Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Ako prelazite na novi računar, ne morate da ostavljate za sobom fotografije, video zapise, datoteke i fascikle. Sve možete da ih ponesete na novi računar pomoću neke od sledećih opcija.

Preporučujemo da koristite OneDrive biste brzo sačuvali datoteke u oblaku. Zatim možete da pristupite datotekama na novom računaru i na svim uređajima, uključujući telefon, tablet i još mnogo toga. Datoteke će takođe biti rezervne kopije i zaštićene u oblaku, tako da su dostupne čak i ako se nešto dogodi vašem računaru. 

Možete da dobijete OneDrive skladišta u oblaku na nekoliko načina – sa 5 GB besplatnog skladišta kada se prijavite pomoću Microsoftnaloga ili sa 1 TB skladišta kada se pretplatite na Microsoft 365. Poređenje planova 

Opcija pravljenja rezervne kopije

Stvari koje treba uzeti u obzir

Pomoću OneDrive:

  • Vaši podaci se bezbedno skladište u oblaku

  • Možete lako da pristupite sadržaju na više uređaja

  • Ne morate da kupujete hardver

  • Spasavanje datoteka je lako i trenutno

Biće vam potrebno:

  • Lokacija OneDrive skladišta

  • Pristup internetu

Biće vam potrebno:

  • Spoljni čvrsti disk ili mrežni disk

Napomena: Ako se premeštate sa Windows 7 računara umesto sa Windows 10 računara, informacije o tome kako da ponesete datoteke potražite u članku Prelazak na Windows 10 računar.

Gorenavedene opcije će vam pomoći da premestite datoteke na novi računar. Da biste pristupili omiljenim Microsoft aplikacijama i uslugama sa bilo kog uređaja, obavezno se prijavite pomoću Microsoft naloga. On će vas povezati sa alatkama i pretplatama, kao i pomoći vam da upravljate digitalnim životom, postavkama privatnosti i ispravnošću i bezbednošću uređaja.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×