Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Posvećeni smo pružanju kontinuiranih inovacija tako što češće izdajemo nove funkcije i poboljšanja u Windows 11 inovacijama.  Windows uređaji dobijaju novu funkcionalnost u različitim vremenima jer Microsoft isporučuje nebezbednosne ispravke, ispravke, poboljšanja i poboljšanja putem nekoliko tehnologija servisiranja – uključujući kontrolisanu primenu funkcija (CFR). Sa ovim pristupom, ispravke se mogu postepeno objavljivati na uređajima.

Dobra vest je da ako imate Windows 11, verziju 22H2 ili noviju, možete da odaberete da preuzmete najnovije ispravke koje nisu bezbednosne i funkcije čim postanu dostupne za vaš uređaj (sada i u budućnosti). Evo kako:

  1. Izaberite stavku > Postavke > Windows Update i, pored stavke Preuzmi najnovije ispravke čim one postanu dostupne, postavite preklopnik na Uključeno.  
    Prikazuje ekran Windows Update, sa preklopnikom koji vam omogućava da odaberete da li želite da preuzmete najnovije ispravke čim postanu dostupne.

    Napomena: Bilo da ste postavili preklopnik na Isključeno ili Uključeno , i dalje ćete dobijati redovne bezbednosne ispravke kao i obično. Preklopnik određuje koliko brzo dobijate dodatne ispravke koje nisu bezbednosne, ispravke, ispravke funkcija i poboljšanja. Želite da saznate više o mesečnim ispravkama za Windows? Detalje ćete pronaći na Windows IT Pro blogu.

  2. (Opcionalno) Izaberite stavku Proveri da li postoje ispravke i da li su vam dostupne neke ispravke, uređaj će ih preuzeti i instalirati. Ako budete upitani da to uradite, ponovo pokrenite uređaj da biste primenili ispravke.

Uređaj je sada spreman da unapredi najnovije ispravke.

Ako želite da saznate više o ispravkama koje ste instalirali, izaberite stavku Pokreni > Postavke > Windows Update > Istorija ažuriranja.   Da biste saznali više o promenama konfiguracije, razvijte odeljak Ostale ispravke i kliknite na vezu Saznajte više pored najnovije ispravke konfiguracije operativnog sistema Windows da biste videli koja su poboljšanja napravljena u sklopu te ispravke.
Prikazuje stranicu Istorija ažuriranja, sa razvijenim Novosti "Ostalo".

Pomoću preklopnika Preuzmi najnovije ispravke čim one postanu dostupne postavite na Uključeno , možete da budete sigurni da ćete imati pristup najnovijim promenama čim one budu dostupne za vaš uređaj, imaćete prioritet za buduće ispravke i i dalje ćete dobijati bezbednosne ispravke kao i obično.

Izaberite bilo koji naslov ispod da biste dobili više informacija.

Kao i u prethodnim ispravkama, poštujemo vaše vreme aktivnog korišćenja. Za instaliranje promena omogućenih putem oblaka potrebno je nekoliko sekundi da se instaliraju, tako da ne ometaju vaš rad ili troše resurse uređaja. Ponovno pokretanje može da se isplanira u bilo kom trenutku što vam odgovara. 

Kada postavite preklopnik na uključeno, uređaj će biti među prvima koji će dobiti najnovije ispravke koje nisu bezbednosne, ispravke, poboljšanja i poboljšanja u trenutku kada su dostupne za vaš uređaj. Ovu opciju treba da podesite samo jednom i ona ostaje uključena (iako uvek imate opciju da je isključite kasnije ).

Budući da je Microsoft posvećen zaštiti i bezbednosti Windows uređaja širom sveta, postoje redovne bezbednosne ispravke. Bez obzira na to da li imate preklopnik Uključeno ili Isključeno , i dalje ćete redovno dobijati ove preporučene bezbednosne ispravke. 

Ako ste preklopnik prebacili na Uključeno , uređaj će dobijati najnovije ispravke, ispravke, poboljšanja i poboljšanja. Mesečno može biti više ponovnih pokretanja sistema – ova ponovno pokretanja su potrebna da bi se primenile promene. 

Da, u bilo kom trenutku možete da postavite preklopnik na isključeno. Međutim, promene i ispravke koje su ranije primenjene ostaju na uređaju.

Ako se uređajom upravlja, smernicama klijenta "Preuzmi najnovije ispravke" može da upravlja administrator pomoću smernica klijenta AllowOptionalContent čim one postanu dostupne.

Srodne teme

Pružanje neprekidne inovacije u Windows 11

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×