Import en Export digitale certificaten verwijderen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 179380 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Belangrijk: Dit artikel bevat informatie over het bewerken van het register. Voordat u het register bewerkt, moet dat u weten hoe te herstellen Als er een probleem optreedt. Informatie over hoe u dit doet, de Help-onderwerp 'Het register herstellen' in Regedit. exe of de "terugzetten een Help-onderwerp van registersleutel' in Regedt32. exe.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

In dit artikel wordt beschreven hoe u verwijderen, exporteren en importeren van digitale certificaten in Internet Explorer en Outlook Express.

Meer informatie

Digitale certificaten, genoemd in Outlook Express, digitale id's digitaal ondertekende verklaringen die een gecodeerde sleutel paar aan een gebruiker binden identiteit. Deze sleutel kan worden gebruikt voor het ondertekenen en coderen van digitale informatie. U kunt digitale certificaten gebruiken om te controleren of iemand heeft de recht op het gebruik van een bepaalde identiteit.

Een digitaal certificaat is ondertekend door de certificeringsinstantie die uitgegeven het certificaat. Een certificeringsinstantie is verantwoordelijk voor het bedrijf digitale id's uitgeven en voortdurend controleren van digitale id's zijn nog steeds geldig. Het digitale certificaat bestaat uit een openbare sleutel, een persoonlijke sleutel en andere identiteits gegevens. Het digitale certificaat bevatten ook uw e-mailadres zodat Outlook Express kunt gebruiken voor het verzenden van digitaal ondertekende e-mailberichten. Wanneer een persoonlijke sleutel die is gekoppeld aan een certificaat kan worden gemarkeerd als "niet kan worden geëxporteerd," de meeste certificaten en de bijbehorende persoonlijke toetsen kunnen worden verplaatst van de ene computer naar de andere te volgen de instructies beschreven in het "exporteren van digitale certificaten" en De secties 'Digitale certificaten importeren' verderop in dit artikel.

U kunt meerdere digitale certificaten toevoegen aan een bericht of elektronische transactie, een certificatieketen waar elk certificaat bewijst dat de de echtheid van het vorige certificaat. De hoogste certificerings Autoriteit moet onafhankelijk bekend en vertrouwd door de ontvanger.

Wanneer u een digitaal certificaat in een webbrowser installeert, fungeert als elektronische referenties waarmee beveiligde websites. Hierdoor digitale certificaten worden gebruikt in plaats van het dialoog venster wacht woord Services waarvoor lidmaatschap of beperk de toegang tot services bepaalde gebruikers.

Outlook Express ondersteunt Secure/Multipurpose Internet Mail Extensions (S/MIME) technologie. Beveiligde e-mailberichten in Outlook Express beschermt uw Internet-communicatie met behulp van de volgende methoden:

 • Digitale handtekeningen
 • Codering
Digitaal ondertekenen van uw e-mailbericht met een unieke ID waarborgt dat de persoon wie ontvangt het bericht dat u de waarde true afzender van het bericht, en dat kan het bericht niet in transit is gewijzigd. E-mailberichten die u verzendt coderen zorgt ervoor dat niemand, behalve de geadresseerde kan de inhoud van lezen het bericht terwijl deze in transit is. Wanneer u uw digitale ID verzenden anderen zijn eigenlijk geeft u hen uw openbare sleutel. Een andere volg orde persoon verzenden e-mail moet zijn uw openbare sleutel gecodeerd. Wanneer iemand stuurt dat u een e-mail met uw openbare sleutel, alleen voor u kan het bericht lezen, omdat de persoonlijke sleutel is vereist voor het decoderen.

Digitale certificaten in Internet Explorer in het register opgeslagen. Outlook Express maakt gebruik van digitale certificaten digitaal ondertekenen en coderen beveiligde e-mail

Omdat Outlook Express meerdere e-mailaccounts beheren kunnen, hebt u een digitaal certificaat dat is gekoppeld aan elk van uw e-mailaccounts. Het registersleutels met de vermeldingen voor uw digitale certificaten doen bevatten geen informatie over het webadres waaraan het is gekoppeld. Om deze reden als er meerdere e-mailaccounts voor waaraan u een digitaal certificaat hebt verkregen Exporteer de digitaal certificaat voordat u het verwijdert.

Digitale certificaten exporteren

Opmerking: Nadat u een persoonlijk certificaat heeft verkregen, moet u Exporteer het certificaat naar een veilige plaats. Als het pwl-bestand beschadigde of ontbrekende het certificaat niet worden gebruikt en treedt een fout op wanneer u probeert e-mail te verzenden. Voor meer informatie Zie informatie over dit probleem het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
190296Kan persoonlijke certificaten gebruiken in Outlook Express
Digitale certificaten exporteren, gaat u als volgt te werk:

 1. Klik op Start, wijs Instellingen en Configuratiescherm en dubbel klik op Klik op het Internet.
 2. Op het tabblad inhoud op persoonlijk, klik op een certificaat dat u wilt exporteren en klik vervolgens op exporteren.
 3. Indien nodig, typt u de bestandsnaam en het wacht woord te coderen, bevestigen de wacht woord en klik vervolgens op OK. De bestandsnaam moet een. pfx uitbreiding. Het bestand wordt standaard opgeslagen in de map Mijn documenten Als deze bestaat. Als de map Mijn documenten niet bestaat, wordt het bestand opgeslagen in de map Windows.

  Opmerking: Mogelijk moet u meerdere malen voor het wacht woord.

Digitale certificaten verwijderen

Wanneer een digitaal certificaat wordt verwijderd, een e-mailbericht dat is gecodeerd met de bijbehorende digitale-ID is niet meer leesbaar. Deze e-mail bevat die u hebt ontvangen voordat u het digitale certificaat hebt verwijderd, evenals e-mail na het verwijderen van het digitale certificaat wordt weer gegeven. De e-mail is gecodeerd met de openbare sleutel, en omdat het digitale certificaat is verwijderd, hoeft u niet meer de persoonlijke sleutel voor het decoderen. Naar Dit e-mailbericht opnieuw lezen, moet u het digitale certificaat weer importeren Internet Explorer en vervolgens ingeschakeld in Outlook Express. Er is geen methode voor het exporteren van gecodeerde e-mailberichten naar een niet-gecodeerde indeling. Als u ontvangt u een gecodeerd e-mailbericht dat u moet kunnen bekijken, zorg ervoor dat u hebben het digitale certificaat is geëxporteerd voordat u het verwijdert. U mogelijk ook enige websites waarvoor client weer geven verificatie op basis van dat digitale certificaat totdat u importeren nogmaals, of een ander digitaal certificaat wilt gebruiken voor dat Web genereren site.

Om deze redenen niet wordt aangeraden digitale verwijderen certificaten. U moet houden van de huidige digitale certificaat en krijgen een nieuwe naam voor een nieuwe e-mailaccount of een website die is vereist. Echter, Als dit niet mogelijk is en een digitaal certificaat moet worden verwijderd vanwege Onjuiste bewerking of voer de stappen voor probleemoplossing:

Waarschuwing: Onjuist gebruik van register-Editor kan ernstige problemen veroorzaken mogelijk moet u uw besturings systeem opnieuw moet installeren. Microsoft kan niet garanderen dat problemen die voortkomen uit een onjuist gebruik van register Editor kan worden opgelost. Gebruik de register-Editor op eigen risico.

Voor informatie over het bewerken van het register, geven de "wijzigen van sleutels En waarden"Help-onderwerp in de register-Editor (Regedit. exe) of het" toevoegen en Verwijderen van gegevens in het register"en" registergegevens bewerken"Help-onderwerpen in Regedt32. exe. Houd er rekening mee dat back-up van het register voordat u het bewerkt het is.

Alle mappen onder de volgende registersleutel verwijderen en vervolgens opnieuw uw computer:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\SystemCertificates\My\Certificates
Wanneer u het digitale certificaat uit Internet Explorer verwijderen, de bijbehorende digitale ID is vanuit Outlook Express verwijderd.

Digitale certificaten importeren

Importeren van digitale certificaten die u eerder hebt geëxporteerd, volgt u deze stappen:

 1. Klik op Start, wijs Instellingen en Configuratiescherm en dubbel klik op Klik op het Internet.
 2. Op het tabblad inhoud op persoonlijk en klik vervolgens op importeren.
 3. Typ uw wacht woord in het vak wacht woord.

  Opmerking: Mogelijk moet u meerdere keren naar uw wacht woord.
 4. Typ de bestands naam van het certificaat bestand te importeren, de certificaat dat u wilt importeren en klik vervolgens op OK.
 5. Klik op sluiten en klik vervolgens op OK.

Referenties

Voor meer informatie over hoe u een digitale ID kunt gebruiken in Outlook Express Raadpleeg het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
168726Het digitaal ondertekenen en coderen van berichten in Outlook Express
Voor meer informatie over digitale certificaten en digitale id's in Internet Explorer, klikt u op inhouds opgave en Index in het menu Help, klikt u op de Tabblad Index, typ "persoonlijke certificaten" (zonder aanhalings tekens), en Klik op weer geven. In Outlook Express, klikt u op inhouds opgave en Index in de In het menu Help, klikt u op "maken en verzenden van e-mailberichten" en klik op "Wat zijn beveiligde berichten."

Ga naar de volgende Microsoft-website voor meer informatie over beveiliging:
http://www.Microsoft.com/security/

Eigenschappen

Artikel ID: 179380 - Laatste beoordeling: vrijdag 25 februari 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Outlook Express 4.0
Trefwoorden: 
kbhowto kbmt KB179380 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:179380
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com