Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Podrška za Internet Explorer je završena 15. juna 2022.

Internet Explorer 11 je trajno onemogućen putem ispravke za Microsoft Edge na određenim verzijama OS Windows 10. Ako bilo koji sajt koji posetite zahteva Internet Explorer 11, možete ga ponovo učitati u režimu Internet Explorer u pregledaču Microsoft Edge. Preporučujemo da koristite Microsoft Edge za brže, bezbednije i modernije iskustvo pregledanja veba.

Prvi koraci uz Microsoft Edge

Vaša istorija pregledanja su informacije koje Internet Explorer skladišti na računaru dok surfujete vebom. Da biste poboljšali utisak pri radu, ovo uključuje informacije koje ste uneli u obrasce, lozinke i sajtove koje ste posetili. Međutim, ako koristite deljeni ili javni računar, možda ne želite da Internet Explorer čuva vašu istoriju.

Prikaz istorije pregledanja i brisanje određenih lokacija

Prikazivanjem istorije pregledanja možete da odaberete da izbrišete određene lokacije ili da se vratite na veb stranicu koju ste već posetili.

  1. U programu Internet Explorer kliknite na dugme Omiljene lokacije.

  2. Izaberite karticu Istorija i odaberite kako želite da prikažete istoriju tako što ćete izabrati filter iz menija. Da biste izbrisali određene sajtove, kliknite desnim tasterom miša na lokaciju sa bilo koje od ovih lista, a zatim izaberite stavku Izbriši. Možete i da se vratite na stranicu tako što će izabrati bilo koju lokaciju na listi.

Brisanje istorije pregledanja

Redovno brisanje istorije pregledanja pomaže u zaštiti vaše privatnosti, posebno ako koristite deljeni ili javni računar.

  1. U programu Internet Explorer kliknite na dugme Alatke, postavite pokazivač na stavku Bezbednost , a zatim izaberite stavku Izbriši istoriju pregledanja.

  2. Odaberite tipove podataka ili datoteka koje želite da uklonite sa računara, a zatim izaberite stavku Izbriši.

Šta se briše kada izbrišete istoriju pregledanja

Tipovi informacija

Šta se briše

Verzija programa Internet Explorer

Istorija pregledanja

Lista lokacija koje ste posetili.

Sve

Keščene slike privremene internet datoteke

Kopije stranica, slika i drugog medijskog sadržaja uskladištenog na računaru. Pregledač koristi ove kopije da bi učitao sadržaj brže kada sledeći put posetite te lokacije.

Sve

Kolačići

Informacije koje lokacije skladište na računaru da bi zapamtile željene postavke, kao što su prijavljivanje ili lokacija.

Sve

Istorija preuzimanja

Lista datoteka koje ste preuzeli sa veba. Ovo samo briše listu, a ne samo datoteke koje ste preuzeli.

Samo Internet Explorer 11 i Internet Explorer 10

Podaci obrasca

Informacije koje ste uneli u obrasce, na primer e-poštu ili adresu za isporuku.

Sve

Lozinke

Lozinke koje ste sačuvali za lokacije.

Sve

Zaštita od praćenja, ActiveX filtriranje i Ne prati podatke

Veb lokacije koje ste izuzeli iz usluge ActiveX Filtriranje i podatke koje pregledač koristi za otkrivanje aktivnosti praćenja.

Sve

Omiljene lokacije

Lista lokacija koje ste sačuvali kao omiljene. Nemojte brisati omiljene lokacije ako želite da uklonite samo pojedinačne lokacije – ovo će izbrisati sve sačuvane lokacije.

Sve

InPrivate filtriranje podataka

Sačuvani podaci koje koristi InPrivate filtriranje kako bi otkrilo gde sajtovi mogu automatski da dele detalje o vašoj poseti.

Samo za Internet Explorer 9 i Internet Explorer 8

Napomena: Za rad sa istorijom pregledanja u Microsoft Edge pogledajte prikaz i brisanje istorije pregledača u pregledaču Microsoft Edge.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Pronađite rešenja za uobičajene probleme ili potražite pomoć od agenta za podršku.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×