

1,103,232

01-May-2018

02:35

x86

Adminui.createdt.dll

5.1802.1082.1807

1,357,696

01-May-2018

02:35

x86

Adminui.ps.collections.dll

5.1802.1082.1807

195,456

01-May-2018

02:35

x86

Adminui.ps.content.dll

5.1802.1082.1807

66,432

01-May-2018

02:35

x86

Adminui.ps.hs.dll

5.1802.1082.1807

705,920

01-May-2018

02:35

x86

Adminui.ps.osd.dll

5.1802.1082.1807

657,280

01-May-2018

02:35

x86

Baseutil.dll

5.0.8634.1813

1,050,496

01-May-2018

02:35

x86

Bgbclientendpoint.dll

5.0.8634.1813

345,472

01-May-2018

02:35

x86

Ccmctm.dll

5.0.8634.1813

1,110,912

01-May-2018

02:35

x86

Ccmexec.exe

5.0.8634.1813

1,634,688

01-May-2018

02:35

x86

Ccmhttp.dll

5.0.8634.1813

321,408

01-May-2018

02:35

x86

Ccmid.dll

5.0.8634.1813

454,528

01-May-2018

02:35

x86

Ccmsetup-sup.cab

Not applicable

980,215

01-May-2018

02:35

Not applicable

Ccmsetup.exe

5.0.8634.1813

4,656,816

01-May-2018

02:35

x64

Ccmsetup.msi

Not applicable

5,079,040

01-May-2018

02:35

Not applicable

Ccmsetup.sdp

Not applicable

2,445

01-May-2018

02:35

Not applicable

Ccmsetupactioni.dll

5.0.8634.1813

1,040,256

01-May-2018

02:35

x86

Ccmutillib.dll

5.0.8634.1813

1,015,680

01-May-2018

02:35

x86

Client.msi

Not applicable

37,670,912

01-May-2018

02:35

Not applicable

Createmedia.exe

5.0.8634.1813

601,984

01-May-2018

02:35

x86

Createtsmediaadm.dll

5.0.8634.1813

5,339,008

01-May-2018

02:35

x86

Deltadownload.dll

5.0.8634.1813

251,776

01-May-2018

02:35

x86

Endpointprotectionendpoint.dll

5.0.8634.1813

438,144

01-May-2018

02:35

x86

Execmgr.dll

5.0.8634.1813

1,050,496

01-May-2018

02:35

x86

Exportcontent.dll

5.0.8634.1813

3,507,072

01-May-2018

02:35

x86

Extractcontent.exe

5.0.8634.1813

3,648,384

01-May-2018

02:35

x86

Lsinterface.dll

5.0.8634.1813

491,904

01-May-2018

02:35

x86

Lsutilities.dll

5.0.8634.1813

884,608

01-May-2018

02:35

x86

Microsoft.configurationmanager.azuremanagement.dll

5.1802.1052.1004

121,216

01-May-2018

02:35

x86

Microsoft.configurationmanager.azureroles.contentmanager.dll

5.0.8634.1813

43,904

01-May-2018

02:35

x86

Microsoft.configurationmanager.cloudbase.dll

5.1802.1052.1004

86,912

01-May-2018

02:35

x86

Osdbitlocker_wtg.exe

5.0.8634.1813

3,251,584

01-May-2018

02:35

x86

Osdimageproperties.dll

5.0.8634.1813

3,175,808

01-May-2018

02:35

x86

Osdsetuphook.exe

5.0.8634.1813

3,948,416

01-May-2018

02:35

x86

Patchdownloader.dll

5.0.8634.1813

114,048

01-May-2018

02:35

Not applicable

Pulldp.msi

Not applicable

10,940,416

01-May-2018

02:35

Not applicable

Rdpcoresccm.dll

5.0.8540.1606

1,894,272

01-May-2018

02:35

x86

Scripts.dll

5.0.8634.1813

155,008

01-May-2018

02:35

x86

Smsdpmon.exe

5.0.8634.1813

2,961,792

01-May-2018

02:35

x86

Smsdpusage.exe

5.0.8634.1813

2,665,344

01-May-2018

02:35

x86

Tsagent.dll

5.0.8634.1813

272,768

01-May-2018

02:35

x86

Tscore.dll

5.0.8634.1813

2,819,968

01-May-2018

02:35

x86

Tsmbootstrap.exe

5.0.8634.1813

596,352

01-May-2018

02:35

x86

Tsmessaging.dll

5.0.8634.1813

1,206,144

01-May-2018

02:35

x86

Tsprogressui.exe

5.0.8634.1813

3,074,944

01-May-2018

02:35

x86

Updateshandler.dll

5.0.8634.1813

853,376

01-May-2018

02:35

x86

Reference

Šta je novo u verziji 1802 System Center Configuration Manager

Ispravke za System Center Configuration Manager

Saznajte više o terminologiji Microsoft koristi za opisivanje softverskih ažuriranja.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×