ID articol: 890830 - View products that this article applies to.
Măriţi totul | Reduceţi totul

În această pagină

Rezumat

Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool vă ajută să eliminaţi software rău intenționat din computerele care execută Windows 8, Windows Server 2012, Windows 7, Windows Vista, Windows Server 2003, Windows Server 2008 sau Windows XP.

Microsoft releases un nou traducere de instrumentul de eliminare Software rău-intenţionat Microsoft în fiecare lună. După ce descărcaţi acest instrument, instrumentul se execută o singură dată pentru a verifica computerul pentru infecţie de virusare predominante specifice (inclusiv Blaster, Sasser si Mydoom) şi ajută la eliminarea orice infecţie constată.

Acest articol conţine informaţii despre modul în care instrumentul diferă de un produs antivirus, cum puteţi descărca şi executa instrumentul, şi ce se întâmplă atunci când instrumentul găseşte software rău-intenţionat pe computer. Secţiunea de utilizator avansat include informaţii pentru IT administrator şi informaţii suplimentare despre modul de a gestiona şi executa instrumentul de eliminare Software rău-intenţionat.

Reduceţi imagineaMăriţi imaginea
2683283
Notă în conformitate cu politica Lifecycle de suport Microsoft, Windows Malicious Software Removal Tool (MSRT) va fi nu mai oferite sau susţinut pe sisteme bazate pe Windows 2000 după 13 iulie 2010. Această dată coincide cu sfârşitul de faza de Suport extins pentru Windows 2000. Pentru mai multe informaţii despre politica de suport durata ciclului de viaţă, du-te la Ciclul de viaţă al Microsoft cină .

Informaţii suplimentare

Cum diferă de la un produs antivirus instrumentul de eliminare Software rău-intenţionat Microsoft

Reduceţi imagineaMăriţi imaginea
assets folding start collapsed
Instrumentul de eliminare Software rău-intenţionat Microsoft nu poate înlocui un produs antivirus. Este strict un instrument de eliminarea post-infecţie. De aceea, vă recomandăm insistent că tu a instala şi de a folosi un produs antivirus actualizat.

Instrumentul de eliminare Software rău-intenţionat Microsoft diferă de produsul anantivirus în trei moduri cheie:
 • Instrumentul elimină software rău-intenţionat de pe computer infectat de analready. Produsele antivirus bloc fromrunning de software rău-intenţionat pe un computer. Este semnificativ mai de dorit pentru a bloca malicioussoftware la care rulează pe un computer decât să scoateţi-l afterinfection.
 • Instrumentul elimină numai specifice malicioussoftware predominante. Speciale software rău-intenţionat răspândit este un subset mic de toate software-ul themalicious care există astăzi.
 • Instrumentul se concentrează pe detectarea şi eliminarea de activemalicious software. Software rău-intenţionat activă este un software malitios care iscurrently rulează pe computer. Nu se poate elimina instrumentul rău-intenţionat softwarethat nu se execută. Cu toate acestea, un produs antivirus poate efectua thistask.
Pentru mai multe informaţii despre modul de a proteja computerul, du-te la Microsoft siguranţă & centrul de securitate .


Reduceţi imagineaMăriţi imaginea
2683283
Notă Instrumentul de eliminare Software rău-intenţionat Microsoft se concentrează pe detectarea şi eliminarea de software rău intenționat, cum ar fi viruşi, viermi şi troieni numai. Nu elimina spyware. Cu toate acestea, puteţi utiliza Microsoft Security Essentials pentru a detecta şi elimina programele spyware.
click aici pentru a Descarca Microsoft Security Essentials
Nu trebuie să dezactivaţi sau eliminaţi programele dumneavoastră antivirus atunci când instalaţi Microsoft Malicious Software Removal Tool. Cu toate acestea, dacă predominante, malicious software-ul a infectat computerul, program antivirus pot detecta acest software rău intenționat şi pot împiedica instrumentul de eliminare scoate-l când se execută instrumentul de eliminare. În acest caz, utilizaţi program antivirus pentru a elimina software rău intenționat.

Pentru că instrumentul de eliminare Software rău-intenţionat Microsoft nu conţine un virus sau un vierme, instrumentul de eliminare singur nu ar trebui să declanşeze program antivirus. Cu toate acestea, dacă software rău-intenţionat infectate computerului înaintea instalării unui program antivirus actualizat, program antivirus poate nu detecta acest software rău intenționat până instrumentul încearcă să-l eliminaţi.
Reduceţi imagineaMăriţi imaginea
assets folding end collapsed

Cum de a descărca şi executa instrumentul de eliminare Software rău-intenţionat Microsoft

Reduceţi imagineaMăriţi imaginea
assets folding start collapsed
Puteţi descărca şi executa instrumentul de eliminare Software rău-intenţionat Microsoft, în cazul în care computerul execută Windows 7, Windows Vista, Windows Server 2003 sau Windows XP.

Reduceţi imagineaMăriţi imaginea
2683283
Notă Nu se poate descărca şi executa instrumentul dacă executaţi MicrosoftWindows 98, Windows Millennium Edition sau Microsoft Windows NT4.0.

Cel mai simplu mod de a descărca şi executa instrumentul este de a transforma onAutomatic actualizări. Porni automat Updates garantează că veţi primi thetool automat în fiecare lună. Dacă aveţi actualizări automate activate, youhave deja primit noile versiuni ale acestui instrument lunar. Instrumentul se execută modul inquiet excepţia cazului în care se constată o infecţie. Dacă nu au fost notificate de aninfection, software rău nu a fost găsit, care are nevoie de atenţia dumneavoastră.

Reduceţi imagineaMăriţi imaginea
2683283
Notă În cazul în care computerul execută Windows XP pachet Service Pack 2 (SP2), actualizări automate este activată implicit.

Sunt sigur dacă actualizările automate este activată? Urmaţi aceşti paşi pentru a determina dacă este activată automat Updates: Porniţi Windows Automatic Update. Pentru ca ne activaţi actualizările automate pentru tine, du-te la "Remediere automată"secţiune. Dacă ar mai degrabă activați actualizările automate-te, du-te la "Remediere manuală"secţiune.

Remediere automată

Pentru a remedia această problemă automat, faceţi clic pe link-ul Fix problema . Apoi faceţi clic pe Executare în casetă de dialog Descărcare fişier şi urmaţi paşii din acest expert.
Reduceţi tabelulMăriţi tabelul
Activați actualizările automateDezactivarea actualizărilor automate
Remediază această problemă
Microsoft Fix it 50362
Remediază această problemă
Microsoft Fix it 50363


Reduceţi imagineaMăriţi imaginea
2683283
Notă Acest expert poate fi doar în limba engleză. Cu toate acestea, remedierea automată funcţionează, de asemenea, pentru versiuni de Windows în alte limbi.

Reduceţi imagineaMăriţi imaginea
2683283
Notă Dacă nu sunteţi pe computerul care are problema, salvați remedierea automată o unitate flash sau un CD, şi apoi puteţi rula pe computerul care are problema.

Remediere manuală

Pentru a activa actualizări automate-te, urmaţi paşii din următorul tabel pentru sistemul de operare, care computerul se execută:
Reduceţi tabelulMăriţi tabelul
În cazul în care computerul se executăUrmaţi aceşti paşi:
Windows 7
 1. Faceţi clic pe Start
  Reduceţi imagineaMăriţi imaginea
  StartButton
  , indicaţi spre Toate programele, şi apoi faceţi clic peActualizare Windows.
 2. În panou din partea stângă, faceţi clic pe Changesettings.
 3. Faceţi clic pentru a instala updatesautomatically (recomandat).
 4. Sub actualizări recomandate, bifați casetă de selectare se da-mi recomandat actualizările fel primesc actualizări importante clickto şi apoi faceţi clic peOK. Dacă vi se solicită o parolă administrativă sau forconfirmation, tastaţi parola sau furnizaţi confirmarea. Merg la Pasul 3.
Windows Vista
 1. Faceţi clic pe Start
  Reduceţi imagineaMăriţi imaginea
  StartButton
  , indicaţi spre Toate programele, şi apoi faceţi clic peActualizare Windows.
 2. În panou din partea stângă, faceţi clic pe Changesettings.
 3. Faceţi clic pentru a instala updatesautomatically (recomandat).
 4. Sub actualizări recomandate, bifați casetă de selectare se includ recomandat actualizări atunci când descărcarea, instalarea, sau notificarea-mi despre actualizări clickto şi apoi faceţi clic peOK. Dacă vi se solicită o parolă administrativă sau forconfirmation, tastaţi parola sau furnizaţi confirmarea. Merg la Pasul 3.
Windows XP sau Windows Server 2003
 1. Faceţi clic pe Start, faceţi clic peControl Panel, şi apoi faceţi clic pe performanţă andMaintenance.
 2. Faceţi clic pe sistem. Apare caseta de SystemProperties .
 3. Pe fila Actualizări automate , faceţi clic pentru a selecta automat (recomandat) casetă de selectare isselected, şi apoi faceţi clic pe OK.

Video: Cum să activaţi actualizările automate în Windows 7


Reduceţi imagineaMăriţi imaginea
assets video1
UUID =beba3f86-dff1-4b23-baaa-d94f400b2d1f
Reduceţi imagineaMăriţi imaginea
assets video2


Descărcaţi instrumentul de eliminare Software rău-intenţionat. Vă mustaccept termenii licenței pentru Software Microsoft. Termenii de licență sunt onlydisplayed pentru prima dată că aveţi acces automat Updates.

Reduceţi imagineaMăriţi imaginea
2683283
Notă După ce acceptaţi termenii licenţei o singură dată, puteţi primi versiunile viitoare de Malicious Software Removal Tool fără a fi conectat la calculator ca administrator.
Reduceţi imagineaMăriţi imaginea
assets folding end collapsed

Când Malicious Software Removal Tool detectează software rău-intenţionat

Reduceţi imagineaMăriţi imaginea
assets folding start collapsed
Instrumentul de eliminare Software rău-intenţionat se execută în mod silenţios. Dacă se detectează software rău intenționat pe computer, următoarea dată când vă conectaţi la calculator ca administrator al computerului, se va afişa un balon în zonă de notificare pentru a te face conştient de detectare.

Efectuează o scanare completă

Dacă instrumentul găseşte software rău intenționat, vi se poate solicita pentru a efectua o scanare completă. Vă recomandăm că de a efectua această scanare. O scanare completă efectuează o scanare rapidă şi apoi o scanare completă a computerului, indiferent dacă software-ul rău intenţionat se găseşte în timpul scanării rapid. Acest tip de scanare poate dura mai multe ore pentru a termina, deoarece acesta va scana toate unităţile fixe şi amovibile. Cu toate acestea, unităţile de reţea mapate nu sunt scanate.

Eliminarea rău intenţionat fişierele

Dacă software-ul rău intenţionat a modificat fişierele (infectate) pe yourcomputer, instrumentul vă solicită să eliminaţi software rău intenționat din thosefiles. Dacă software-ul rău intenţionat modificat setările browser-ului, vă homepagemay fi schimbat automat la o pagină care vă oferă direcţii cum torestore aceste setări.

Puteţi curăţa special dosar sau tot dosar theinfected că instrumentul găseşte. Fiţi conştienţi de faptul că unele pierderi acoperire de date este possibleduring acest proces. De asemenea, să fie conştienţi de faptul că instrumentul poate fi în imposibilitatea de a restabili somefiles la starea iniţială, pre infecţie.

Mayrequest de instrument de eliminarea că reporniţi computerul pentru a termina eliminarea software-ul somemalicious, sau se poate solicita să efectuaţi paşi manuali pentru completethe eliminarea de software rău intenționat. Pentru a termina eliminarea, ar trebui să usean produs antivirus actualizat.

Infecţie informații către Microsoft de raportare

Instrumentul de eliminare Software rău-intenţionat va trimite informaţii de bază Microsoft dacă instrumentul detectează software rău-intenţionat sau constată o eroare. Aceste informaţii vor fi utilizate pentru urmărirea prevalenţa virus. Nu informaţii personale identificabile, care este legat de tine sau de la computer este trimis împreună cu acest raport.
Reduceţi imagineaMăriţi imaginea
assets folding end collapsed

Cum de a elimina instrumentul de eliminare software rău intenționat

Reduceţi imagineaMăriţi imaginea
assets folding start collapsed
Instrumentul de eliminare Software rău-intenţionat nu utilizează un program de instalare. De obicei, atunci când executaţi instrumentul de eliminare software rău intenționat, creează un director temporar denumit aleatoriu pe unitatea de rădăcină a computerului. Acest director conţine mai multe fişiere şi include fişierul Mrtstub.exe. Cele mai multe ori, acest folder este şters automat după instrumentul finisaje de funcţionare sau după data viitoare care porniţi computerul. Cu toate acestea, acest folder poate nu întotdeauna fi automat şterse. În aceste cazuri, aveţi posibilitatea să ştergeţi manual acest folder, şi acest lucru nu are nici un efect advers asupra computerului.
Reduceţi imagineaMăriţi imaginea
assets folding end collapsed

Cum de a primi sprijin

Ajuta la protejarea computerului care execută Windows de viruşi şi malware: Soluţie virus şi centrul de securitate
Solutii de securitate pentru profesioniştii IT: TechNet rezolvarea problemelor de securitate şi de sprijin
Ajuta la instalarea de actualizări: Suport pentru Microsoft Update
Suport local în funcţie de ţara dumneavoastră: Sprijin internaţional.

Mai multe informaţii pentru utilizatorii avansaţi

Faceţi clic aici pentru a afişa/ascunde soluţia
Microsoft DownloadCenter
Implementarea theMalicious instrumentul de eliminare Software într-o enterpriseenvironment
Cerinţe preliminare pentru executarea RemovalTool de software rău intenționat
Switch-uri forcommand-linie de sprijin
Informații de lansare Usageand
Componenta de raportare
Rezultate posibile de scanare
întrebări frecvente despre instrumentul rău-intenţionat SoftwareRemoval

Această secţiune este destinat pentru utilizatorii de calculator avansat. Dacă nu sunteţi obişnuit cu depanarea complexă, se recomandă să cereţi ajutorul cuiva sau să contactaţi asistenţa. Pentru mai multe informaţii despre cum să contactaţi asistenţa Microsoft, du-te la Suport Microsoft .

Centrul de descărcare Microsoft

Puteţi descărca manual instrumentul de eliminare Software rău-intenţionat de la Microsoft Download Center.Următoarele fişiere sunt disponibile pentru descărcare de la Centrul de descărcări Microsoft:

Pentru sisteme bazate pe x 86 pe 32 de biţi:


Reduceţi imagineaMăriţi imaginea
Descarca
Download x 86 MSRT pachet acum.


Pentru sisteme bazate pe x 64 pe 64 de biţi:


Reduceţi imagineaMăriţi imaginea
Descarca
Descărcaţi acum pachetul x 64 MSRT.

Data lansare: iulie 8, 2014

Pentru mai multe informaţii despre modul de descărcare a fișierelor suport Microsoft, faceţi clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoştinţe Microsoft:
119591 Cum să obţineţi fişierele de suport Microsoft de la serviciile online
Microsoft a scanat acest fişier pentru viruşi. Microsoft a utilizat cele mai recente produse software de detectare a viruşilor care erau disponibile la data la care fişierul a fost înregistrat. Fişierul este stocat pe fermă de servere securizate care ajută la prevenirea modificărilor neautorizate ale fişierului.

Implementarea instrumentul de eliminare Software rău-intenţionat într-un mediu de întreprindere

Dacă sunteţi un administrator IT, care vrea mai multe informatii abouthow pentru a implementa instrumentul într-un mediu de întreprindere, faceţi clic pe numărul de followingarticle pentru a vedea articolul în bază de cunoştinţe Microsoft:
891716 Desfăşurarea de Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool într-un mediu de întreprindere
Acest articol include informaţii aboutMicrosoft Systems Management Server (SMS), Microsoft Software Update Services(SUS) şi Microsoft Baseline Security Analyzer (MBSA).

Premisele execută instrumentul de eliminare software rău intenționat

Cu excepția celor notate, informaţiile din această secţiune se aplică allthe moduri că puteţi descărca şi executa instrumentul de eliminare Software rău-intenţionat:
 • Microsoft Update
 • Actualizări Windows
 • Actualizări automate
 • Centrul de descărcare Microsoft
 • site web instrument de eliminare Software rău-intenţionat pe Microsoft.com
Pentru a executa instrumentul de eliminare software rău intenționat, followingconditions sunt necesare:
 • Computerul trebuie să execute Windows 7, Windows Vista, Windows Server 2003 sau Windows XP.
 • Trebuie să conecta la computer utilizând un cont care isa membru al grupului Administratori. În cazul în care contul de conecta nu are permisiuni de therequired, ieşirile de instrumentul. Dacă instrumentul nu este condusă în quietmode, se afişează o casetă de dialog care descrie eşecul.
 • Dacă instrumentul este mai mult de 60 de zile de depăşit, tooldisplays un dialog caseta care recomandă că descărca cea mai recentă versiune a instrumentului.

Suport pentru parametri

Instrumentul de eliminare Software rău-intenţionat acceptă patru comandă-lineswitches:
Reduceţi tabelulMăriţi tabelul
ComutatorScop
/Qsau/quietUtilizează mod silenţios. Această opţiune elimină userinterface a instrumentului.
/?Afişează o casetă de dialog care listează comandă-lineswitches.
/NSe execută în modul detecta-numai. În acest mod, malicioussoftware vor fi raportate utilizatorului, dar nu vor fi eliminate.
FImpune o scanare extinsă a computerului.
FYForţele o extinsă de scanare a computerului şi automaticallycleans orice infecţii găsite.

Informaţii de utilizare şi de presă

Când descărcaţi instrumentul de pe Microsoft Update sau de la AutomaticUpdates, şi software rău nu este detectat pe computer, willrun tool în mod silenţios data viitoare. Dacă software-ul rău intenţionat este detectat pe computer, la următoarea înregistrare a administratorului pe computer, o willappear de balon în zona de notificări pentru a anunţa detectarea. Pentru informaţii suplimentare despre detectare, faceți clic pe balon.

Atunci când descărcaţi thetool la Microsoft Download Center, instrumentul afişează o interfacewhen utilizator se execută. Cu toate acestea, dacă furnizaţi comutatorul de linia Către de comandă /Q , se execută în mod silenţios.

Informații de lansare

Instrumentul de eliminare software rău intenționat este lansat pe secondTuesday din fiecare lună. Fiecare versiune de instrument ajută la detectarea şi removecurrent, software rău-intenţionat răspândit. Acest software rău-intenţionat includesviruses, viermi şi troieni cai. Microsoft utilizează mai multe măsurători pentru a prevalenţei determinethe o familie de software rău intenționat şi prejudiciul care poate beassociated cu ea.

Următorul tabel listează softwarethat malware instrumentul poate elimina. Instrument poate elimina, de asemenea, orice variante cunoscute la thetime de eliberare. Tabelul listează versiune a instrumentului care firstincluded detectarea şi eliminarea pentru familia de software rău intenționat.

Eachrelease a instrumentului este cumulativă. Asta este, fiecare versiune nu numai că ajută detectand elimina familiile noi de software rău intenționat, acesta ajută, de asemenea, detecta şi elimina software rău-intenţionat allthe acoperite în versiunile anterioare. Noi variante de malicioussoftware care sunt detectate şi eliminate în versiunile precedente sunt, de asemenea, acoperite ineach lunar de presă.

Acest articol din bază de cunoştinţe Microsoft va beupdated cu informaţii pentru fiecare versiune lunare, astfel încât numărul de therelevant articol rămâne acelaşi. nume de sign-in fişierului va fi schimbat toreflect versiune de instrument. De exemplu, nume de sign-in fişierului 2005version ianuarie este Windows-ul KB890830-ENU.exe şi nume de sign-in de fişier de 2005version februarie este Windows-ul KB890830-V1.1-ENU.exe.
Reduceţi tabelulMăriţi tabelul
Familia de software rău intenționatToolversionEvaluarea severităţii curent
Win32/BerbewJanuary2005 (V 1.0)Low
Win32/DoomjuiceIanuarie 2005 (V 1.0)Low
Win32/GaobotIanuarie 2005 (V 1.0)Moderată
Win32/MSBlastIanuarie 2005 (V 1.0)Low
Win32/MydoomJanuary2005 (V 1.0)Low
Win32/nedelcuIanuarie 2005 (V 1.0)Low
Win32/SasserJanuary2005 (V 1.0)Low
Win32/ZindosJanuary2005 (V 1.0)Low
Win32/KorgoFebruary2005 (V 1.1)Low
Win32/NetskyFebruarie 2005 (V 1.1)Moderată
Win32/RandexFebruary2005 (V 1.1)Low
Win32/predaFebruary2005 (V 1.1)Low
Win32/BagleMarch2005 (V 1.2)Moderată
Win32/BropiaMarch2005 (V 1.2)Low
Win32/GowehMarch2005 (V 1.2)Low
Win32/sobruMarch2005 (V 1.2)Moderată
Win32/SobigMarch2005 (V 1.2)Low
Win32 / Hackdef **April2005 (V 1.3)Moderată
Win32/MimailApril2005 (V 1.3)Low
Win32/RbotApril2005 (V 1.3)Moderată
Win32/SdbotMay2005 (V 1.4) Moderată
WinNT/IsproMay2005 (V 1.4)Low
WinNT/FURootkitMay2005 (V 1.4)Moderată
Win32/KelvirJune2005 (V 1.5)Low
Win32/LovgateJune2005 (V 1.5)Low
Win32/MytobJune2005 (V 1.5)Low
Win32/SpybotJune2005 (V 1.5)Moderată
Win32/HactyJuly2005 (V 1.6)Low
Win32/OptixJuly2005 (V 1.6)Low
Win32/OptixproJuly2005 (V 1.6)Low
Win32/PurstiuIulie 2005 (V 1.6)Low
Win32/Wootbot Iulie 2005 (V 1.6)Low
Win32/boyAugust 2005 (V 1.7)Low
Win32/DumaruAugust 2005 (V 1.7)Low
Win32/SpyboterAugust 2005 (V 1.7)Low
Win32/Zotob.AAugust 2005 A (V 1.7.1)Low
Win32/Zotob.BAugust 2005 A (V 1.7.1)Low
Win32/Zotob.CAugust 2005 A (V 1.7.1)Low
Win32/Zotob.DAugust 2005 A (V 1.7.1)Low
Win32/Zotob.EAugust 2005 A (V 1.7.1)Low
Win32/Bobax.OAugust2005 O (V 1.7.1)Moderată
Win32/Esbot.AAugust 2005 A (V 1.7.1)Low
Win32/Rbot.maAugust 2005 A (V 1.7.1)Low
Win32/Rbot.MBAugust 2005 A (V 1.7.1)Low
Win32/Rbot.mcAugust 2005 A (V 1.7.1)Low
Win32/BobaxSeptembrie 2005 (V 1.8) Moderată
Win32/EsbotSeptembrie 2005 (V 1.8) Low
Win32/georgetaSeptembrie 2005 (V 1.8) Moderată
Win32/vasileSeptembrie 2005 (V 1.8) Low
Win32/ZotobSeptembrie 2005 (V 1.8) Low
Win32/AntinnyOctombrie 2005 (V 1,9) Moderată
Win32/mioaraOctombrie 2005 (V 1,9) Low
Win32/MywifeOctombrie 2005 (V 1,9) Low
Win32/WukillOctombrie 2005 (V 1,9) Moderată
Win32/BugbearNoiembrie 2005 (V 1.10) Low
Win32/CodbotNoiembrie 2005 (V 1.10) Low
Win32/MabutuNoiembrie 2005 (V 1.10) Low
Win32/OpaservNoiembrie 2005 (V 1.10) Low
Win32/akymNoiembrie 2005 (V 1.10) Low
Win32/IRCBotDecember2005 (V 1.11)Moderată
Win32/RyknosDecember2005 (V 1.11)Low
WinNT/F4IRootkitDecember2005 (V 1.11)Moderată
Win32/BofraJanuary2006 (V 1.12)Low
Win32/ankaJanuary2006 (V 1.12)Low
Win32/PariteJanuary2006 (V 1.12)Moderată
Win32/AlcanFebruary2006 (V 1.13)Moderată
Win32/BadtransFebruary2006 (V 1.13)Low
Win32/EyevegFebruary2006 (V 1.13)Low
Win32/MagistrFebruary2006 (V 1.13)Low
Win32/AtakMarch2006 (V 1.14)Low
Win32/TorvilMarch2006 (V 1.14)Low
Win32/ZlobMarch2006 (V 1.14)Moderată
Win32/LockskyApril2006 (V 1.15)Moderată
Win32/ReatleApril2006 (V 1.15)Low
Win32/visanApril2006 (V 1.15)Low
Win32/EvamanMay2006 (V 1.16)Low
Win32/grigMay2006 (V 1.16)Low
Win32/plexuluiMay2006 (V 1.16)Low
Win32/CissiJune2006 (V 1.17)Low
Win32/FizzerJune2006 (V 1.17)Low
Win32/AlemodJuly2006 (V 1.18)Moderată
Win32/ChirJuly2006 (V 1.18)Moderată
Win32/HupigonJuly2006 (V 1.18)Moderată
Win32/NsagJuly2006 (V 1.18)Low
Win32/bancherAugust2006 (V 1.19)Moderată
Win32/JeefoAugust2006 (V 1.19)Moderată
Win32/BancosSeptember2006 (V 1.20)Moderată
Win32/SinowalSeptember2006 (V 1.20) Moderată
Win32/HarnigOctober2006 (V 1.21) Low
Win32/PassalertOctober2006 (V 1.21) Low
Win32/chiriacOctober2006 (V 1.21) Moderată
Win32/BrontokNovember2006 (V 1.22) Moderată
Win32/BeenutDecembrie 2006 (V 1.23) Low
Win32/HaxdoorJanuary2007 (V 1.24) Moderată
WinNT/HaxdoorJanuary2007 (V 1.24) Moderată
Win32/StrationFebruary2007 (V 1,25)Moderată
Win32/MitgliederFebruary2007 (V 1,25)Low
Win32/AlureonMarch2007 (V 1.27)Moderată
Win32/danApril2007 (V 1.28)Low
Win32/RenosMai 2007 (V 1.29)Moderată
Win32/AllapleIunie 2007 (V 1.30)Moderată
Win32/BuskyJuly2007 (V 1.31)Moderată
Win32/Virut.AAugust2007 (V 1.32)Moderată
Win32/Virut.BAugust2007 (V 1.32)Moderată
Win32/ZonebacAugust2007 (V 1.32)Moderată
Win32/NuwarSeptember2007 (V 1.33)Moderată
Win32/RJumpOctober2007 (V 1.34)Moderată
Win32/ConHookNovember2007 (V 1.35) Moderată
Win32/FotomotoDecember2007 (V 1.36)Moderată
Win32/CutwailJanuary2008 (V 1.37)Moderată
Win32/LdpinchFebruary2008 (V 1.38)Moderată
Win32/VirtumondeMarch2008 (V 1.39) Moderată
Win32/VundoMarch2008 (V 1.39) Moderată
Win32/NewaccMarch2008 (V 1.39) Moderată
Win32/OderoorMai 2008 (V 1.41)Moderată
Win32/CaptiyaMay2008 (V 1.41)Moderată
Win32/CorripioJune2008 (V 1.42)Moderată
Win32/FrethogJune2008 (V 1.42) Moderată
Win32/TaterfJune2008 (V 1.42) Moderată
Win32/StorarkJune2008 (V 1.42) Moderată
Win32/TilcunJune2008 (V 1.42) Moderată
Win32/luatJune2008 (V 1.42) Moderată
Win32/CeekatJune2008 (V 1.42) Moderată
Win32/LolydaJune2008 (V 1.42) Moderată
Win32/HorstIulie 2008 (V 2.0)Moderată
Win32/MatcashAugust2008 (V 2.1) Moderată
Win32/SlenfbotSeptember2008 (V 2.2)Moderată
Win32/RustockOctober2008 (V 2.3)Moderată
Win32/FakeSecSenNovember2008 (V 2.4)Moderată
Win32/GimmivNovember2008 (V 2.4)Moderată
Win32/FakeXPADecember2008 (V 2.5)Moderată
Win32/YektelDecember2008 (V 2.5)Moderată
Win32/BanloadJanuary2009 (V 2.6)Moderată
Win32/ConfickerJanuary2009 (V 2.6)Mare
Win32/SrizbiFebruarie 2009 (V 2.7)Moderată
Win32/KoobfaceMarch2009 (V 2.8)Moderată
Win32/WaledacAprilie 2009 (V 2.9)Moderată
Win32/WinwebsecMai 2009 (V 2.10) Moderată
Win32/InternetAntivirusJune2009 (V 2.11)Moderată
Win32/FakeSpyproJuly2009 (V 2.12)Moderată
Win32/FakeReanAugust 2009 (V 2.13)Moderată
Win32/BredolabSeptembrie 2009 (V 2.14)Moderată
Win32/DaursoSeptembrie 2009 (V 2.14)Moderată
Win32/FakeScantiOctombrie 2009 (V 3.0)Moderată
Win32/FakeVimesNoiembrie 2009 (V 3.1)Moderată
Win32/PrivacyCenterNoiembrie 2009 (V 3.1) Moderată
Win32/HamweqDecembrie 2009 (V 3.2) Moderată
Win32/RimecudIanuarie 2010 (V 3.3) Moderată
Win32/PushbotFebruarie 2010 (V 3.4) Moderată
Win32/HelpudMartie 2010 (V 3.5) Moderată
Win32/MaganiaAprilie 2010 (V 3.6) Moderată
Win32/OficlaMai 2010 (V 3.7)Moderată
Win32/FakeInitIunie 2010 (V 3.8)Moderată
Win32/BubnixIulie 2010 (V 3.9) Moderată
Win32/StuxnetAugust 2010 (V 3.10)Moderată
Win32/CplLnkAugust 2010 (V 3.10)Moderată
Worm:Win32/Vobfus.gen!ADRIANAugust 2010 (V 3.10)Moderată
Worm:Win32/Vobfus.gen!BAugust 2010 (V 3.10)Moderată
Worm:Win32/Vobfus.gen!CAugust 2010 (V 3.10)Moderată
Vierme: Win32 / Vobfus! dllAugust 2010 (V 3.10)Moderată
Worm:Win32/Sality.auAugust 2010 (V 3.10)Moderată
Virus:Win32/Sality.auAugust 2010 (V 3.10)Moderată
Trojan: WinNT / SalityAugust 2010 (V 3.10)Moderată
Win32/FakeCogSeptembrie 2010 (V 3.11)Moderată
Win32/VobfusSeptembrie 2010 (V 3.11) Moderată
Win32/ZbotOctombrie 2010 (V 3.12) Moderată
Win32/FakePAVNoiembrie 2010 (V 3.13)Moderată
Worm:Win32/Sality.atNoiembrie 2010 (V 3.13)Moderată
Virus:Win32/Sality.atNoiembrie 2010 (V 3.13)Moderată
Win32/QakbotDecembrie 2010 (V 3.14)Moderată
Win32/LethicIanuarie 2011 (V 3.15)Moderată
Win32/CycbotFebruarie 2011 (V 3.16)Moderată
Win32/RenocideMartie 2011 (V 3.17)Moderată
Win32/AfcoreAprilie 2011 (V 3.18) Moderată
Win32/RamniMai 2011 (V 3.19) Moderată
Win32/RorpianIunie 2011 (V 3.20) Moderată
Win32/YimfocaIunie 2011 (V 3.20) Moderată
Win32/NuqelIunie 2011 (V 3.20) Moderată
Win32/TracurIulie 2011 (V 3.21) Moderată
Win32/DursgIulie 2011 (V 3.21) Moderată
Win32/FakeSysdefAugust 2011 (V 3.22) Moderată
Win32/HilotiAugust 2011 (V 3.22) Moderată
Win32/BamitalSeptembrie 2011 (V 4.0)Moderată
Win32/KelihosSeptembrie 2011 (V 4.0) Moderată
Win32/EyeStyeOctombrie 2011 (V 4.1) Moderată
Win32/PoisonOctombrie 2011 (V 4.1) Moderată
Win32/DofoilNoiembrie 2011 (V 4.2) Moderată
Win32/CarberpNoiembrie 2011 (V 4.2) Moderată
Win32/CridexNoiembrie 2011 (V 4.2) Moderată
Win32/HelompyDecembrie 2011 (V 4.3) Moderată
Win32/SefnitIanuarie 2012 (V 4.4) Moderată
Win32/PramroFebruarie 2012 (V 4.5) Moderată
Win32/FareitFebruarie 2012 (V 4.5) Moderată
Win32/DorkbotMartie 2012 (V 4.6) Moderată
Win32/HiolesMartie 2012 (V 4.6) Moderată
Win32/YeltminkyMartie 2012 (V 4.6) Moderată
Win32/Pluzoks.AMartie 2012 (V 4.6) Moderată
Win32/ClaretoreAprilie 2012 (V 4.7) Moderată
Win32/BocinexAprilie 2012 (V 4.7) Moderată
Win32/GamarueAprilie 2012 (V 4.7) Moderată
Win32/UnruyMai 2012 (V 4.8) Moderată
Win32/DishigyMai 2012 (V 4.8) Moderată
Win32/CleamanIunie 2012 (V 4.9) Moderată
Win32/KuluozIunie 2012 (V 4.9) Moderată
Win32/BafruzAugust 2012 (V 4.11)Severă
Win32/MatsnuAugust 2012 (V 4.11)Severă
Win32/MedfosSeptembrie 2012 (V 4.12) Severă
Win32/NitolOctombrie 2012 (V 4.13)Severă
Win32/OneScanOctombrie 2012 (V 4.13)Severă
Win32/FolstartNoiembrie 2012 (V 4.14) Severă
Win32/WeelsofNoiembrie 2012 (V 4.14) Severă
Win32/PhorpiexNoiembrie 2012 (V 4.14) Severă
Win32/PhdetDecembrie 2012 (V 4.15) Severă
Win32/GanelpIanuarie 2013 (V 4.16) Severă
Win32/LefgrooIanuarie 2013 (V 4.16) Severă
Win32/SirefefFebruarie 2013 (V 4.17)Severă
Win32/WecyklerMartie 2013 (V 4.18) Severă
Win32/BabonockAprilie 2013 (V 4.19) Severă
Win32/RedymsAprilie 2013 (V 4.19) Severă
Win32/VesenlosowAprilie 2013 (V 4.19) Severă
Win32/fakedefMai 2013 (V 4.20) Severă
Win32/VicenorMai 2013 (V 4.20) Severă
Win32/KexqoudMai 2013 (V 4.20) Severă
Win32/TupymIunie 2013 (V 4.21) Severă
Win32/SimdaSeptembrie 2013 (V 5.4) Severă
Win32/ShiotobOctombrie 2013 (V 5.5)Severă
Win32/FoidanOctombrie 2013 (V 5.5)Severă
Win32/DeminnixNoiembrie 2013 (V 5.6)Severă
Win32/NapolarNoiembrie 2013 (V 5.6)Severă
Win32/RotbrowDecembrie 2013 (V 5.7)Severă
MSIL/BladabindiIanuarie 2014 (V 5.8)Severă
VBS/JenxcusFebruarie 2014 (V 5.9)Severă
Win32/WysototMartie 2014 (V 5.10)Severă
MSIL/SpacekitoMartie 2014 (V 5.10)Severă
Win32/RamdoAprilie 2014 (V 5.11)Severă
Win32/KilimAprilie 2014 (V 5.11)Severă
Win32/MiurefPoate 2014 (V 5.12)Severă
Win32/FilcoutPoate 2014 (V 5.12)Severă
Win32/NecursIunie 2014 (V 5.13)Severă
Win32/CaphawIulie 2014 (V 5.14)Severă
Win32/BepushIulie 2014 (V 5.14)Severă
* Evaluarea severităţii se referă la virus alert severitatea rating care apar pe următorul site Web Microsoft:
http://www.Microsoft.com/technet/Security/Bulletin/rating.mspx
Fiţi conştienţi că severitatea rating de ameninţări pot fi updatedoccasionally pentru a ţine cont de modificările în prevalenţa şi otherfactors.

** W32/Hackdef ascunde de obicei alte potenţial unwantedsoftware pe computer. Dacă instrumentul de curăţire raportează că wasdetected de W32/Hackdef pe computer, vă recomandăm să rulaţi o scanare withup-la-data antivirus şi antispyware programe (a se vedeahttp://www.Microsoft.com/Security/PC-Security/spyware-prevent.aspx).Dacă doriţi să vizualizaţi software-ul care a fost ascuns W32/Hackdef, deschideţi fişierul thelog pentru instrumentul de curăţire (% Windir%\Debug\Mrt.log). Apoi, în secţiunea "Possiblescanning rezultate", găsiţi linia sau liniile pe această notă a fost găsit în dosar whichWin32/Hackdef. În acelaşi folder, ar trebui să găsiţi fişierul Win32/Hackdefconfiguration care are extensie nume de fişier .ini. Vezi acest fişier trendul software-ul pe care Win32/Hackdef ascundea pe computer.

Orice software rău intenționat, care nu este listat în acest tabel este nu detectează şi nu eliminate prin instrumentul. Pentru a scana şi elimina alte software-ul rău intenţionat, folosiţi un produs antivirus actualizat. Pentru mai multe informaţii, du-te la următorul site Web Microsoft protejează PC-ul:
http://www.Microsoft.com/Security/scanner/en-us/default.aspx

Componenta de raportare

Instrumentul de eliminare Software rău-intenţionat trimite informaţii la Microsoftif se detectează software rău-intenţionat sau constată o eroare. Informationthat specifică este trimis la Microsoft constă din următoarele elemente:
 • nume de sign-in de software rău-intenţionat care isdetected
 • Rezultatul de eliminare software rău intenționat
 • Versiunea sistemului de operare
 • setări regionale pentru sistem de operare
 • Arhitectura de procesor
 • Numărul de versiune a instrumentului de
 • Un indicator care constată dacă instrumentul este condusă de Microsoft Update, Actualizare Windows, actualizări automate, centrul de descărcare, sau de la site-ul
 • Un GUID anonim
 • Un hash criptografic unidirecţional (MD5) al calea şi nume de sign-in fişierului de fiecare fişier de software rău-intenţionat care se elimină din thecomputer
Dacă aparent software rău intenționat pe computer, thetool vă solicită să trimită informaţii de la Microsoft dincolo de ceea ce este listat aici.Vi se solicită în fiecare din aceste cazuri, şi această informaţie este trimis onlywith acordul dvs. Informațiile suplimentare include următoarele:
 • Fişierele suspectate a fi software rău-intenţionat. Thetool va identifica fişierele pentru tine.
 • Un hash criptografic unidirecţional (MD5) de orice filesthat suspecte sunt detectate.
Aveţi posibilitatea să dezactivaţi caracteristica de raportare. Pentru informaţii despre cum se dezactivează Raportare componenta şi cum pentru a preveni acest instrument la transmiterea de informaţii către Microsoft, consultaţi Microsoft Knowledge bază articolul
891716 Desfăşurarea de Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool într-un mediu de întreprindere

Rezultate posibile de scanare

După ce se execută instrumentul, există patru rezultate principale care removaltool poate raporta la utilizatorul:
 • S-a constatat nici o infectie.
 • Cel puțin o infecţie a fost găsit şi wasremoved.
 • O infecţie a fost găsit, dar nu a fost eliminat. Acest resultwill fi afişat dacă fişierele suspecte au fost găsite pe computer. Pentru a helpremove aceste fişiere, trebuie să utilizaţi un produs antivirus actualizat.
 • O infecţie a fost găsit şi parţial a fost eliminat. Tocomplete această eliminare, ar trebui să utilizaţi o antivirusproduct la zi.

întrebări frecvente despre instrumentul de eliminare software rău intenționat

 • Q1: Este acest instrument semnate digital de Microsoft?
  A1: da.
 • Q2: Ce fel de informaţii fişierul jurnal conţine?
  A2: Pentru informaţii despre fişierul jurnal, consultaţi Microsoft Knowledge bază articolul
  891716 Desfăşurarea de MicrosoftWindows Malicious Software Removal Tool într-un mediu de întreprindere
 • Q3: Poate acest instrument fi redistribuit?
  A3: da. Termenilor termenilor de licenţă acest instrument, instrumentul poate beredistributed. Cu toate acestea, asiguraţi-vă că vă sunt redistribuirea latestversion a instrumentului.
 • Q4: Cum ştiu că eu sunt utilizaţi cea mai recentă versiune a instrumentului?
  A4: Dacă sunteţi un Windows 7, Windows Vista, Windows XP sau Windows Server 2003 utilizator, utilizaţi Microsoft Update sau Microsoft Update automat Updates funcţionalitatea pentru a testa dacă utilizaţi cea mai recentă versiune a instrumentului. Dacă aţi ales să nu utilizeze Microsoft Update, şi sunteţi un Windows 7, Windows Vista, Windows XP sau Windows Server 2003 pachet Service Pack 1 (SP1) utilizator, utilizaţi Actualizare Windows. Sau, folosiţi funcţia de actualizări automate Actualizare Windows pentru a testa dacă utilizaţi cea mai recentă versiune a instrumentului. În plus, puteţi vizita Microsoft Download Center. De asemenea, în cazul în care instrumentul este mai mult de 60 de zile de depăşit, instrumentul vă va aminti să caute o nouă versiune a instrumentului.
 • Q5: Va schimba Microsoft Knowledge Base articolul numărul de instrumentul cu fiecare nouă versiune?
  A5: Nu Numărul de articol bază de cunoştinţe Microsoft pentru willremain instrument ca 890830 pentru versiunile viitoare ale instrumentului. nume de sign-in de fişier de toolwhen acesta este descarcat de la Microsoft Download Center va schimba cu eachrelease pentru a reflecta lunii şi anului atunci când această versiune a funcţiei wasreleased.
 • Q6: Există vreo modalitate pot cere că noul software rău-intenţionat fi vizat în instrument?
  A6: În prezent, nr. Software rău-intenţionat vizat în instrument isbased pe măsurători care urmăresc răspândirea şi stricăciunile făcute de malicioussoftware.
 • Q7: Poate determina dacă instrumentul a fost rulat pe un computer?
  A7: da. Verificând o cheie registry, aveţi posibilitatea să determinaţi dacă thetool a fost rulat pe un computer şi versiunea pe care a fost cea mai recentă versiune thatwas utilizate. Pentru mai multe informaţii, faceţi clic pe următorul număr de articol pentru a viewthe articol din bază de cunoştinţe Microsoft:
  891716Desfăşurarea de MicrosoftWindows Malicious Software Removal Tool într-un mediu de întreprindere
 • Q8: De ce nu văd instrumentul pe Microsoft Update, Actualizare Windows sau Automatic Updates?
  A8: Mai multe scenarii vă pot împiedica văzând onMicrosoft instrument Update, Actualizare Windows sau Automatic Updates:
  • Doar Windows 7, Windows Vista, Windows XP şi Windows Server utilizatorii 2003SP1 sunt oferite instrumentul Actualizare Windows sau AutomaticUpdates.
  • Dacă aţi executat deja versiunea curentă a toolfrom Ferestre Update, Microsoft Update, actualizări automate, sau de la oricare dintre theother lansare două mecanisme, acesta nu va fi reoffered pe Actualizare Windows orAutomatic actualizări.
  • Pentru actualizări automate, prima dată când executaţi thetool, tu trebuie să fiţi conectat ca membru al grup de Administratori pentru termeni de licenta acceptthe.
 • Q9: Cum Microsoft Update, Actualizare Windows şi Automatic Updates determina care se oferă Instrumentul?
  A9: Toţi utilizatorii de Windows 7, Windows Vista, Windows XP şi Windows Server 2003 oferă Instrumentul dacă următoarele condiţii sunt adevărate:
  • Utilizatorii sunt rulează cea mai recentă versiune de MicrosoftUpdate sau caracteristica actualizări automate de actualizare Microsoft.
  • Utilizatorii nu au rula deja versiunea curentă a instrumentului.
  Toate Windows 7, Windows Vista, Windows XP şi Windows Server 2003 SP1users sunt oferite instrumentul dacă următoarele condiţii sunt adevărate:
  • Utilizatorii nu execută Microsoft Update.
  • Utilizatorii sunt rulează cea mai recentă versiune de WindowsUpdate sau actualizări automate Actualizare Windows.
  • Utilizatorii nu au rula deja versiunea curentă a instrumentului.
 • Q10: Când mă uit în fişierul jurnal, ea îmi spune că s-au găsit erori în timpul scanării. Cum le rezolv?
  A10:Pentru informaţii despre erori, consultaţi Microsoft Knowledge bază articolul
  891717 Cum se depanează o eroare atunci când executaţi Microsoft Windows Malicious Software Removal Tool
 • Q11: Va rerelease instrumentul chiar dacă nu există buletine de securitate noi pentru o anumită lună?
  A11: da. Chiar dacă nu există buletine de securitate noi pentru o particularmonth, instrumentul de eliminare Software rău-intenţionat se va lansa din nou cu suportul de eliminare a detectionand pentru cel mai recent software rău-intenţionat răspândit.
 • Q12: Cum pot preveni acest instrument la oferite la mine utilizând Microsoft Update, Actualizare Windows sau Automatic Updates?
  A12: Atunci când vă sunt oferite în primul rând Malicious Software Removal Toolfrom Microsoft Update, Actualizare Windows sau actualizări automate, aveţi posibilitatea să declinedownloading şi executarea instrumentului refuzând termenii licenței. Acest declinecan se aplică numai versiunea curentă a instrumentului sau atât currentversion de instrument şi orice versiunile viitoare, în funcţie de opţiunile care youchoose. Dacă deja au acceptat termenii licenţei şi ar prefera nu toinstall instrument prin intermediul Actualizare Windows, faceţi clic pentru a debifa casetă de selectare thatcorresponds la instrumentul în Actualizare Windows UI.
 • Q13: După ce execut instrumentul de pe Microsoft Update, Actualizare Windows sau Automatic Updates, unde sunt instrument fişierele stocate? Poate am rulaţi din nou instrumentul?
  A13:Când acesta este descarcat de pe Microsoft Update sau de actualizare Windows, instrumentul se execută numai o singură dată fiecare lună. Pentru a executa manual instrumentul de mai multe ori pe lună, descărcaţi instrumentul de la centrul de descărcări sau vizitând Microsoft siguranţă & centrul de securitate .

 • Pentru o scanare online a sistemului utilizând scanerul de siguranţă Windows Live OneCare, du-te la scaner de siguranţă Microsoft .
  http://Safety.live.com
 • Q14: Pot executa acest instrument pe un computer Windows Embedded?
  A14: În prezent, instrumentul de eliminare Software rău-intenţionat nu este supportedon un computer Windows Embedded.
 • Q15: Are nevoie de funcţionare a instrumentului de orice actualizări de securitate pentru a fi instalate pe computer?
  A15: Nu Spre deosebire de majoritatea instrumentelor de curăţire s-au produs byMicrosoft, instrumentul de eliminare software rău intenționat necesită nici o updateprerequisites de securitate. Cu toate acestea, vă recomandăm să instalaţi toate criticalupdates înainte de utilizarea instrumentului, pentru a preveni reinfectarea malicioussoftware care profită de vulnerabilităţi de securitate.
 • Q16: Pot eu implementa acest instrument utilizând SUS sau SMS? Este compatibil cu MBSA?
  A16: Pentru informaţii despre modul de a implementa acest instrument, consultaţi Microsoft Knowledge bază articolul
  891716 Desfăşurarea de MicrosoftWindows Malicious Software Removal Tool într-un mediu de întreprindere
 • Q17: Am nevoie de instrumentelor de curăţire instalat pentru a executa instrumentul de eliminare Software rău-intenţionat?
  A17: Nu
 • Q18: Există un grup de știri disponibile pentru a discuta despre acest instrument?
  A18: da. Utilizaţi microsoft.public.security.virusnewsgroup.
 • Q19: De ce a făcut fereastra "Windows File Protection" apar atunci când am executat instrumentul?
  A19: În unele cazuri, când specifice virusurile se găsesc pe un sistem, thecleaner instrumentul încearcă să repara fişierele de sistem Windows infectate. Deşi thisaction elimină software rău-intenţionat de pe aceste fişiere, se poate declanşa, de asemenea, să dosar a proteja feature. Dacă vedeţi fereastra Windows File Protection, vă recomandăm să urmaţi instrucţiunile şi inseraţi CD-ul MicrosoftWindows. Acest lucru va restaura fişiere de curăţate la starea lor originală, pre-infecţie.
 • Q20: Sunt disponibile versiuni localizate de acest instrument?
  A20: Da, instrumentul este disponibil în 24 de limbi. Înainte de lansarea February2006, fiecare versiune localizată al instrumentului a fost disponibil ca un separatedownload. Începând cu februarie 2006, instrumentul este acum oferit ca o multilingualdownload. Prin urmare, numai o versiune a instrumentului este disponibil, şi theappropriate limba apare bazate pe limbajul curent operatingsystem.
 • Q21: am găsit fişierul Mrtstub.exe într-un director numit aleator pe computerul meu. Este fişierul Mrtstub.exe o componentă legitimă a instrumentului?
  A21:Instrumentul utilizează un fişier denumit Mrtstub.exe pentru anumite operaţiuni. Dacă veţi verifica că fişierul este semnat de către Microsoft, fişierul este o componentă legitimă a instrumentului.
 • Q22: Puteţi rula MSRT în mod de siguranţă?
  A22:da. Dacă aţi executat MSRT înainte de a începe computerul în modul de siguranţă, puteţi accesa MSRT la % windir%\system32\mrt.exe. Faceţi dublu clic pe fişierul mrt.exe pentru a rula MSRT, şi apoi urmaţi pe ecran instructiunile.

Proprietăți

ID articol: 890830 - Ultima examinare: 11 iulie 2014 - Revizie: 27.0
Se aplică la:
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Windows Vista Home Basic
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Ultimate
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
 • Windows Server 2008 Standard
 • Windows Server 2008 Enterprise
 • Windows 7 Enterprise
 • Windows 7 Enterprise N
 • Windows 7 Home Basic
 • Windows 7 Home Premium
 • Windows 7 Home Premium N
 • Windows 7 Professional
 • Windows 7 Professional N
 • Windows 7 Starter
 • Windows 7 Starter N
 • Windows 7 Ultimate
 • Windows 7 Ultimate N
 • Windows 8
 • Windows 8 Enterprise
 • Windows 8 Pro
 • Windows Server 2012 Datacenter
 • Windows Server 2012 Essentials
 • Windows Server 2012 Foundation
 • Windows Server 2012 Standard
Cuvinte cheie: 
kbmsnpartnerportal kbhowto kbacwsurvey kbsecurity kbinfo kbfixme kbmsifixme kbvideocontent kbmt KB890830 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol este tradus cu ajutorul software-ului Microsoft de traducere automată și poate fi corectat prin intermediul tehnologiei Community Translation Framework (CTF). Microsoft oferă articole traduse automat, post-editate de comunitate și articole traduse de oameni, pentru a permite accesul la toate articolele din Baza noastră de cunoștințe în mai multe limbi. Articolele traduse automat și post-editate pot conține greșeli de vocabular, sintaxă și/sau gramatică. Microsoft nu este responsabil de inexactitățile, erorile sau daunele cauzate de traducerea greșită a conținutului sau de utilizarea acestuia de către clienți. Găsiți mai multe informații despre traducerea în colaborare la http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/ro.
Faceți clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 890830

Trimiteți feedback