Zbirna ispravka za trenutnu granu System Center Configuration Manager, verzija 1902

Rezime

Ovaj članak opisuje probleme koje rješava Ova zbirna ispravka za Microsoft System Center Configuration Manager trenutnu granu, verzija 1902. Ova ispravka se odnosi na oba klijenti koji su dali saglasnost kroz PowerShell skripti za prvi talas (rano ažuriranje prsten) raspoređivanje i klijenti koji su instalirani puštanje na globalno dostupni.

Više informacija o promenama 1902 Configuration Manager verzija, potražite u sljedećim člancima:Šta je novo u verziji 1902 Configuration Manager trenutni filijalePregled izmena u trenutnu granu System Center Configuration Manager, verzija 1902

Problemi koji su fiksni

 • Preuzmite paket sadržaja zadataka sekvencu akcija propadne i proces OsdDownload.exe prekida neočekivano. Kada dođe do ovoga, sledeći izlazni kôd je zapisan u Smsts.log na klijentu:

  Proces je dovršena uz izlazni kod 3221225477

 • Slike ekrana koji se prosleđuju putem Pošalji osmeh ili slanje opcije povratnih informacija za mrљtenje proizvoda se ne mogu izbrisati dok se ne Zatvori konzolu Configuration Manager.

 • Hardver zaliha podataka koji se oslanja na MSFT_PhysicalDisk razreda prijavljuje nepotpune podatke na računarima koji imaju više disk jedinica. Ovo je zato što je svojstvo ObjectId nije ispravno definisan kao ključni polje.

 • Klijent instalacija ne uspijeva na radnoj grupi računarima u okruženju samo za HTTPS. Komunikacija sa upravljanje stvar propadne, što ukazuje da je certifikat klijenta potrebne do 1 dogovorli i uvesti.

 • „Uspeh” vrati se šifra 0 je nepravilno prijavljeno da grešku kada te nadgledanje statusa za raspoređivanje u Configuration Manager konzoli.

 • Kada je izabrana opcija pokazati dijalog prozor za aplikaciju ili ažuriranje primenama koje zahtevaju kompjuter ponovo pokrenite, taj prozor nije prikazan ponovo ako je zatvorena pre isteka roka za ponovno pokretanje. Umesto toga, prikazuje se obaveštenje privremeno (tost). Ovo može izazvati neočekivane prilikom ponovnog pokretanja.

 • Ako prethodno izabrana, „Kada softver promene su potrebne, pokazati prozor za dijalog korisniku umesto tost obaveštenje” je opozvan izbor kada izmenite svojstva potrebna raspoređivanja.

 • Istekla poboljšane HTTPS certifikate koji se koriste za distribuciju poena se ne ažuriraju automatski, kao što je očekivano. Kada dođe do ovoga, klijentima nije moguće preuzeti sadržaj iz tačke distribucije. Ovo može da prouzrokuje otkazivanja za preuzimanje sadržaja ili povećani mrežni saobraćaj. Greške koje su slične sledećoj se zapisuju u u Smsdpprov.log:

  Započni da biste izabrali certifikat klijenta Koristeći kriterijume za izbor certifikata ' CertHashCode: < HASH >'. Postoje nema certifikate koji ispunjavaju kriterijume. Nije uspeo u GetCertificate(...): 0x87d00281 Nije moguće pronaći certifikat „< otisak >” iz skladišta „Moje”. Greška 0x87d00281 UpdateIISBinding nije uspeo uz grešku - 0x87d00281

  Distribucija poena certifikati su važeće kada ih prikažete u Security\Certificates čvor Configuration Manager konzole, ali SMS izdavanje certifikata će se pojaviti da bude istekao. Obnavljanje certifikata sa konzole nema nikakvog efekta. Nakon što primijenite ovu nadopunu, SMS izdavanje certifikata i neki certifikati tačka distribucije će automatski obnoviti po potrebi.

 • Pravo upravljanja može vratiti se HTTP greška 500 kao odgovor na zahtjeve klijentskih računala politiku korisnika. Do ovoga može doći ako aktivnog direktorijuma korisnika otkrivanje nije omogućena. Instancu Dllhost.exe nalazi obaveštenje o serveru ulogu na upravljanje tački može takođe i dalje konzumiraju memoriju dok stignu zahtevi više korisnika u politiku.

 • Sadržaja preuzimanja iz tačke zasnovano na distribuciju propasti ako ime datoteke sadrži znak za procenat (%) ili druge specijalne znakove. Stavci greška koja je slična sledećoj se zapisuje u datoteku "DataTransferService.log" na klijentu:

  AddUntransferredFilesToBITS: PathFileExists je vratio neočekivane greške 0x8007007b

  U DataTransferService.log i može da snimite kôd greške 0x80190194 kada pokuša da preuzimate izvorne datoteke. Jedan ili oba greške je možda prisutna u zavisnosti od znakova u imenu datoteke.

 • Nakon ažurirate trenutnu granu Configuration Manager, verzija 1902, usluga magacina sinhronizacije podataka (Data_Warehouse_Service_Point) zapisi greška statusa ID poruke 11202. Stavci greška koja je slična sledećoj je snimljen u Microsoft.ConfigMgrDataWarehouse.log datoteci:

  Prikaz ili funkciju „v_UpdateCIs” ima više imena kolona naveden od kolone definisane. < br / > nije mogao da koristi prikaz ili funkciju „vSMS_Update_ComplianceStatus” zbog vezivanje grešaka.

 • Kolekcija korisnika može izgledati prazna nakon što ažurirate trenutnu granu Configuration Manager, verzija 1902. Do ovoga može doći ako pravila članstvo kolekcija upit korisnika otkrivanje podataka koji sadrži Unikod znakova, kao što su ä.

 • Zadatak održavanja brisanje podataka evidencije starosne dobi ne uspeva da se pokrene na i Centralna administracija lokacije (CA). Greške koje su slične sledećoj zapisuju se u datoteku "Smsdbmon.log" na serveru.

  TOP nije dozvoljena u UPDATE ili DELETE naredbi protiv podeljene prikaz. : spDeleteAgedLogData Pojavila se greška prilikom starenja napolje DRS evidencije podataka.

 • Kada izaberete opciju čuvanja PowerShell skriptu izlaza zadataka sekvence promenljivoj koja se izlazna nepravilno dodaje umesto da je zamenjen.

 • Izvršni SMS servisa na serveru lokacije možda neočekivani prekid nakon promene u ključevi operativni sistem računara ili nakon oporavka je lokacije na nekom drugom serveru. Crash.log datoteke na server sadrži stavke tog resemblie na sledeći način. Napomena Više komponenti navedeni, kao što su SMS_DISTRIBUTION_MANAGER, SMS_CERTIFICATE_MANAGER ili SMS_FAILOVERMANAGER. Sledeće stavke Crash.log su zaokruženi zbog čitljivosti.

  INFORMACIJE O IZUZECIMA Ime usluge = SMS_EXECUTIVE Niti ime = SMS_FAILOVER_MANAGER Izuzetak = c00000fd (EXCEPTION_STACK_OVERFLOW)

  Opis = „Niti koristi se tom nizu”.

 • Stari status poruke može prepisati do nove poruke nakon promovisanje pasivne lokaciju servera u aktivnu.

 • Korisnika na meti softverske instalacije ne poèinji iz centra za preuzimanje softvera nakon što ažurirate trenutnu granu Configuration Manager, verzija 1902. Klijent prikazuje kao „nije moguće da biste promenili softver” poruka o grešci. Greške stavke slične sledećoj su zapisane u u ServicePortalWebSitev3.log:

  : GetDeviceIdentity - ne može da konvertuje 1.0, GUID:{guid} na uređaju identitet jer deviceId niske ili je null ili je veća od dozvoljenih maksimalnu veličinu za unos : System.ArgumentException: DeviceId    u Microsoft.ConfigurationManager.SoftwareCatalog.Website.PortalClasses.PortalContextUtilities.GetDeviceIdentity (niski deviceId)    u Microsoft.ConfigurationManager.SoftwareCatalog.Website.PortalClasses.Connection.ServiceProxy.InstallApplication (UserContext korisnika, deviceId niske, niske applicationId)    u Microsoft.ConfigurationManager.SoftwareCatalog.Website.ApplicationViewService.InstallApplication (applicationID niske, niske deviceID, niska zadržana)

  Do ovog problema dolazi ako PKI certifikati koji se koriste su dužine ključa koji je veći od 2048 bita.

 • Revizija statusne poruke se ne prenose na server lokacija u okruženju sa daljinskog dobavljača usluga SMS.

 • Pravilo za upravljanje opažanja „omogući kategoriji proizvoda ispravke softvera za Windows 10, verzija 1809 i kasnije” ne radi kao što je očekivano za Windows 10, verzija 1903.

Dodatne promene

 • Klijentske računare koji koriste IPv6 preko UDP (Teredo tunneling) može generisati prekomerne saobraćaju za upravljanje poena. Ovo, zauzvrat, takođe možete povećati opterećenje na lokaciju baze podataka.  Ovaj promet se javlja zbog čestih mreže promene koje su povezane sa interval osvežavanja Teredo. Nakon što primijenite ovu nadopunu, ovi podaci filtriran podrazumevano i više ne preminula je obaveštenje o serveru na upravljanje stvar. Ovaj filtriranje možete da prilagodite tako što ćete kreirati sledeću nisku registra pod HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\CCM: Tip: Niska Ime: IPv6IFTypeFilterList Vrijednost: Ako je niska kreiran bez podataka (prazno), pred-ispravka ponašanje primenjuje i bez filtriranja se javlja. Zadano ponašanje filtriranje Teredo tunel podataka (tip interfejsa IF_TYPE_TUNNEL, 131) se zamenjuje ako se unose nove vrednosti. Više vrednosti treba da bude odvojena tačkom i zarezom. Za više informacija, pogledajte sledeći članak Windows Dev centar: IP_ADAPTER_ADDRESSES_LH struktura Takođe, pogledajte sledeći RFC dokumentu: Teredo: tuneliranja IPv6 preko UDP kroz mrežne adrese prevode (NATs)

 • Configuration Manager klijent sada se bavi povratnom kodu 0x800f081f (CBS_E_SOURCE_MISSING) od agenta za Windows Update kao retriable uslov. Rezultat će biti isti kao pokušaj za povraćaj kod 0x8024200D (WU_E_UH_NEEDANOTHERDOWNLOAD).

 • Performanse baze podataka SQL bogatiji za operacije koje uključuju konfiguracije artikal (CI), koji je povezan sadržaja datoteke sa dodatkom novi indeks na CI_Files stolu.

Dodatne hitnih ispravki koji se nalaze u ova zbirna ispravka

KB 4500232: upravljanje poena nećete ponovo instalirati u Configuration Manager

Informacije o nadopuni za System Center Configuration Manager, verzija 1902

Ova ispravka je dostupna u dopune i Servicing čvor Configuration Manager konzole za okruženja koji su instalirani pomoću prvi talas (brzo prsten) ili široko dostupna (sporo prsten) gradi verzije 1902.

Članovi od u konfiguraciji menadžera tehnologija usvajanje Program (TAP) najprije morate primijeniti privatne TAP rollup pre nego što ova ispravka je prikazana.

Da biste potvrdili da je TAP revizije u upotrebi, potraži jednu od sledećih paket GUID dodavanjem Paket GUID kolona u oknu sa detaljima ispravke i Servicing čvora u konzoli:

 • DD8881AF-61AA-4AA4-8F91-18E21C326E18

 • 44EBDBD5-AC9A-4067-A526-6869F396E604

 • 75A8F297-ABA3-44EB-9236-E5A1FCBB0C6E

 • B052CB0C-01BB-445E-A41C-DC1651E35ADC

Kupcima koji su ažuriranja iz prvog talasa raspoređivanja treba da vidim jednog od sledeći GUID paket:

 • 4588EAF0-7848-419E-9FAD-9E9A25763F38

 • EDD93252-AECD-4199-BA16-A39B8F89F133

 • 216C3489-839A-438A-815E-60C8F90DF667

Kupcima koji su raspoređeni Configuration Manager trenutnu granu, verzija 1902, kao novu osnovu instalacija će da vidite nijednu od ovih navedenih paket GUID-ove. Međutim, Ova zbirna ispravka će i dalje biti navedena primenjivo.

Informacije o ponovnom pokretanju

Ne morate ponovo pokrenuti računalo nakon primjene ove nadopune.

Informacije o instaliranju dodatnih

Kada instalirate ovo ažuriranje na primarnu lokaciju, već postojeće sekundarne lokacije morate ručno ažurirati. Da biste ažurirali sekundarnu lokaciju u konzoli Configuration Manager, kliknite na dugme Administracija, kliknite Konfiguracije lokacije, lokacije, Oporaviti sekundarnu lokaciju, a zatim izaberite sekundarnu lokaciju. Primarna lokacija onda ponovo instalira tu sekundarnu lokaciju pomoću ažurirane datoteke. Konfiguracija i postavke za sekundarnu lokaciju nije pogođeno ovom ponovne instalacije. Nove nadograđene i ponovo instalirati Sekundarna lokacija ispod tog primarne lokacije automatski primaju ovu ispravku.

Pokrenite sledeću komandu SQL Server na lokaciji baze podataka da biste proverili da li update verziju na sekundarnu lokaciju podudara sa svoje nadređene primarne lokacije:

select dbo.fnGetSecondarySiteCMUpdateStatus ('SiteCode_of_secondary_site')

Ako dobija se vrednost 1 , lokacija je ažuran, sa sve hitne ispravke primenjeno na svoje nadređene primarne lokacije.

Ako se vraća vrednost 0 , lokacija nije instalirana sve ispravke koje se primenjuju na primarnu lokaciju, a trebalo bi da koristite opciju Oporaviti sekundarnu lokaciju da biste ažurirali sekundarnu lokaciju.

Informacije o datoteci

Engleska verzija ove nadopune ima atribute datoteke (ili novije atribute datoteke) koji su navedeni u tabeli. Datumi i vremena ovih datoteka navedeni su u koordiniranom univerzalnom vremenu (UTC). Kada pregledate informacije o datoteci, to je pretvaraju u lokalno vrijeme. Da biste saznali razliku između UTC i lokalnog vremena, koristite karticu " Vremenska zona " u stavci " datum i vreme " na kontrolnoj tabli.

Ime datoteke

Verzija datoteke

Veličina datoteke

Datum

Vreme

Platforma

Ac_extension_amd64manifest.xml

Not applicable

332

26-Apr-2019

01:10

Not applicable

Adminui.cloudserviceroles.dll

5.1902.1085.2600

756,608

26-Apr-2019

00:18

x86

Adminui.cloudservicesmanagement.dll

5.1902.1085.2600

692,096

26-Apr-2019

00:18

x86

Adminui.collectionproperty.dll

5.1902.1085.2600

1,452,416

26-Apr-2019

00:18

x86

Adminui.common.dll

5.1902.1045.1004

1,716,104

26-Apr-2019

00:18

x86

Adminui.desktopanalyticsservicingdashboard.dll

5.1902.1085.2600

26,496

26-Apr-2019

01:10

x86

Adminui.m365dashboard.dll

5.1902.1085.2600

57,216

26-Apr-2019

00:18

x86

Adminui.m365deploymentdashboard.dll

5.1902.1085.2600

37,248

26-Apr-2019

00:18

x86

Adminui.o365updatesdashboard.dll

5.1902.1085.2600

55,680

26-Apr-2019

00:18

x86

Adminui.osimage.dll

5.1902.1085.2600

229,248

26-Apr-2019

00:18

x86

Adminui.phasedobjectdeployments.dll

5.1902.1085.2600

452,480

26-Apr-2019

00:18

x86

Adminui.readinessdashboard.dll

5.1902.1085.2600

121,216

26-Apr-2019

00:18

x86

Adminui.uiresources.dll

5.1902.1085.2600

9,054,080

26-Apr-2019

00:18

x86

Adminui.wqlqueryengine.dll

5.1902.1045.1004

87,944

26-Apr-2019

00:18

x86

Baseobj.dll

5.0.8790.1025

2,382,728

26-Apr-2019

01:10

x64

Basesvr.dll

5.0.8790.1025

4,084,096

26-Apr-2019

01:10

x64

Ccmctm.dll

5.0.8790.1025

1,325,952

26-Apr-2019

01:10

x64

Ccmgencert.dll

5.0.8790.1025

498,048

26-Apr-2019

01:10

x64

Ccmsdkprovider.dll

5.0.8790.1025

1,350,536

26-Apr-2019

01:10

x64

Ccmsetup.exe

5.0.8790.1025

5,064,960

26-Apr-2019

01:10

x64

Ccmutillib.dll

5.0.8790.1025

1,349,512

26-Apr-2019

01:10

x64

Client.msi

Not applicable

48,295,936

26-Apr-2019

01:10

Not applicable

Cmupdate.exe

5.0.8790.1025

23,282,048

26-Apr-2019

01:10

x64

Comanagementhandler.dll

5.0.8790.1025

227,720

26-Apr-2019

01:10

x64

Configmgr.ac_extension.amd64.cab

Not applicable

12,353,114

26-Apr-2019

01:10

Not applicable

Configmgr1902-client-kb4500571-x64.msp

Not applicable

8,876,032

26-Apr-2019

01:10

Not applicable

Connectedconsole.xml

Not applicable

6,954,999

26-Apr-2019

00:18

Not applicable

Controller.js

Not applicable

17,556

26-Apr-2019

00:18

Not applicable

Dcmagent.dll

5.0.8790.1025

1,293,696

26-Apr-2019

01:10

x64

Deltadownload.dll

5.0.8790.1025

547,720

26-Apr-2019

01:10

x64

Distmgr.dll

5.0.8790.1025

1,233,800

26-Apr-2019

01:10

x64

Dwss.msi

Not applicable

12,763,136

26-Apr-2019

01:10

Not applicable

Execmgr.dll

5.0.8790.1025

1,344,384

26-Apr-2019

01:10

x64

Hman.dll

5.0.8790.1025

1,059,712

26-Apr-2019

01:10

x64

M365ahandler.dll

5.0.8790.1025

271,232

26-Apr-2019

01:10

x64

Managementinsightrules.resx

Not applicable

26,128

26-Apr-2019

01:10

Not applicable

Mcs.msi

Not applicable

16,920,576

26-Apr-2019

01:10

Not applicable

Microsoft.configmgrdatawarehouse.exe

5.0.8790.1025

693,120

26-Apr-2019

01:10

x86

Microsoft.configurationmanagement.feedback.common.dll

5.1902.1053.1003

177,024

26-Apr-2019

00:18

x86

Microsoft.configurationmanagement.notificationcommon.dll

5.1902.1053.1003

112,000

26-Apr-2019

00:18

x86

Microsoft.configurationmanager.azureroles.common.utility.dll

5.0.8790.1025

26,496

26-Apr-2019

01:10

x86

Microsoft.configurationmanager.azureroles.contentservice.storage.dll

5.0.8790.1025

24,456

26-Apr-2019

01:10

x86

Microsoft.configurationmanager.managementinsights.miworker.dll

5.0.8790.1025

25,480

26-Apr-2019

01:10

x86

Microsoft.configurationmanager.messageprocessingengine.dll

5.0.8790.1025

100,224

26-Apr-2019

01:10

x86

Microsoft.configurationmanager.oms_onboard.dll

5.1902.1085.2600

40,320

26-Apr-2019

00:19

x86

Microsoft.configurationmanager.serviceconnector.dll

5.0.8790.1025

210,816

26-Apr-2019

01:10

x86

Microsoft.configurationmanager.softwarecatalog.website.portalclasses.dll

5.0.8790.1025

134,528

26-Apr-2019

01:10

x86

Mp.msi

Not applicable

24,006,656

26-Apr-2019

01:10

Not applicable

Mpfdm.dll

5.0.8790.1025

158,088

26-Apr-2019

01:10

x64

Osddownloadcontent.exe

5.0.8790.1025

76,160

26-Apr-2019

01:10

x64

Osdrunpowershellscript.exe

5.0.8790.1025

89,992

26-Apr-2019

01:10

x64

Osdupgradeos.exe

5.0.8790.1025

158,080

26-Apr-2019

01:10

x64

Podwizardda.xml

Not applicable

3,904

26-Apr-2019

01:10

Not applicable

Portlweb.msi

Not applicable

7,335,936

26-Apr-2019

01:10

Not applicable

Preinst.exe

5.0.8790.1008

3,894,152

26-Apr-2019

01:10

x64

Prereqcore.dll

5.0.8790.1008

4,477,824

26-Apr-2019

01:10

x64

Pulldp.msi

Not applicable

15,470,592

26-Apr-2019

01:10

Not applicable

Scnotification.exe

5.1902.1018.1000

123,776

26-Apr-2019

01:10

x86

Setupcore.dll

5.0.8790.1025

24,693,120

26-Apr-2019

01:10

x64

Shellexecutemsstore.exe

5.0.8790.1025

40,320

26-Apr-2019

01:10

x64

Smp.msi

Not applicable

11,272,192

26-Apr-2019

01:10

Not applicable

Smsdbmon.dll

5.0.8790.1025

163,712

26-Apr-2019

01:10

x64

Smsprov.dll

5.0.8790.1025

14,360,960

26-Apr-2019

01:10

x64

Smsswd.exe

5.0.8790.1025

324,488

26-Apr-2019

01:10

x64

Smstsvc.exe

5.0.8790.1006

3,960,192

26-Apr-2019

01:10

x64

Sms_def.mof.xml

Not applicable

175,970

26-Apr-2019

01:10

Not applicable

Statmgr.dll

5.0.8790.1025

198,016

26-Apr-2019

01:10

x64

Tscore.dll

5.0.8790.1025

3,681,152

26-Apr-2019

01:10

x64

Tsmanager.exe

5.0.8790.1025

312,192

26-Apr-2019

01:10

x64

Tsmessaging.dll

5.0.8790.1025

1,852,800

26-Apr-2019

01:10

x64

Tsprogressui.exe

5.0.8790.1025

3,969,408

26-Apr-2019

01:10

x64

Update.sql

Not applicable

152,850

26-Apr-2019

01:10

Not applicable

Updatesagentschema.mof

Not applicable

9,576

26-Apr-2019

01:10

Not applicable

Updatesdeployment.dll

5.0.8790.1025

1,864,072

26-Apr-2019

01:10

x64

Updateshandler.dll

5.0.8790.1025

1,166,208

26-Apr-2019

01:10

x64

Wuahandler.dll

5.0.8790.1025

793,992

26-Apr-2019

01:10

x64

_smsprov.mof

Not applicable

756,763

26-Apr-2019

01:10

Not applicable

Ac_extension_i386manifest.xml

Not applicable

331

26-Apr-2019

01:10

Not applicable

Adminconsole.msi

Not applicable

47,792,128

26-Apr-2019

00:10

Not applicable

Adminui.cloudserviceroles.dll

5.1902.1085.1000

756,632

26-Apr-2019

00:18

x86

Adminui.cloudservicesmanagement.dll

5.1902.1085.2600

692,096

26-Apr-2019

00:10

x86

Adminui.collectionproperty.dll

5.1902.1085.2600

1,452,416

26-Apr-2019

00:10

x86

Adminui.common.dll

5.1902.1045.1004

1,716,104

26-Apr-2019

00:10

x86

Adminui.desktopanalyticsservicingdashboard.dll

5.1902.1085.2600

26,496

26-Apr-2019

01:10

x86

Adminui.m365dashboard.dll

5.1902.1085.2600

57,216

26-Apr-2019

00:10

x86

Adminui.m365deploymentdashboard.dll

5.1902.1085.2600

37,248

26-Apr-2019

00:10

x86

Adminui.o365updatesdashboard.dll

5.1902.1085.2600

55,680

26-Apr-2019

00:10

x86

Adminui.osimage.dll

5.1902.1085.2600

229,248

26-Apr-2019

00:10

x86

Adminui.phasedobjectdeployments.dll

5.1902.1085.2600

452,480

26-Apr-2019

00:10

x86

Adminui.readinessdashboard.dll

5.1902.1085.2600

121,216

26-Apr-2019

00:10

x86

Adminui.uiresources.dll

5.1902.1085.2600

9,054,080

26-Apr-2019

00:10

x86

Adminui.wqlqueryengine.dll

5.1902.1045.1004

87,944

26-Apr-2019

00:10

x86

Ccmctm.dll

5.0.8790.1025

1,066,368

26-Apr-2019

01:10

x86

Ccmgencert.dll

5.0.8790.1000

389,632

26-Apr-2019

00:17

x86

Ccmsdkprovider.dll

5.0.8790.1025

1,094,528

26-Apr-2019

01:10

x86

Ccmsetup-sup.cab

Not applicable

1,083,151

26-Apr-2019

01:10

Not applicable

Ccmsetup.exe

5.0.8790.1025

4,102,192

26-Apr-2019

01:10

x86

Ccmsetup.msi

Not applicable

6,488,064

26-Apr-2019

01:10

Not applicable

Ccmutillib.dll

5.0.8790.1025

1,087,360

26-Apr-2019

01:10

x86

Client.msi

Not applicable

40,214,528

26-Apr-2019

01:10

Not applicable

Comanagementhandler.dll

5.0.8790.1025

179,072

26-Apr-2019

01:10

x86

Configmgr.ac_extension.i386.cab

Not applicable

15,445,533

26-Apr-2019

01:10

Not applicable

Configmgr1902-client-kb4500571-i386.msp

Not applicable

7,380,992

26-Apr-2019

01:10

Not applicable

Connectedconsole.xml

Not applicable

6,954,999

26-Apr-2019

00:11

Not applicable

Controller.js

Not applicable

2,416

26-Apr-2019

01:10

Not applicable

Dcmagent.dll

5.0.8790.1025

961,920

26-Apr-2019

01:10

x86

Deltadownload.dll

5.0.8790.1025

433,024

26-Apr-2019

01:10

x86

Dwss.msi

Not applicable

12,763,136

26-Apr-2019

01:10

Not applicable

Execmgr.dll

5.0.8790.1025

1,061,760

26-Apr-2019

01:10

x86

Lutables.enc

Not applicable

197,156,159

26-Apr-2019

01:10

Not applicable

M365ahandler.dll

5.0.8790.1025

220,544

26-Apr-2019

01:10

x86

Mcs.msi

Not applicable

16,920,576

26-Apr-2019

01:10

Not applicable

Microsoft.configurationmanagement.feedback.common.dll

5.1902.1053.1003

177,024

26-Apr-2019

00:10

x86

Microsoft.configurationmanagement.notificationcommon.dll

5.1902.1053.1003

112,000

26-Apr-2019

00:10

x86

Microsoft.configurationmanager.azureroles.common.utility.dll

5.0.8790.1025

26,496

26-Apr-2019

01:10

x86

Microsoft.configurationmanager.azureroles.contentservice.storage.dll

5.0.8790.1025

24,448

26-Apr-2019

01:10

x86

Microsoft.configurationmanager.oms_onboard.dll

5.1902.1085.2600

40,320

26-Apr-2019

00:10

x86

Mp.msi

Not applicable

24,006,656

26-Apr-2019

01:10

Not applicable

Osddownloadcontent.exe

5.0.8790.1025

64,384

26-Apr-2019

01:10

x86

Osdrunpowershellscript.exe

5.0.8790.1025

75,136

26-Apr-2019

01:10

x86

Osdupgradeos.exe

5.0.8790.1025

130,432

26-Apr-2019

01:10

x86

Podwizardda.xml

Not applicable

3,904

26-Apr-2019

01:10

Not applicable

Portlweb.msi

Not applicable

7,335,936

26-Apr-2019

01:10

Not applicable

Pulldp.msi

Not applicable

15,470,592

26-Apr-2019

01:10

Not applicable

Scnotification.exe

5.0.8790.1025

643,456

26-Apr-2019

01:10

x86

Shellexecutemsstore.exe

5.0.8790.1025

32,128

26-Apr-2019

01:10

x86

Smp.msi

Not applicable

11,272,192

26-Apr-2019

01:10

Not applicable

Smsswd.exe

5.0.8790.1025

255,360

26-Apr-2019

01:10

x86

Tscore.dll

5.0.8790.1025

2,856,320

26-Apr-2019

01:10

x86

Tsmanager.exe

5.0.8790.1025

257,408

26-Apr-2019

01:10

x86

Tsmessaging.dll

5.0.8790.1025

1,302,912

26-Apr-2019

01:10

x86

Tsprogressui.exe

5.0.8790.1025

3,231,104

26-Apr-2019

01:10

x86

Updatesagentschema.mof

Not applicable

9,576

26-Apr-2019

01:10

Not applicable

Updatesdeployment.dll

5.0.8790.1025

1,456,512

26-Apr-2019

01:10

x86

Updateshandler.dll

5.0.8790.1025

879,488

26-Apr-2019

01:10

x86

Wuahandler.dll

5.0.8790.1025

539,520

26-Apr-2019

01:10

x86

_uimanifest.xml

Not applicable

752

26-Apr-2019

00:10

Not applicable

Reference

Ispravke i servisiranje za Configuration Manager

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×