Prijavite se pomoću Microsoft naloga
Prijavite se ili kreirajte nalog.
Zdravo,
Izaberite drugi nalog.
Imate više naloga
Odaberite nalog pomoću kojeg želite da se prijavite.

Uključivanje postavke integriteta memorije će blokirati učitavanje ovih nekopatibilnih upravljačkih programa. Pošto blokiranje ovih upravljačkih programa može dovesti do neželjenih ili neočekivanih ponašanja, postavka Integritet memorije je isključena da bi se omogućilo učitavanje ovih upravljačkih programa.

Ako želite da vratite postavku integriteta memorije, možete pokušati da rešite nekompatibilnost upravljačkog programa tako što ćete videti da li je ažuriran i kompatibilan upravljački program dostupan putem programa Windows Update ili od proizvođača upravljačkog programa. Microsoft ne preporučuje da izbrišete upravljačke programe da biste pokušali da vratite ovu postavku u prethodno stanje.

Da li vam je potrebna dodatna pomoć?

Želite još opcija?

Istražite pogodnosti pretplate, pregledajte kurseve za obuku, saznajte kako da obezbedite uređaj i još mnogo toga.

Zajednice vam pomažu da postavljate pitanja i odgovarate na pitanja, dajete povratne informacije i čujete mišljenje od stručnjaka sa bogatim znanjem.

Da li su vam ove informacije koristile?

Koliko ste zadovoljni kvalitetom jezika?
Šta je uticalo na vaše iskustvo?
Kada kliknete na dugme Prosledi“, vaše povratne informacije će se koristiti za poboljšanje Microsoft proizvoda i usluga. Vaš IT administrator će moći da prikupi ove podatke. Izjava o privatnosti.

Hvala vam na povratnim informacijama!

×