Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Podrška za Internet Explorer je završena 15. juna 2022.

Internet Explorer 11 je trajno onemogućen putem ispravke za Microsoft Edge na određenim verzijama OS Windows 10. Ako bilo koji sajt koji posetite zahteva Internet Explorer 11, možete ga ponovo učitati u režimu Internet Explorer u pregledaču Microsoft Edge. Preporučujemo da koristite Microsoft Edge za brže, bezbednije i modernije iskustvo pregledanja veba.

Prvi koraci uz Microsoft Edge

Kolačići su male datoteke koje veb sajtovi stavljaju na računar radi skladištenje informacija o vašim željenim postavkama. Kolačići mogu da poboljšaju utisak pri pregledanju tako što omogućavaju lokacijama da zasete vaše željene postavke ili vam omogućavaju da izbegnete prijavljivanje svaki put kada posetite određene lokacije. Međutim, neki kolačići mogu rizikujeti vašu privatnost praćenjem lokacija koje posećujete.

Da biste izbrisali kolačiće

  1. U programu Internet Explorer kliknite na dugme Alatke, postavite pokazivač na stavku Bezbednost , a zatim izaberite stavku Izbriši istoriju pregledanja.

  2. Potvrdite izbor u polju za potvrdu Kolačići i podaci o veb lokaciji, a zatim izaberite stavku Izbriši.

Blokiranje ili dozvoljavanje kolačića

Ako ne želite da lokacije skladište kolačiće na računaru, možete da blokirate kolačiće. Međutim, ovo može sprečiti da se neke stranice ispravno prikažu ili ćete možda dobiti poruku sa lokacije koja vas sa obaveštenjem da morate da dozvolite kolačićima da prikažu tu lokaciju.

  1. U programu Internet Explorer kliknite na dugme Alatke, a zatim izaberite stavku Internet opcije.

  2. Izaberite karticu Privatnost i u Postavke stavku Napredno i odaberite da li želite da prihvatite, blokirate ili zatražite kolačiće prvog lika i nezavisnih kolačića.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Pronađite rešenja za uobičajene probleme ili potražite pomoć od agenta za podršku.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×