Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Select a different account.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojih želite da se prijavite.

Kontrolor sistemskih datoteka je uslužni program u operativnom sistemu Windows koji proverava da li postoje problemi sa datotekama na računaru. Da biste ga pokrenuli, pratite ove korake:

  1. Uverite se da ste instalirali najnovije ispravke za Windows, a zatim ponovo pokrenite računar. Da biste saznali više, pročitajte članak Ažuriranje operativnog sistema Windows.

  2. U polje za pretragu na traci zadataka otkucajte komandnu liniju, a zatim kliknite desnim tasterom miša ili pritisnite i držite komandnu liniju (aplikacija na radnoj površini) sa liste rezultata. Izaberite stavku Pokreni kao administrator, a zatim kliknite na dugmeDa.

  3. OtkucajteDISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth (obratite paznja na razmak pre svakog "/"), a zatim pritisnite taster Enter. (Napomena: pokretanje i dovršavanje ovog koraka može potrajati nekoliko minuta.)

  4. Kada vidite poruku u kojoj piše "Operacija je uspešno dovršena", otkucajte sfc /scannow (imajte u vidu razmak između "sfc" i "/") i pritisnite taster Enter.

  5. Kada vidite poruku "Verifikacija 100% je dovršena", otkucajte exit i pritisnite taster Enter.

Više informacija o kontroloru sistemskih datoteka

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Unapredite veštine
Istražite obuku
Prvi nabavite nove funkcije
Pridružite se Microsoft insajdere

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Hvala vam na povratnim informacijama!

×