Opprette eller gjenopprette e-Outlook.com, Gmail eller AOL (POP eller IMAP) post i Outlook for Mac 2011

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2352963 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

På denne siden

Sammendrag

Denne artikkelen beskriver hvordan du konfigurerer Microsoft Outlook for Mac 2011 med POP- eller IMAP-e-postkontoer. POP- eller IMAP-e-postkontoer inkluderer kontoer fra Internett-leverandører og e-tjenester, for eksempel AOL, Gmail, MobileMe, Outlook.com og Yahoo.

Du kan også bruke følgende fremgangsmåte for å gjenopprette kontoen din hvis du ved et uhell sletter den i Outlook.

Viktig: fordi det er mange Internett-leverandører (ISPer), Outlook kan ikke konfigurere innstillingene automatisk. I slike tilfeller må du manuelt angi innstillingsinformasjonen du får fra Internett-Leverandøren.

I noen tilfeller må du kanskje inn manuelt mottak og sending servernavn og porter. Informasjon om mottak og sending av servere fra Internett-Leverandøren. De fleste Internett-leverandører har støtte for websider som inneholder fremgangsmåter for å konfigurere Outlook for Mac med e-post-klienten. Følgende informasjon kan hjelpe deg med å komme i gang. Hvis du fremdeles ikke kan koble til, kontakter du Internett-Leverandøren for å bekrefte din mottak og sending av servernavn og portnumrene, eller søke i Internett for å finne innstillingsinformasjonen.

Mer informasjon

Du kan bruke Outlook for Mac 2011 til å sende og motta meldinger fra en web-basert e-postkonto uten en direkte tilkobling til leverandørens webområde. Meldinger som kommer fra en web-basert applikasjon kontoen blir på e-postserveren.

Trinnene i dette avsnittet gjelder hvis du allerede har en eksisterende webbasert konto.

Trinn 1: Kontroller brukernavn og passord

Før du begynner, må du forsikre deg om at riktig brukernavn og passord. Først, logge på kontoen din web-baserte å være sikker på at du har all informasjonen. Hvis du ikke skriver inn riktig brukernavn og passord, vil du motta en feilmelding når du prøver å sende eller motta e-post.

Outlook 2011 inn automatisk navnene på innkommende og utgående server og porter. Hvis du ikke mottar eller sender e-post, kan du kontrollere innstillingene med din leverandør av webbasert e-post eller Internett-leverandøren.

Hvis du har riktig brukernavn og passord, gå til trinn 2.

Trinn 2: Konfigurere Outlook 2011 med webbaserte kontoen

Følg disse trinnene for å sette opp web-baserte e-postkontoen din:
 1. Velg kontoerVerktøy -menyen.
 2. Hvis dette er første gang å opprette en konto, klikk E-postkonto.
  Merk Du kan ikke se dette alternativet hvis du allerede har en konto som er opprettet i Outlook 2011. I stedet vil du se standard kontoinformasjonen. Hvis du vil opprette en e-postkonto i dette scenariet, klikker du + symbol og velg e-post...

  Skjul dette bildetVis dette bildet
  Legge til en konto


 3. Vises dialogboksen Skriv inn kontoinformasjonen . Skriv inn web-baserte e-postadressen din i boksen e-postadresse . Skriv for eksempel brukernavn@outlook.com.

  Skjul dette bildetVis dette bildet
  Skriv inn kontoinformasjonen

 4. Klikk Legg til konto.
 5. Klikk knappen Flere alternativer .
 6. I godkjenning rullegardinlisten, velger du Bruk informasjon om innkommende Server.
 7. Kontroller informasjonen i Kontoplan-vinduet, og lukk deretter vinduet. Se skjermbilder under for sammenligning.

Outlook.com- eller MSN:

Merk: For MSN-kontoer, e-postadresse og bruker navn vil ende med @msn.com.

Skjul dette bildetVis dette bildet
Outlook.com- eller MSN-kontoinformasjon

Gmail:


Skjul dette bildetVis dette bildet
Informasjon om Gmail-kontoen

AOL


Skjul dette bildetVis dette bildet
Informasjon om AOL-konto


Yahoo

Skjul dette bildetVis dette bildet
Yahoo kontoinformasjon

Opprette flere kontoer


Hvis du vil opprette flere kontoer, klikker du plusstegnet (+) Logg i hjørnet nederst til venstre i vinduet. Deretter klikker du e-post, og angi de aktuelle opplysningene i feltene på skjermen.Skjul dette bildetVis dette bildet
Opprette flere kontoer


Egenskaper

Artikkel-ID: 2352963 - Forrige gjennomgang: 12. september 2013 - Gjennomgang: 1.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Outlook 2011 for Mac
Nøkkelord: 
dftsdahomeportal kbmt KB2352963 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2352963

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com