Windows Media playeru je dostupan za uređaje zasnovane na operativnom sistemu Windows. Koristite ovu tabelu da biste pronašli odgovarajuću verziju programa Playga za sistem. (Ako imate Mac, možete da preuzmete Windows Media komponente za QuickTime da biste reprodukovali Windows Media datoteke.)

Koju verziju operativnog sistema Windows koristim?

Operativni sistem/pregledač

Verzija igrača

Kako da ga nabavite

Windows 10

Windows Media playeru 12
Saznajte više

Uključeno u čiste instalacije operativnog sistema Windows 10, kao i nadogradnje na Windows 10 sa operativnog sistema Windows 8,1 ili Windows 7. U izdanjima operativnog sistema Windows 10, uključena je kao opcionalna funkcija koju možete da omogućite. Da biste to uradili, kliknite na dugme Start  , a zatim izaberite stavku Postavke > aplikacije > aplikacije & funkcije > Upravljajte opcionalnim funkcijama > Dodaj funkciju > Windows Media playerui izaberite stavku Instaliraj.  

Omogućavanje programa Windows Media Playera

Reprodukcija DVD-ova nije uključena. Idite na stranicu DVD reprodukcija za Windows da biste saznali kako da dodate DVD reprodukciju u Windows 10.

Windows 8.1

Windows Media playeru 12
Saznajte više
              

Uključeno u Windows 8,1 i Windows 8,1 pro, ali ne uključuje reprodukciju DVD-ova. Idite na stranicu DVD reprodukcija za Windows da biste saznali kako da dodate DVD reprodukciju u Windows 8,1. Za Windows Media playeru 12 za Windows 8,1 N i KN izdanja, Nabavite medijski paket za funkcije.

Windows RT 8.1

N/A

Windows Media playeru nije dostupan za Windows RT 8,1.

Windows 7

Windows Media playeru 12
Saznajte više 

Uključene u Windows 7 Starter, Home Premium, Professional, Ultimate i Enterprise. Za izdanja Windows 7 N ili KN, Nabavite medijski okvir za funkciju.

Mac OS X

Windows Media komponente za QuickTime

Nabavite ga odmah

Ako želite da ponovo instalirate Windows Media Playera, probajte sledeće:

  1. Kliknite na dugme Start, otkucajte funkcijei izaberite stavku Uključi Windows funkcije.

  2. Pomerajte se nadole i proširite funkcije medija, opozovite izbor u polju za potvrdu Windows Media Playera i kliknite na dugme u redu.

  3. Ponovo pokrenite uređaj. Windows Media playeru treba deinstalirati.

  4. Ponovite 1.

  5. Pomerajte se nadole i proširite funkcije medija, potvrdite izbor u polju za potvrdu Windows Media playeru i kliknite na dugme u redu.

  6. Ponovo pokrenite uređaj. Windows Media playeru bi trebalo ponovo instalirati.

Napomena: Da biste rešili probleme kao što su problemi sa reprodukcijom i kodek, pogledajte odeljak "pomoć u programu Windows Media playeru".

Potrebna vam je dodatna pomoć?

Pridružite se razgovoru
Pitajte zajednicu
Pronalaženje podrške
Obratite nam se

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom prevoda?

Šta je uticalo na vaše iskustvo?

Imate li dodatne povratne informacije? (Opcionalno)

Hvala vam na povratnim informacijama!

×