OSD: U kunt geen een stuurprogrammapakket importeren in een site met System Center Configuration Manager 2007 SP2 als een of meer stuurprogramma's in het pakket zijn al ge´mporteerd in de website

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2213600 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Het volgende scenario:
  • Hebt u een site van Microsoft System Center Configuration Manager 2007 Service Pack 2 (SP2).
  • U probeert een stuurprogrammapakket in de website importeren met de Wizard nieuwe stuurprogramma importeren in de System Center Configuration Manager 2007 Configuration Manager-console.
  • Een of meer bestanden in het stuurprogrammapakket worden ge´mporteerd in de site voordat u de wizard uitvoert.
In dit scenario mislukt de Wizard importeren nieuwe stuurprogramma en het volgende bericht:
Het nieuwe stuurprogramma Wizard importeren voltooid met fouten. Zie Details voor meer informatie over de taken die niet zijn voltooid.

Details:
Fout: Sommige stuurprogramma's kunnen niet worden ge´mporteerd. Zie de volgende details.
Fout: Kan de volgende stuurprogramma's importeren:
<file name="">-Het geselecteerde stuurprogramma is al op deze site ge´mporteerd.</file>

Oplossing

Dit probleem oplossen door de hotfix te installeren op de computer waarop de console System Center Configuration Manager 2007 is ge´nstalleerd.

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is beschikbaar bij Microsoft. Deze hotfix is echter bedoeld om alleen het probleem dat in dit artikel wordt beschreven. Deze hotfix alleen uit op systemen waarop de in dit artikel beschreven probleem zich voordoet. Deze hotfix moet wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op de volgende update waarin deze hotfix is opgenomen.

Als u de hotfix downloaden, is er een sectie 'Hotfix downloaden beschikbaar' aan het begin van dit Knowledge Base-artikel. Als deze sectie niet wordt weergegeven, contact op met Microsoft Customer Service and Support om de hotfix te verkrijgen.

OpmerkingAls er nog andere problemen optreden of als er oplossingen vereist is, moet u mogelijk een afzonderlijk serviceverzoek indienen. De normale ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor deze specifieke hotfix komen. Bezoek de volgende Microsoft-website voor een volledige lijst met telefoonnummers van Microsoft Customer Service and Support of een afzonderlijk serviceverzoek maken:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
OpmerkingHet formulier 'Hotfix gedownload' geeft de talen waarvoor de hotfix beschikbaar is. Als uw taal niet wordt weergegeven, is omdat een hotfix voor die taal beschikbaar.

Vereisten

Voor deze hotfix moet u de console System Center Configuration Manager 2007 is ge´nstalleerd.

Opnieuw opstarten

U hebt de computer opnieuw opstarten nadat u deze hotfix.

Vervanging van hotfixes

Deze hotfix vervangt geen eerder uitgebrachte hotfix.

Bestandsgegevens

De Engelse (Verenigde Staten) versie van deze hotfix installeert bestanden met de kenmerken die in de volgende tabellen worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC). De datums en tijden voor deze bestanden op uw lokale computer worden weergegeven in uw lokale tijd samen met uw huidige bias zomertijd (DST). Bovendien kunnen de datums en tijden veranderen wanneer u bepaalde bewerkingen op de bestanden uitvoeren.
System Center Configuration Manager 2007-bestand informatie notities
Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijdPlatform
Adminui.Driver.dll4.0.6487.2145386,92001 Feb 201012: 40x 86
Osddrivercatalog.dll4.0.6487.2145110,44001 Feb 201012: 40x 86

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is.

Meer informatie

Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over terminologie voor software-update:
824684Beschrijving van de standaardterminologie die wordt gebruikt om software-updates voor Microsoft te beschrijven

Eigenschappen

Artikel ID: 2213600 - Laatste beoordeling: dinsdag 22 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft System Center Configuration Manager 2007 Service Pack 2
Trefwoorden:á
kbqfe kbexpertiseinter kbautohotfix kbhotfixserver kbsurveynew kbfix kbmt KB2213600 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:2213600

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com