Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Važno: Podrška za 3D Builder aplikaciju je završena. Partnerske usluge koje rade sa aplikacijom 3D Builder ostaće operativne. Predlažemo da se direktno obratite dobavljaču usluga radi tekućih potreba za 3D štampanjem.

3D Builder vam omogućava da kreirate i štampate sopstvene 3D modele.

Kada instalirate 3D Builder, odaberite stavku iz biblioteke ili pretražite Bing da biste potražili modele koji se mogu preuzeti da biste počeli da se igrate sa njima.

3D Builder može da štampa modele u 3MF, STL, OBJ, PLY i VRML tipovima datoteka i može da sačuva modele u 3MF, PLY i STL tipovima datoteka. Pokušajte da štampate na jednom od ovih štampača.

Ako želite da budete stručnjak za 3D Builder, pogledajte resurse na veb lokaciji 3D, ovom vodiču ili zatražite pomoć od zajednice

Kako se koristi 3D Scan za Windows

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×