Visual Studio 2005 SP1 loopt vast wanneer u een Business Intelligence Development Studio-project openen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2405842 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Op deze pagina

Symptomen

Wanneer u een SQL Server Business Intelligence Development Studio project in Microsoft Visual Studio 2005 Service Pack 1 (SP1 opent) kunnen een of meer van de volgende symptomen optreden:
  • Visual Studio 2005 SP1 loopt vast.
  • U ontvangt een toegangsfout in Devenv.exe.

Oorzaak

Dit probleem kan optreden vanwege een conflictsituatie optreedt wanneer een pakket van SQL Server Integration Services in het ontwerpgebied gegevensstroomdiagrammen getekend en bepaalde lettertypeobjecten uitgebracht.

Oplossing

Informatie over hotfixes

Een ondersteunde hotfix is nu beschikbaar bij Microsoft. Het is echter bedoeld alleen in dit artikel beschreven probleem op te lossen. Gelden alleen voor systemen waarop dit specifieke probleem. Deze hotfix wellicht extra worden getest. Als u geen ernstige problemen ondervindt, is het daarom raadzaam te wachten op het volgende servicepack of de volgende versie waarin deze hotfix is opgenomen.

Opmerking In speciale gevallen kunnen kosten die zijn aan ondersteuningsoproepen, worden geannuleerd als een medewerker van Technical Support voor Microsoft Dynamics en verwante producten bepaalt dat een specifieke update de oplossing van uw probleem. De gebruikelijke ondersteuningskosten gelden voor extra ondersteuningsvragen die niet in aanmerking voor de specifieke update in kwestie komen.

Vereisten

Voor deze hotfix moet u Visual Studio 2005 SP1.

Opnieuw opstarten

U moet de computer opnieuw opstarten nadat u deze hotfix als het betrokken bestand wordt gebruikt.

Het is raadzaam alle exemplaren van Visual Studio te sluiten voordat u deze hotfix toepast.

Vervanging van hotfixes

Deze hotfix vervangt geen eerder uitgebrachte hotfix.

Bestandsgegevens

De Engelse versie van deze hotfix heeft de bestandskenmerken (of recentere bestandskenmerken) die in de volgende tabel worden weergegeven. De datums en tijden voor deze bestanden worden weergegeven in Coordinated Universal Time (UTC). Wanneer u de bestandsinformatie weergeeft, wordt deze naar lokale tijd geconverteerd. Het verschil tussen UTC en lokale tijd, gebruikt u de Tijdzone tabblad in de Datum en tijd item in het Configuratiescherm.

Visual Studio 2005 SP1, x 86

Deze tabel samenvouwenDeze tabel uitklappen
BestandsnaamBestandsversieBestandsgrootteDatumTijd
Msdds.dll8.0.50727.5060947,71226 Okt 201008: 08Eigenschappen

Artikel ID: 2405842 - Laatste beoordeling: vrijdag 22 april 2011 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Visual Studio 2005 Professional Edition
  • Microsoft Visual Studio 2005 Standard Edition
  • Microsoft Visual Studio 2005 Service Pack 1
Trefwoorden: 
kbprb kbhotfixes kbmt KB2405842 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:2405842

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com