Aktivnost "aplikacije i usluge" na kontrolnoj tabli privatnosti

Kako da vidim podatke o aktivnostima za aplikacije i usluge koje Microsoft prikuplja o meni?

Kada koristite Microsoft aplikacije i usluge, skupljamo podatke koji obuhvataju detalje o korišćenju uređaja, operativnog sistema, aplikacija i usluga radi rešavanja problema i pruža vam bolje iskustvo. Možete da odete na stranicu " Istorija aktivnosti " da biste videli koje Microsoft Veb lokacije ste posetili i koje aplikacije ste koristili svakog dana i izbrisali podatke aktivnosti povezane sa njima.

Kako da izbrišem podatke o aktivnostima za aplikacije i usluge?

Možete da izbrišete podatke o aktivnostima aktivnosti koje je Microsoft povezao sa Microsoft nalogom na stranici " Istorija aktivnosti ". Ovi podaci mogu da se očiste na celodnevni osnovu. Na primer, ako izbrišete podatke o korišćenju programa Microsoft Word 1 januara, izbrisaćemo sve telemetrijske podatke koje prikupljamo o vašem korišćenju reči tog dana.

Zašto ne mogu da vidim sve podatke o aktivnostima za aplikacije i usluge?

Evo nekih mogućih razloga zbog kojih možda nećete videti sve podatke na komandnoj tabli privatnosti:

  • Može potrajati da biste prilagodili i obrađili podatke u formatu koji možete da shvatite, tako da može potrajati nekoliko dana da se vaši podaci pojave.

  • Datum u okviru kojeg aktivnosti aplikacije i usluga izgleda predstavlja da je Microsoft primio vremenski podatak. Na primer, ako ste koristili aplikaciju, ali je uređaj bio van mreže nekoliko dana, Primićemo podatke samo kada se uređaj vrati na mrežu.

  • Pokazujemo samo podatke povezane sa Microsoft nalogom, tako da se uverite da koristite svoj Microsoft nalog kada se prijavite u aplikacije koje koristite.

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Pridružite se razgovoru
Pitajte zajednicu
Pronalaženje podrške
Obratite nam se

Da li su vam ove informacije koristile?

Hvala vam na povratnim informacijama!

Hvala za povratne informacije! Izgleda da će biti od pomoći ako vas povežemo sa našim agentima Office podrške.

×