Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Napomena: Windows podsistem za Android™ i Amazon Appstore više neće biti dostupni u Microsoft Store nakon 5. marta 2025. Saznajte više.

Da biste koristili aplikacije za mobilne uređaje Windows 11 računaru, morate da instalirate Amazon Appstore. Kada ga podesite, moći ćete da pregledate i instalirate aplikacije za mobilne uređaje iz prikaženog kataloga.

Snimak ekrana stranice Amazon Appstore za preuzimanje u aplikaciji Microsoft Store.

Android je žig usluge Google LLC. 

Pre nego što počnete

Aplikacije Amazon Appstore i mobilne uređaje dostupne su samo u izabranim zemljama i regionima. Da biste saznali da li je vaša zemlja ili region podržan, idite na stranicu Zemlje i regioni koji Amazon Appstore u operativnom sistemu Windows.

Zahtevi uređaja

Uverite se da je Windows 11 instaliran. Da biste videli minimalne zahteve potrebne za računar, idite na Windows 11 specifikacije i sistemske zahteve. Da biste koristili aplikacije za mobilne uređaje na uređaju, računar takođe mora da ispuni ove zahteve:

RAM

16 GB (preporučuje se)

Tip skladišta

Solid State Drive ili SSD (preporučuje se) 

Arhitektura procesora

x64 ili ARM64

Platforma virtuelne mašine

Ova postavka mora da bude omogućena. Više informacija potražite u članku Omogućavanje virtuelizacije Windows 11 računarima.

Instaliranje Amazon Appstore

Da biste instalirali Amazon Appstore, moraćete da ga instalirate iz prodavnice Microsoft Store. 

Preuzmite Amazon Appstore

Kada se instaliranje završi, aplikacija Amazon Appstore i Windows podsistem za Android ™ postavke pojaviće se u "Start" meniju i na listi aplikacija. Kada budete spremni, otvorite aplikaciju i Amazon Appstore se prijavite pomoću Amazon naloga. 

Važno: Amazon nalog je neophodan za preuzimanje aplikacija za mobilne uređaje sa Amazon Appstore. 

Upotreba mobilnih podataka

Ako računar podržava mobilnu mrežnu vezu i imate plan podataka sa mobilnim operaterom, Amazon Appstore i sve instalirane mobilne aplikacije mogu da koriste mobilne podatke.

Srodne

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×