'Schoon opstarten' gebruiken om te bepalen of achtergrondprogramma's Office voor Mac verstoren

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2398596 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Samenvatting

In dit artikel wordt beschreven hoe u de computer starten met een minimale set stuurprogramma's en opstartprogramma's zodat u bepalen kunt of een achtergrondprogramma Microsoft Office voor Mac-2011 toepassingen hindert. Dit type opstarten wordt genoemd een 'schoon opstarten' of 'Veilig opstarten'.

Als u het besturingssysteem start door automatisch gebruik van een normaal opstarten, verschillende toepassingen en services starten en uitvoeren op de achtergrond. Deze programma's omvatten eenvoudige systeemprocessen, antivirusprogramma, systeemhulpprogramma's en andere software. Deze toepassingen en services kunnen soms interferentie veroorzaken bij het installeren of uitvoeren van Office voor Mac. De stappen in dit artikel kunnen u helpen als u een foutbericht bij het installeren of starten van het product of als de toepassing loopt vast of onverwacht afgesloten wordt.

Dit artikel is bedoeld voor het begin van computergebruikers.

Het is nuttig om dit artikel afdrukken voordat u de stappen.

Meer informatie

Vereisten

U moet zijn aangemeld als beheerder of als lid van de groep Administrators op de computer voor het uitvoeren van de methoden in dit artikel. Als uw computer, waarschijnlijk u al aangemeld met een beheerdersaccount. Als een computer die deel uitmaakt van een netwerk op het werk, moet u mogelijk de systeembeheerder om hulp vragen.

Veilig opstarten


Een Office voor Mac-toepassing start in de veilige opstartmodus, de volgende stappen uit in de volgorde.

Opmerking Deze stappen zijn voor Mac OS X 10.4.x of een latere versie van het Mac-besturingssysteem.

Stap 1: Start de computer in veilige modus

 1. De computer afsluiten. Klik hiervoor op de Apple pictogram en selecteer vervolgens Afsluiten.
 2. Start de computer door de schakelaar te drukken.
 3. Onmiddellijk nadat u de toon opstarten hoort, houd de Shift-toets ingedrukt.

  Opmerking Druk op Shift zo spoedig mogelijk nadat u de toon opstarten hoort. Druk echter niet op de Shift-toets voordat u de toon opstarten hoort.
 4. Laat de Shift-toets los wanneer u de grijze appel en de voortgangsindicator op het scherm ziet. De voortgangsindicator lijkt op een draaiende vistuig. Dit kan even duren (maximaal twee minuten). Wacht en de computer niet opnieuw starten. Tijdens het opstarten ziet u Opstarten in veilige modus in het aanmeldingsvenster wordt weergegeven. (Dit wordt ook als u zich normaal automatisch aanmeldt.)
  1. Als Mac OS X opstarten naar het scherm voor aanmelding is geconfigureerd, moet u zich aanmelden als gebruiker het Office voor Mac-software wordt uitgevoerd. Anders is deze stap overslaan.
  2. Druk onmiddellijk op de Shift-toets. Hierdoor worden alle opstartitems in de map StartupItems.

Stap 2: Bepalen of het probleem opgelost is

Nadat de computer wordt gestart, probeert te starten betreffende programma of de installatie of het probleem is opgelost.
 • Als het probleem niet na het schoon opstarten van de interferentie optreedt vanwege een achtergrondprogramma of service optreedt. In dit geval, Zie de sectie 'Bepalen wat het probleem veroorzaakt'.
 • Als het probleem zich blijft voordoen nadat u de computer schoon opstarten, wordt de interferentie niet vanwege een achtergrondprogramma of service optreedt. In dit geval niet in dit artikel uw probleem kunt oplossen. Start de computer opnieuw wilt terugkeren naar de normale bewerking.

Stap 3: Bepalen wat het probleem veroorzaakt

Dit doet u als volgt:
 1. Klik op het Apple-menu Systeemvoorkeuren.

  Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
  2398856
 2. Selecteer Accounts.

  Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
  2398853

 3. Aan de linkerkant van het venster, de account wordt weergegeven en is ingeschakeld. Aan de rechterkant van het venster selecteren Login Items.

  Notities
  • Alle items die hier worden weergegeven zijn ingesteld tijdens een normale opstartprocedure van het besturingssysteem start. Als het item is gemarkeerd met een vinkje, wordt dat item wordt verborgen en wordt niet gestart tijdens een veilig opnieuw opstarten.
  • Als u geen wijzigingen kunt aanbrengen, klikt u op het vergrendelingspictogram op de linkerbenedenhoek van het venster. Voer uw wachtwoord Mac gebruiker bij de opdrachtprompt en klik vervolgens op OK de vergrendeling in de niet vergrendelde positie in-of uitschakelen. Nadat u de vergrendeling ontgrendelde positie is uitgeschakeld, kunt u wijzigingen aanbrengen.


  Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
  2398940


 4. Een item wilt verwijderen, selecteert u het item en klik op het minteken (-) onder de lijst.

  Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
  X


  Opmerking Wanneer u het item verwijdert, wordt dit de toepassing niet verwijderd. U kunt het item later toevoegen door te klikken op het plusteken (+) op het scherm. Weet echter het pad naar het item (toepassing) kunnen weer toevoegen.
 5. De items een voor een verwijderen en normaal opnieuw om te testen of het probleem nog steeds optreedt.

Als u hebt vastgesteld welk item het probleem veroorzaakt, kunt u contact opnemen met de fabrikant van het opstartitem voor een nieuwere versie of update.

Zie de volgende AppleCare-artikel voor meer informatie over de veilige modus opstarten in veilige modus:
http://docs.info.Apple.com/article.HTML?artnum=107392

Eigenschappen

Artikel ID: 2398596 - Laatste beoordeling: woensdag 21 december 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Office for Mac Home and Business 2011
 • Microsoft Office for Mac Home and Student 2011
Trefwoorden: 
dftsdahomeportal kbinstallation kbmt KB2398596 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:2398596

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com